Ay yarın mı senin sonunda saatte vermişler, sağlıkla kucağına al inşallah canımAynen canim evde 2 cocuk var oylesine
Ay diger konulara girmeyim bile
Amin cnm rabbim cumlemize guc kuvvet versin
Maşallah oğluşuna kuzum doktorumuz birkaç damla bile olsa gidiyordur ilk günler ona yeter demişti bana mutlaka gidiyordur benceKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Ben siyah temalı bir kart arkasına beyaz temalı bir kart gösteriyorum dikkat ettiğim tek şey bu şu anda emzirme yastığına yüz üstü koyup önüne koyacağım dün sırt üstü yatirarak göstermiştimDakika ben de tutmadım gözünğ açık görürsem ya önüne koyuyorum ya da elimle takio ettiriyorum. Çocuğa fazla yüklenmeyelim ne kadar göstermek lazım acaba
Sorma ya, benim bu kadar ped kullanacağımdan haberim bile yoktu normalde adetken adet kabı kullanıyordum şimdi o da yok bir süreinşallah bir de bunun üstüne adet görmem emzirirken tek temennim o
5. Gün çağırdı beni. İlk ölçümde olmayıp ikinci ölçümde çıkma ihtimali oluyormuş. Ben sezeryan olacağım, 5. Gün gider miyim oralara hiç bilmiyorum.
Biz bir gece yattık ertesi gün öğle taburcu olduk arabaya bindim, 3. Gün çocuk doktoru çağırdı oraya gittik ayağa kalkıp yürürsün onda sıkıntı yok ama oturup kalkarken mutlaka destek al kendini zorlama bir de araba sallantı yapınca canın yanabiliyor güzel bir yoldan yavaş yavaş gidin kuzum benimÇok haklısın canım da iki tane yeni doğmuş bebekle nasıl yapicaz onu kara kara düşünüyorum. Herşey yolunda giderse bı şekilde gideriz de onlarda veya bende problem olursa napariz onu bilmiyorumsezeryanda kaçıncı gün hayat normale dönüyor, beşinci gün öyle ayağa kalkıp yollara düşünebiliyor mu onu da bilmiyorum hiç.
Ben de sağım yapıp veriyorum süt ve mama ile gidiyoruz benim de meme ucum yokKizlar benim kiz meme ucum yok diye ememiyordu.sut sagip biberonla veriyorum.kac cc iciyor bebisleriniz.
Gogus ucu aldim yavas yavas tutmaya basladi memeyi.
Bencede öyle babası kılıklı tembel galiba başımaİnşallah o güne kadar gelir ama bi değişiklik olmazsa o dediği kesik olursa sezeryan kadar zorlar seni bence. Yani ha altı kesmişler ha üstü her türlü dikiş var. Zorlama hiç belki sezeryanla gelesi var kendini çıkmakla yormak istemiyor rahatına düşkün paşam demek ki
Pazartesi doktorumla karar vereceğiz ama başı inmezse galiba öyle olcak gibiCanim bana kalsa sezeryana git
Okadar sey soylemis doktor aslinda normal seni zorlayabilir
Kilosuda cok guzel masallah
Bu çocuk nasıl böyle oldu bilmiyorum yemeyide kestimMaşallah canım küçük diye diye tosun yaptın paşayı
Canın sıkılmasın pazartesiye kadar bekle olmuyorsa sezeryanını ol derim daha da bekleyip kendini de zora sokmaya ne gerek var makata kadar epizyo da az değil ki
Kaldı ki hem darlık hem bebeğin kilosu fazla
Oğlum benimle eğleniyor teyzesiAy evet ben de öyle düşünüyorum ama ağzına verince de çıkarıyor ya yine eksik kalıyor dozu
Oh maşallah minyon minyon dediğin bebek tosun olmuş
Yarin 9bucukda hastaneye gidicez 12gibi sezeryan hayirlisiylaAy yarın mı senin sonunda saatte vermişler, sağlıkla kucağına al inşallah canım
Lavman zorunlu mu sizin orda? Burda bazı doktorlar istemiyor diye duymuştum..
Hakkinda hayirlisi olsun canimPazartesi doktorumla karar vereceğiz ama başı inmezse galiba öyle olcak gibi
Oy maşallahMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Kilo almayan oğlum kilo almış 3600 olmuş
İnşallah canım kolaylıkla alalım kucağımıza hepimiz. Nst yi çok incelemedim ama ilk defa yukarı yönde çizgiler vardıSende cikisa dogru ilerlemektesin canim
Hadi hayirlisiyla gelsin insallah
Nst de sancin kac cikti
Benim dogum yarin bugun son islemler icin hastanede rdvum vardi nstdeyim suan sanci 35neyse gecen haftaya bakarak yukselme var 7diydi gecen hafta
Maşallah canımPazartesi doktorumla karar vereceğiz ama başı inmezse galiba öyle olcak gibi
Bu çocuk nasıl böyle oldu bilmiyorum yemeyide kestimdr diyo en kötü ihtimalle 3400 kesin geçmiş
Herhalde öyle yapcak pts bana bir oran vercekmiş normal doğum içinmakata kadar olayı gerçekten kötü
Sezeryan olsam ilkini kaç doğum yapabilirimki acaba
Oğlum benimle eğleniyor teyzesi
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahYarin 9bucukda hastaneye gidicez 12gibi sezeryan hayirlisiyla
Zorunlu degil ama ben yapilmasi taraftariyim
2 dogumumda yaptim bu sezeryan olacak ama olsun yinede yapim diye dusundum
Sezeryanda belki cok gerekli olmadigi icinmi yapmiyolar acaba?
