- 18 Kasım 2020
- 2.687
- 3.268
- 83
Senin bı de evde diğer cinconlar da var, onlarla da ilgileneceksin, Allah kolaylık versin canım. Dediğin gibi güç kuvvet versin, bir şekilde büyüyecekler inşAllahL Lady Starlight cnm aynen yetisemem diye sartlandirma
Zaten yetisebildigin kadarsindir dort dortluk olmak zorunda degilsin
Ben buraya yazsam dogum sonrasi beni bekleyen seyleri liste uzaaar gider
Ama yapacak bise yetistigim kadar
Allah saglik versin guc kuvvet versin gerisi gelir
Ben böyle bı şeye denk gelmiştim belki yardımcı olur sizleredeBebek 10 gunluk oldu bugun canim.yani 1 aylikken 50 60 iciyor.
Ay benimki de hıçkırıklı hep. Ya çok emiyor ya hava yutuyor y ada gaz çıkarıyormuş böyleceBenimkinin de gazı çıkmıyor kuzum. Ağızdan çıksın diye epey uğraşıyorum ama ı ıh. Yatırıyorum öyle. Demek ki hava yutmuyor ne bileyimsonra hıçkırık tutuyor onla mı alakalı bilmiyorum
Ben de öyle düşünüyorum canım. Yalandan çocuğumun canı yandı ağladı. İnşallah1HANIM önemli bişey olsaydı hastanedekinden de dönüş yaparlardı kuzum ılk o ıncelenıyor ya
Henüz açılmamış şişe canım. Buz dolabında . Kullanmak için açınca artık dolaba koymayacak mıyım yani ?Biogaia açıldıktan 4 hafta boyunca kullanılıyor oda ısısında eğer kapalıysa buz dolabına konuluyor onu sabah veriyorum d vitaminiyle . Nurse da damla şeklinde günlük 20 damla benim ki bir kaç saat sonra veriyorum . Nurse 2 gün oldu daha tam etkisini göremedim en az 1 hafta denemem lazım. Biogaia probiyotik zaten onu hepsi kullanabiliyor
Aynen canim evde 2 cocuk var oylesineSenin bı de evde diğer cinconlar da var, onlarla da ilgileneceksin, Allah kolaylık versin canım. Dediğin gibi güç kuvvet versin, bir şekilde büyüyecekler inşAllah
Ya oğluş da aynısını istiyormuş hiç memede uyuma gibi bi huyu yoktu. Ağlıyor karnı tok meme istiyor oyalıyordum sonra durmadı memeye aldım uyudu. Ne bileyim benn huy değişmiş sıpam.Bir memeci oldu fena, diyordum ya uyanık kendi duruyor diye yok artık öyle birşeyYa aslında atak zamanı olabılır gazı olabılır sadece memede kalmak ıstıyor olabılır ben fazla dert edındım kendıme, şimdi bakıyorum o haraketlerı yaptığında ıstedıgı sey uykuya dalmakkarın doyurmak yada açlık degıl anca cözüyoruz cimcimeyi. Uykuya gecısı bazen sancılı oluyo
Biogaia evet açılmadan dolap açıldıktan sonra oda sıcaklığı ben alırken eczaneye sormuştum canımAy benimki de hıçkırıklı hep. Ya çok emiyor ya hava yutuyor y ada gaz çıkarıyormuş böylecebilmiyorum artık takmıyorum. Emzirip yatıracağım artık.
Ben de öyle düşünüyorum canım. Yalandan çocuğumun canı yandı ağladı. İnşallah
Henüz açılmamış şişe canım. Buz dolabında . Kullanmak için açınca artık dolaba koymayacak mıyım yani ?
