2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim.. öyle yapayım en iyisi.

Evet kalabalık bir asm gidip kendimi tanışalım en iyisi canım çok saol

Ben aldırdım hastane de de zaten tekrarı asm de alınıyor ilk gün güzel beslenirse hata payı düşüyor ama istemezsen imza verip red edebilirsin tabi kuzum
Yani benim bildiğim de öyle sağol canım Evet bazen kimisi işten kaytarmak için yapıyor dediğin gibi aşılar onda kalır yapılmazsa kendi sıkıntıya düştüğü için de söylemiş olabilir tabi artık nasıl oluyorsa
Evet ilk 24 saat içinde 1. kan, ondan sonra en erken 3. gün içinde de ikinci kan asm de alınıyor.
Yani bende öyle hatırlıyorum da yine de teyit edeyim dedim Bazı doktorlar çok anlayışsız oluyor gerçekten geçecek elbet canım

Ya duru da yapıyor uykuya yenik düşüyor ama gazı var kıvranıyor huzursuz yatıyor gaz damlası kullanıyor musun?

Devakus canım minnacık midesi şu an zaten doyuyordur.Ikınmaya bağlı Hemoroid şişliğin varsa eğer benim çok aşırı şişmişti oturamayacak kadar indi kendi kendine. Hiç bir ilaç kullanmadım. Ama katı beslenmedim. Zorlamamaya çalıştım.

Ya duru da yapıyor uykuya yenik düşüyor ama gazı var kıvranıyor huzursuz yatıyor gaz damlası kullanıyor musun?
Ben nurse harveys ile biogaia veriyorum. Nurse harveys e yeni başladık canım fayda ederse yazarım bu işler biraz deneme yanılma oluyor hoş her bebeğe hepsi iyi gelmiyor

Amin canım inşallah hiç birimizin bebeği yatmaz.. hastane alıyor diye okumuştum yanlış biliyorum o zaman.. teşekkür ederim..
Hastane alıyor artı saglık ocagıda alıyor ıkı kez alınması mecburmuş biz yoğun bakımda yattık dıye gruptan sorduralım bı ıkıncısını de hastanede almışlarmı diye dedi almamışlar pazartesi gel alalım dedi

Gazı olup kıvranması her türlü olur onemlı olan cıkarabılıyormu , ben nurse harveys colex şurup kullanıyorum ıkınıyor ıkınıyor ama cıkartıyor kuzum

Sağlıkla giysin güzel cicilerini
Teşekkür ederiz
Bana Asm doğumdan sonra 3. Gün gel dedi topuk kanı için.

Gazı olup kıvranması her türlü olur onemlı olan cıkarabılıyormu , ben nurse harveys colex şurup kullanıyorum ıkınıyor ıkınıyor ama cıkartıyor kuzum
Kuzey çok kıvranıyor ama çıkarıyor da bitmeyen gazı var Ikınıyo ıkınıyo sonra tek bacağı kaldırıyor çıkcak yer açıyo çıkarıyor

Biogaia aldık bağırsak düzenleyici probiyotik dr onu önerdi
Nasıl kullanıyorsunuz canım? Elimde var o damladan yarın doktorumuza soracağım izin verirse kullanacağım bende.

Papatyamaviss ebru_can_ebru bizim şöyle bi sıkıntımız var emiyor. Emmesi bitince gaz çıkaramıyor. Bi süre sindirmesi gerekiyor sanki. O arada da uyuyor oluyor gazlı bir şekilde uykuya geçiyor yani. Bu da rahatsız ediyor uykusunda. Huzursuzlanınca kucağıma alıp gazını çıkartıyorum öyle ya uykusuna devam ediyor ya da uyanmış oluyor

Doğumdan sonra ilk hastanede sonra ASM de 5 gün içinde veriliyor sanırım. Bizim ASM de verdiğimiz kanda bazı değerlerde oynama olmuş. Fazla ya da düşük bilmiyoruz bilgi de vermediler. Ve 3.kez verdik kanı

Doğalı bu kuzum boyle olur genelde yanı malesef 40-50 gün civarından sonra bu sorunlar bıter ufaktan

Günde 5 damla dedi dr biberon kaşığı var onla veriyorum.
Küçük popoya bak sen biraz sıcak tutmaya çalış canım
Valla evde arada onun savaşını veriyorum. Çok sıcak diyorlar içeri bana göre normalken. Çorabı da çıkarıyorlar ben giydiriyorum.

Günde 5 damla dedi dr biberon kaşığı var onla veriyorum.

Valla evde arada onun savaşını veriyorum. Çok sıcak diyorlar içeri bana göre normalken. Çorabı da çıkarıyorlar ben giydiriyorum.
Bebiş için sıcaklığı en iyi anneler biliyormuş. Sen kafan ne istiyorsa öyle yap. Ben dereceye bile bakmıyorum valla kendime göre takılıyorum.

Bebiş için sıcaklığı en iyi anneler biliyormuş. Sen kafan ne istiyorsa öyle yap. Ben dereceye bile bakmıyorum valla kendime göre takılıyorum.
Aynen öyle derece var. Bizi nem mahvediyor o zaman biliyorum zaten ayaklarına kadar yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…