2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok haklısın canım da iki tane yeni doğmuş bebekle nasıl yapicaz onu kara kara düşünüyorum. Herşey yolunda giderse bı şekilde gideriz de onlarda veya bende problem olursa napariz onu bilmiyorum sezeryanda kaçıncı gün hayat normale dönüyor, beşinci gün öyle ayağa kalkıp yollara düşünebiliyor mu onu da bilmiyorum hiç.

Hastane alsa hiç sağlık ocağına kalmasa aslında ne iyi olur.. banada dün yazdı hemşire 2 3 günü gel topuk kanı diye ama bilemedim... zaten başka şehirdeyim..
Gidebilsek gitmek lazım aslında ama hiç doğum tecrübem yok, kaç günde normale dönüyor hayat bilmiyorum. Elimden geleni yapıcam gidebilmek için, bakalım

Aynen öyle derece var. Bizi nem mahvediyor o zaman biliyorum zaten ayaklarına kadar yanıyor
Antalya’nın da çok vakti kalmadı canım. Yavaştan orasıda insan yaşayacak kıvama gelir. Benim ailem Antalya da yaşıyor. Çok seviyorum ama nemi de gerçekten berbat yani çekilmiyor

Satilucky canim fotografin cok tatli
Ayni tipki ust komsuma benziyosun
Bir an o sandim bukadar benzerlik olabilir mi ya
Teşekkür ederim canım doğuma 2-3 gün kaldı top gibi karnınla bir fotoğraf çektir diye tutturdu annemler bizde dün doğaçlama çektik öyle
Ama insan insana benzer olabilir yani

Kuzum kendini psikolojik olarak yetişemem zorlanırım diye şartlama beynine neyi söylersen onu kabul edip yapıyor
Halledersin üstesinden gelirsin gör bak nasıl çabuk toplayacaksın

Bugunun rdvulari
dunyalibiri 39+3
@dra21 39+3
Hayirli haberleriniz bekliyoruz kizlar
Ben geldim şimdi nst de düzensiz sancılar çıktı bir iki gündür kasılmaları ben de hissediyorum normalde hiç yoktu ara ara da bel ağrılarım vardı açıklık 2 cm bebek başını yerleştirmiş dedi. gününü bekleyecek gibi ama belli de olmaz dedi. Eve gelince bir miktar kanamam olduğunu gördüm vajinal muayene kaynaklı galiba sonrasında gelmedi. Sanki hafiften ara ara kasiklara da ağrı giriyor gibi ama çok emin değilim belime giren ağrılar var. Bol bol yürü ördek yürüyüşü yap merdiven in çık bebek iyice insin dedi

Doğumdan sonra ilk hastanede sonra ASM de 5 gün içinde veriliyor sanırım. Bizim ASM de verdiğimiz kanda bazı değerlerde oynama olmuş. Fazla ya da düşük bilmiyoruz bilgi de vermediler. Ve 3.kez verdik kanı
Oy kıyamam kuzuya.. inşallah sorun yaşamazsınız canim

Teşekkür ederim canım doğuma 2-3 gün kaldı top gibi karnınla bir fotoğraf çektir diye tutturdu annemler bizde dün doğaçlama çektik öyle
Ama insan insana benzer olabilir yani
Yaa annenler iyi ki ısrar etmiş çok tatlısınıızz
Kizlar benim kiz meme ucum yok diye ememiyordu.sut sagip biberonla veriyorum.kac cc iciyor bebisleriniz.
Gogus ucu aldim yavas yavas tutmaya basladi memeyi.
Kuzum ben hiç sağıp vermedim kaç cc gerekir bilmiyorum ama silikon uç için yazıyorum. Biraz silikon uçla emmeye başladıktan sonra silikon ucu çıkarıp kendi memeni vermeye çalış. Sadece silikona alışırsa bıraktırması sancılı olabiliyor. Kendi memeni unutturma bebeğine.

Yaaaa e ben izliyorum hep diyorlar ki emzirin sonra gazını çıkarıp yatırın
Benimkinin de gazı çıkmıyor kuzum. Ağızdan çıksın diye epey uğraşıyorum ama ı ıh. Yatırıyorum öyle. Demek ki hava yutmuyor ne bileyim sonra hıçkırık tutuyor onla mı alakalı bilmiyorum

Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Kuzuumm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah güzel oğluna sütün vardır yeter Allahın izniyle hiç merak etme.

Eşimde hıçkırık tutunca parça parça çıkarıyor gazı dıyor cok bılmısler kızz nasıl gıdıyo napıyorsunnn

Biogaia açıldıktan 4 hafta boyunca kullanılıyor oda ısısında eğer kapalıysa buz dolabına konuluyor onu sabah veriyorum d vitaminiyle . Nurse da damla şeklinde günlük 20 damla benim ki bir kaç saat sonra veriyorum . Nurse 2 gün oldu daha tam etkisini göremedim en az 1 hafta denemem lazım. Biogaia probiyotik zaten onu hepsi kullanabiliyor

Gaz her zaman çıkmıyor kuzum hıçkırık tam beslendiginde ya da hava yuttugunda oluyor yani mide doluyken diyafram baskı yapıyor. Mide büyüyor hemde

Eşimde hıçkırık tutunca parça parça çıkarıyor gazı dıyor cok bılmısler kızz nasıl gıdıyo napıyorsunnn
Ahahha hakikaten çok bilmişler
Nasıl gitsin yaa günler sonra ilk kez adam gibi telefonu elime alıyorum. Benim sezaryen sonrası toparlanmam çok hızlı olmadı kuzum ya. 9 gün oldu ben daha yeni yeni rahat hareket etmeye başladım. Dikişin düğün yeri şişmiş hafif ağrı acı yapıyor. Gerçi bugüne şükür biri tutmadan doğrulamıyordum.
Bebiş sarılık oldu ışın tedavisi aldı yazmıştım burda. Ondan beri besleyeceğim diye devamlı tetikteyim. Annem diyor uyanınca emzirirsin ben diyorum olmaz 2 saatte bir emzircem uyandırmam lazım
Silikon uca alışmıştı kavga ediyoduk resmen kendi mememi vermeye çalıştığımda onu da galiba aştık bugün itibariyle. Umarım böyle devam eder. Çok şükür sadece kendi sütümle besliyorum.
Cumartesi sarılık takibi için tekrar doktora götüreceğim önemli bir düşüş olduysa içim rahat edecek. Gerçi rengi açıldı çocuğumun biraz ama olsun doktor bi olmuş bu desin
Uykusuzluk bazen zorluyor ama kız her şeye rağmen çooookk güzel bir şey.
Kendi büyüdüğüm beşik var onda yatıyor şu an duygular şelale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…