Herseyine baktilar normalmis. Ama ben emdiremiyorum galiba ya ebe bos cekiyor dediHiç mama vermediysen kan şekerine baktir kuzum bir de elinle sağ kaşıkla ver ağzına. O sadece doymak için emmiyor ama midesi 1 çay kaşığı kadar sık acikadabilir
Aynen öyle ne gittiğini de bilmiyorsun tam bir muamma. Nasıl emzireceğini göstermediler mi yani tutuş kaynaklı mı oğluşun mu gücü yetmiyor acaba? Sağıp şırıngayla verseniz olmuyor muymuş?Kucagimda uyudu kaldi zaten. Su emdirme olayi cok zormus. Ben emiyor saniyorum hemsire diyor boyle degil bos cekiyor memeyi
Oh maşallah dikişsiz atlatmışsın sayılır hem basur hem o iyice zorlardı seni. İnşallah basur da çabuk geçerIyiyiz kuzum 1 dikisim varmis sadece. Beni yipratan tek sey basurdan dolsyi suan sisti canim aciyor o inse baska biseyim yok
Nasil emzercegiki gosterdiler. Ustten siringaylads akittilar sukur doydu minnos.Aynen öyle ne gittiğini de bilmiyorsun tam bir muamma. Nasıl emzireceğini göstermediler mi yani tutuş kaynaklı mı oğluşun mu gücü yetmiyor acaba? Sağıp şırıngayla verseniz olmuyor muymuş?
Oh maşallah dikişsiz atlatmışsın sayılır hem basur hem o iyice zorlardı seni. İnşallah basur da çabuk geçer
Akacagin 2 3 ml zaten sen devam et kuzum sıkınca geliyor muHerseyine baktilar normalmis. Ama ben emdiremiyorum galiba ya ebe bos cekiyor dedi
Geliyor ama doymuyor sanki ya anlamadim bir iki gune duzelir sanirim 60 gr vermis grci ilk dogdugu halden. Hemsire iyi dedi. Demek ki emiyo diye dusundum cunku emdikten sonrada hep tuvaletini yaptiAkacagin 2 3 ml zaten sen devam et kuzum sıkınca geliyor mu
Koyu kısmı tamamen ağzına alsın, nasıl tutuyorsun bilmiyorum ama C şekilde tutuyorsan baş parmağınla üstten sıvazlayıp süt indirebilirsin demişti bana emzirme danışmanı.Geliyor ama doymuyor sanki ya anlamadim bir iki gune duzelir sanirim 60 gr vermis grci ilk dogdugu halden. Hemsire iyi dedi. Demek ki emiyo diye dusundum cunku emdikten sonrada hep tuvaletini yapti
Ben ara ara koyuyorum bu sekılde
@dra21 @IhlamursevenPapatyamaviss kızlar bende hep böyle videolara denk geldiğim için tummy time yatağı matı felan almadım
Kuzum aliyor ama.simdide uyandirsmiyoruz. Emmesi lazim ama yok kalkmiyor aslaaKoyu kısmı tamamen ağzına alsın, nasıl tutuyorsun bilmiyorum ama C şekilde tutuyorsan baş parmağınla üstten sıvazlayıp süt indirebilirsin demişti bana emzirme danışmanı.
Bir de emse de tuvaletini yapmaya bilir ona da takılıp endişe etme, maşaallah kilosunu çok kaybetmemiş.