Yarın mi danışayım dedim 15. Gün kontrolü var kızçemin. Nurse işe yararsa bize de yaz canım. Bir de relaktaz mı ne öyle bir şeye denk geliyorum bu ara
Sağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olurProbıyotıkle gaz damlası aynı anda verılıyor mu kuzum , bana d vitamini vermediler
Minnoş yaUyuyor kuzum kaldirincada uyumjyor cigligi basiyor
Ben bi de demir veriyorum. Bizim d vitamini kendi damlalıklı çok güzel ama bunu Devlet karşılamıyor galiba dr reçete olarak vermedi. PR-D 600 diye bişi. Diğer damlaları bende kaşıkla veriyorum biberon kaşığı var. Yalnız her verdiğim vitaminin bi kısmı kesin dışarı akıyor ittiriyor diliyleSağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olur
Mat bende almadım reflu yatağı almıştım
D dra21 @IhlamursevenPapatyamaviss kızlar bende hep böyle videolara denk geldiğim için tummy time yatağı matı felan almadım
HahahahYuh bu ne
30 içer canım rahat 40 50 yavaş yavaş artır senin anne sütü olduğu için miktar ayarlarsinBebek 10 gunluk oldu bugun canim.yani 1 aylikken 50 60 iciyor.
Açılınca oda ısısında 4 hafta kalıyor canimcim dolaba konulmuyor yan tarafında yazıyor aslında. Relektaz kızımda kullandım oda iyi gelmiştiAy benimki de hıçkırıklı hep. Ya çok emiyor ya hava yutuyor y ada gaz çıkarıyormuş böylecebilmiyorum artık takmıyorum. Emzirip yatıracağım artık.
Ben de öyle düşünüyorum canım. Yalandan çocuğumun canı yandı ağladı. İnşallah
Henüz açılmamış şişe canım. Buz dolabında . Kullanmak için açınca artık dolaba koymayacak mıyım yani ?
Yarın mi danışayım dedim 15. Gün kontrolü var kızçemin. Nurse işe yararsa bize de yaz canım. Bir de relaktaz mı ne öyle bir şeye denk geliyorum bu ara
Canım mamaya süte damlatinca tam hepsini içemez dozu eksik kalır diye düşünüp kaşıkla veriyorum.Sağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olur
Canım enjektöre kaynamış soğumuş şu çek tazikle yıka bana sormadın ama kusura bakma görünce fikrimi söylüyorum arada herkesePapatyamaviss canım bu EDS nin hortumun temizliğini nasıl yapıyoruz
Söyle söyle papatya yap diyordu ya bana ondan ona yazdım tamam canım sağol,inşallah işe yarar çok ümitle başlıyorumHahahah
30 içer canım rahat 40 50 yavaş yavaş artır senin anne sütü olduğu için miktar ayarlarsin
Açılınca oda ısısında 4 hafta kalıyor canimcim dolaba konulmuyor yan tarafında yazıyor aslında. Relektaz kızımda kullandım oda iyi gelmişti
Canım mamaya süte damlatinca tam hepsini içemez dozu eksik kalır diye düşünüp kaşıkla veriyorum.
Canım enjektöre kaynamış soğumuş şu çek tazikle yıka bana sormadın ama kusura bakma görünce fikrimi söylüyorum arada herkese
Evet hep dışarı akıyor işteBen bi de demir veriyorum. Bizim d vitamini kendi damlalıklı çok güzel ama bunu Devlet karşılamıyor galiba dr reçete olarak vermedi. PR-D 600 diye bişi. Diğer damlaları bende kaşıkla veriyorum biberon kaşığı var. Yalnız her verdiğim vitaminin bi kısmı kesin dışarı akıyor ittiriyor diliyle
İnşallah o güne kadar gelir ama bi değişiklik olmazsa o dediği kesik olursa sezeryan kadar zorlar seni bence. Yani ha altı kesmişler ha üstü her türlü dikiş var. Zorlama hiç belki sezeryanla gelesi var kendini çıkmakla yormak istemiyor rahatına düşkün paşam demek kiMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Kilo almayan oğlum kilo almış 3600 olmuş
Canım sen ne yaptın çıktın mı kontrolden yazmadın merak ettimMat bende almadım reflu yatağı almıştım
Canim bana kalsa sezeryana gitMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Maşallah canım küçük diye diye tosun yaptın paşayıMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Ay evet ben de öyle düşünüyorum ama ağzına verince de çıkarıyor ya yine eksik kalıyor dozuCanım mamaya süte damlatinca tam hepsini içemez dozu eksik kalır diye düşünüp kaşıkla veriyorum.
Oh maşallah minyon minyon dediğin bebek tosun olmuşMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?