Daha iyi olmazmi lavman?
Maşallah maşallahBu çocuk nasıl böyle oldu bilmiyorum yemeyide kestimdr diyo en kötü ihtimalle 3400 kesin geçmiş
Herhalde öyle yapcak pts bana bir oran vercekmiş normal doğum içinmakata kadar olayı gerçekten kötü
Sezeryan olsam ilkini kaç doğum yapabilirimki acaba
Bilmiyorum bende canım, zorunlu değil diye sanırım yada doktordan doktora değişiyor..Yarin 9bucukda hastaneye gidicez 12gibi sezeryan hayirlisiyla
Zorunlu degil ama ben yapilmasi taraftariyim
2 dogumumda yaptim bu sezeryan olacak ama olsun yinede yapim diye dusundum
Sezeryanda belki cok gerekli olmadigi icinmi yapmiyolar acaba?
Daha iyi olmazmi lavman?
Sağol canım seninde tarihin yarındı sağlıkla kucağına alHakkinda hayirlisi olsun canim
Bende biraz korktum canım normal olmasını çok isterdim ama nasip tabi kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz şu 4 gün zorlicam kendimi gelmek isterse artık bakalımOy maşallahtabiki en doğru kararı eşin ve sen verirsin ama riskleri de göze alınca sezaryen daha mantıklı geldi bana canım az buz bi kesikten de bahsetmemiş bu ihtimaller hiç konuşulmamış doğumlarda da yaşanabılır ama önceden bilme gibi bir durumum olsa ben sezaryeni seçerdim
Amin teşekkür ederiz canım hepimiz inşAllahMaşallah canımhakkında en hayırlısı en sağlıklısı kolayı hangisi olacaksa o olsun inşallah
Valla 3 tane istiyordum ne yalan söyliyimMaşallah maşallah
Kuzum sezeryan doğum 3 tane oluyor diye biliyorum yani 3ten fazla çocuk yapma planın yoksa 3 doğurursun
Ne yaparsam yapayim uyanmiyor yaAhahaha torun çişi kutsaldırbakalım ne göreceğiz bizde Evet kuzum kaşıntı fena oluyor ama papatya suyu sıkıyorum o rahatlatıyor bende şişmesinden korkuyorum açıkçası doğum öncesi elim ayağım şişmesin bir de
Teşekkür ederiz canım annemler topunla son fotoğraf çektir şöyle dedi akşam çektik sürekli karnına bir top koymuşlar doğum yapınca puf gidecek diyorlar
Bazı yeni doğum yapan anne problemleriKuzum yavaş yavaş öğreneceğiz nasıl uyandıracağız nasıl emzireceğiz Ayak tabanlarına vur genelde uyanıyorlar
Canım papatya çayı demleyip süzüp sprey şişeye koydum ben sürekli onu sıkıyorum anlık rahatlatıyor dene istersen bir de allerset tb önerdi doktor günde 1 tb alabilirsin dedi onu aldım gece
Kuzum hep uyuyor ya sariligi da yok ama.yok uyanmiyorBence de emiyor kuzu sen devam et 60 gram sayma bile
Canim doktor sagolsun daflon verdi oda iyi geliyor insallah duzelir bir iki guneDevakus canım minnacık midesi şu an zaten doyuyordur.Ikınmaya bağlı Hemoroid şişliğin varsa eğer benim çok aşırı şişmişti oturamayacak kadar indi kendi kendine. Hiç bir ilaç kullanmadım. Ama katı beslenmedim. Zorlamamaya çalıştım.
Bence süper hazır memeyıde bu kadar sevmısken Eds on numara olur verım alırsın umarımYa oğluş da aynısını istiyormuş hiç memede uyuma gibi bi huyu yoktu. Ağlıyor karnı tok meme istiyor oyalıyordum sonra durmadı memeye aldım uyudu. Ne bileyim benn huy değişmiş sıpam.Bir memeci oldu fena, diyordum ya uyanık kendi duruyor diye yok artık öyle birşeyPaşama şarkılar açıcaz odaları gezdiricez kucaklayıp sohbet edicez dans edicez bırakınca çığlığı basıyor Bu arada ben EDS ye başlıyorum malzemeleri aldım verim alırsam yazarım ☺
Insallah kuzum cok az emiyor korkuyorumKuzuumm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünmaşallah güzel oğluna sütün vardır yeter Allahın izniyle hiç merak etme.
Ben sağlık ocağından verilen d vitaminini kullanmayı düşünmüyorum. Şuanki marka ne bilmiyorum ama baktığımda içinde katkı maddeleri vardı. Başka bir marka almayı düşünüyorum üniversite destekli üretim yapan bir tane var.Sağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?