Kardeşimden biliyorum içinde tutup tutup tazyikle boşaltıveriyorlar bazen
Ağlaması nasıldı? İnleme şeklindeyse şekeri düşmüştür. Uyanmasını beklemeden kucağına al, burnunu sık, tabanına vur hafif hafif , dudağını göğsüne değir orada koku noktaları var onları duyunca uyanır belki zorla. Bebekler şekeri düşünce uyanmıyorKuzum aliyor ama.simdide uyandirsmiyoruz. Emmesi lazim ama yok kalkmiyor aslaa
Ahahaha torun çişi kutsaldırŞu an annemlerin koltukları mahvediyoruz. Annem de sürekli onun çişinden ne olacak modda torun olunca çişi bile güzel geliyo demekKendi üstüne ve yüzüne işemediği sürece sorun bence Onu temizlemek daha zor koltuğa işesin artık siliyoruz zaten altında hep yatak oluyor. Hergün çamaşır yıkanıyor nerdeyse
İnşallah olmaz şişmeBen bi kere ürtiker olmuştum onun kaşıntısını da biliyorum o da fena
Teşekkür ederiz canım annemler topunla son fotoğraf çektir şöyle dedi akşam çektik sürekli karnına bir top koymuşlar doğum yapınca puf gidecek diyorlarO resim ne tatlı öylee maşallah size yaaa
Bazı yeni doğum yapan anne problemleriUyumuyordu simdi beyfendiyi uyandirsmiyoruz saka gibi
Canım papatya çayı demleyip süzüp sprey şişeye koydum ben sürekli onu sıkıyorum anlık rahatlatıyor dene istersen bir de allerset tb önerdi doktor günde 1 tb alabilirsin dedi onu aldım geceBenim hala devam kaşıntı 40ı bulabilirmil(
Canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişin. Sana da çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanirsin inşAllahKuzum tansiyonum dustu bayildim 2 kere. Memenin birini xok guzel tutuyor digerini zor tutuyor uyudu simdi.
Bende gün içinde bir kaç kez böyle koyup alıştırırım diye düşünüyorum ama bakalım nasıl bir bebek olacak beyfendiBen ara ara koyuyorum bu sekılde
5. Gün çağırdı beni. İlk ölçümde olmayıp ikinci ölçümde çıkma ihtimali oluyormuş. Ben sezeryan olacağım, 5. Gün gider miyim oralara hiç bilmiyorum.Kızlar günaydın, ben kendi ilimde değilim annemin yanına geldim ve sağlık ocagimi da taşimadim.
Bu topuk kanı ilk doğumda hastanede alınıyor birde sağlık ocağı alıyormuş sanırım.. kaç gün içinde almalı? Ve neden iki kere veriyoruz acaba?
Doğumhane veya ameliyathanede 1.alınıyor heralde doğar doğmaz ama yani bebeğin yoğun bakımda felan yatmazsa (Allah korusun İnşallah yatmaz da) sen doğum yaptıktan sonra iki gün içinde taburcu olursanız sağlık ocağı alıyor topuk kanını o da 2.oluyor yaniKızlar günaydın, ben kendi ilimde değilim annemin yanına geldim ve sağlık ocagimi da taşimadim.
Bu topuk kanı ilk doğumda hastanede alınıyor birde sağlık ocağı alıyormuş sanırım.. kaç gün içinde almalı? Ve neden iki kere veriyoruz acaba?
Benim de ebe doğumdan 72 saat sonra alınıyormuş 72 saat dolduğunda araya haftasonu girerse diğer hafta başında alınıyor dedi5. Gün çağırdı beni. İlk ölçümde olmayıp ikinci ölçümde çıkma ihtimali oluyormuş. Ben sezeryan olacağım, 5. Gün gider miyim oralara hiç bilmiyorum.
Amin canım inşallah hiç birimizin bebeği yatmaz.. hastane alıyor diye okumuştum yanlış biliyorum o zaman.. teşekkür ederim..Hastanede topuk kanı alınmıyor diye biliyorum alınıyorsa da doğumhane veya ameliyathanede 1.alınıyor ama yani bebeğin yoğun bakımda felan yatmazsa (Allah korusun İnşallah yatmaz da) sen doğum yaptıktan sonra iki gün içinde taburcu olursanız sağlık ocağı alıyor topuk kanını o da 2.oluyor yani
Hastane alsa hiç sağlık ocağına kalmasa aslında ne iyi olur.. banada dün yazdı hemşire 2 3 günü gel topuk kanı diye ama bilemedim... zaten başka şehirdeyim..5. Gün çağırdı beni. İlk ölçümde olmayıp ikinci ölçümde çıkma ihtimali oluyormuş. Ben sezeryan olacağım, 5. Gün gider miyim oralara hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?