Çok haklısın canım da iki tane yeni doğmuş bebekle nasıl yapicaz onu kara kara düşünüyorum. Herşey yolunda giderse bı şekilde gideriz de onlarda veya bende problem olursa napariz onu bilmiyorumBenim de ebe doğumdan 72 saat sonra alınıyormuş 72 saat dolduğunda araya haftasonu girerse diğer hafta başında alınıyor dedi
Ama erteleme bence dediğim gibi hastanede 2. alınmıyor diye biliyorum yani doğumda alınıyorsa birincisidir diğeri de en az 72 saat sonra alınıyormuş gibi düşün
Gidebilsek gitmek lazım aslında ama hiç doğum tecrübem yok, kaç günde normale dönüyor hayat bilmiyorum. Elimden geleni yapıcam gidebilmek için, bakalımHastane alsa hiç sağlık ocağına kalmasa aslında ne iyi olur.. banada dün yazdı hemşire 2 3 günü gel topuk kanı diye ama bilemedim... zaten başka şehirdeyim..
Antalya’nın da çok vakti kalmadı canım. Yavaştan orasıda insan yaşayacak kıvama gelir. Benim ailem Antalya da yaşıyor. Çok seviyorum ama nemi de gerçekten berbat yani çekilmiyorAynen öyle derece var. Bizi nem mahvediyor o zaman biliyorum zaten ayaklarına kadar yanıyor
Yaaaa e ben izliyorum hep diyorlar ki emzirin sonra gazını çıkarıp yatırınDoğalı bu kuzum boyle olur genelde yanı malesef 40-50 gün civarından sonra bu sorunlar bıter ufaktan
Teşekkür ederim canım doğuma 2-3 gün kaldı top gibi karnınla bir fotoğraf çektir diye tutturdu annemler bizde dün doğaçlama çektik öyleSatilucky canim fotografin cok tatli
Ayni tipki ust komsuma benziyosun
Bir an o sandim bukadar benzerlik olabilir mi ya
Kuzum kendini psikolojik olarak yetişemem zorlanırım diye şartlama beynine neyi söylersen onu kabul edip yapıyorÇok haklısın canım da iki tane yeni doğmuş bebekle nasıl yapicaz onu kara kara düşünüyorum. Herşey yolunda giderse bı şekilde gideriz de onlarda veya bende problem olursa napariz onu bilmiyorumsezeryanda kaçıncı gün hayat normale dönüyor, beşinci gün öyle ayağa kalkıp yollara düşünebiliyor mu onu da bilmiyorum hiç.
Ben geldim şimdi nst de düzensiz sancılar çıktı bir iki gündür kasılmaları ben de hissediyorum normalde hiç yoktu ara ara da bel ağrılarım vardı açıklık 2 cm bebek başını yerleştirmiş dedi. gününü bekleyecek gibi ama belli de olmaz dedi. Eve gelince bir miktar kanamam olduğunu gördüm vajinal muayene kaynaklı galiba sonrasında gelmedi. Sanki hafiften ara ara kasiklara da ağrı giriyor gibi ama çok emin değilim
Oy kıyamam kuzuya.. inşallah sorun yaşamazsınız canimDoğumdan sonra ilk hastanede sonra ASM de 5 gün içinde veriliyor sanırım. Bizim ASM de verdiğimiz kanda bazı değerlerde oynama olmuş. Fazla ya da düşük bilmiyoruz bilgi de vermediler. Ve 3.kez verdik kanı
Ya evet oyle oyle de yukardan çıkanla asagıdakı farklı benceYaaaa e ben izliyorum hep diyorlar ki emzirin sonra gazını çıkarıp yatırın
Yaa annenler iyi ki ısrar etmiş çok tatlısınıızzTeşekkür ederim canım doğuma 2-3 gün kaldı top gibi karnınla bir fotoğraf çektir diye tutturdu annemler bizde dün doğaçlama çektik öyle
Ama insan insana benzer olabilir yani
Kuzum ben hiç sağıp vermedim kaç cc gerekir bilmiyorum ama silikon uç için yazıyorum. Biraz silikon uçla emmeye başladıktan sonra silikon ucu çıkarıp kendi memeni vermeye çalış. Sadece silikona alışırsa bıraktırması sancılı olabiliyor. Kendi memeni unutturma bebeğine.Kizlar benim kiz meme ucum yok diye ememiyordu.sut sagip biberonla veriyorum.kac cc iciyor bebisleriniz.
Gogus ucu aldim yavas yavas tutmaya basladi memeyi.
Benimkinin de gazı çıkmıyor kuzum. Ağızdan çıksın diye epey uğraşıyorum ama ı ıh. Yatırıyorum öyle. Demek ki hava yutmuyor ne bileyimYaaaa e ben izliyorum hep diyorlar ki emzirin sonra gazını çıkarıp yatırın
Kuzuumm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Eşimde hıçkırık tutunca parça parça çıkarıyor gazı dıyor cok bılmıslerBenimkinin de gazı çıkmıyor kuzum. Ağızdan çıksın diye epey uğraşıyorum ama ı ıh. Yatırıyorum öyle. Demek ki hava yutmuyor ne bileyimsonra hıçkırık tutuyor onla mı alakalı bilmiyorum
Biogaia açıldıktan 4 hafta boyunca kullanılıyor oda ısısında eğer kapalıysa buz dolabına konuluyor onu sabah veriyorum d vitaminiyle . Nurse da damla şeklinde günlük 20 damla benim ki bir kaç saat sonra veriyorum . Nurse 2 gün oldu daha tam etkisini göremedim en az 1 hafta denemem lazım. Biogaia probiyotik zaten onu hepsi kullanabiliyorNasıl kullanıyorsunuz canım? Elimde var o damladan yarın doktorumuza soracağım izin verirse kullanacağım bende.
Papatyamaviss ebru_can_ebru bizim şöyle bi sıkıntımız var emiyor. Emmesi bitince gaz çıkaramıyor. Bi süre sindirmesi gerekiyor sanki. O arada da uyuyor oluyor gazlı bir şekilde uykuya geçiyor yani. Bu da rahatsız ediyor uykusunda. Huzursuzlanınca kucağıma alıp gazını çıkartıyorum öyle ya uykusuna devam ediyor ya da uyanmış oluyor
Gaz her zaman çıkmıyor kuzum hıçkırık tam beslendiginde ya da hava yuttugunda oluyor yani mide doluyken diyafram baskı yapıyor. Mide büyüyor hemdeBenimkinin de gazı çıkmıyor kuzum. Ağızdan çıksın diye epey uğraşıyorum ama ı ıh. Yatırıyorum öyle. Demek ki hava yutmuyor ne bileyimsonra hıçkırık tutuyor onla mı alakalı bilmiyorum
Ahahha hakikaten çok bilmişlerEşimde hıçkırık tutunca parça parça çıkarıyor gazı dıyor cok bılmıslerkızz nasıl gıdıyo napıyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?