2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doğuranlar mi çok şuan doğurmayanlar mı
Eşit olabilir belki sayımız artık ama bu cephede her geçen gün nefer kaybediyoruz birer birer ayrılıyor istasyondan analar bebeleriyle
Şimdilik arkadan mendil sallamaya devam

Kizlarr benim minnos hep emmek istiyor ya ama bu kadar kisa sureee sutte birikmez ki
Canım sadece aç olduğundan değil sana temas etmek istediği için de ister şimdi doğduğunun farkında değil o sürekli senin tenine değmek kokunu almak kendini güvende hissetmek istiyor

Elini seviyorum susuyo
Oyyyy kuzucukkk ya yerimm içim gitti hormonlarım depar atıyor şu an
Şu an bildiği tek dünya sensin düşünsene senin kokun tenin sütün sesin onun bildiği tanıdığı umursadığı ve istediği tek şey
Of insan aklını kaçırır yaa annelik delilik gibi bir şey

Anneme ne zaman doğar sence diyorum . 15 ekim benim doğum günümde doğacak diyor
bizim de eşimin kardeşi yani amcalardan biri 19 Ekim doğumlu niye 20 si dediniz ya 19 seçseydiniz aynı gün doğacaktık diye başımızın etini yiyor bugün aramış yine değiştirin o tarihi diyor bize
Sülalede herkes ekim doğumlu zaten artık toplu sünnet gibi toplu doğum günü kutlayacağız bu gidişle

Bağırsak hareketlerimden yatamıyorum çıldırcam artık tık tık tık tık tık tık olur mu böyle doğuma yakın saatler oldu ya

Kesinlikle oyle muthis bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…