2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya aslında atak zamanı olabılır gazı olabılır sadece memede kalmak ıstıyor olabılır ben fazla dert edındım kendıme, şimdi bakıyorum o haraketlerı yaptığında ıstedıgı sey uykuya dalmak karın doyurmak yada açlık degıl anca cözüyoruz cimcimeyi. Uykuya gecısı bazen sancılı oluyo

Sende cikisa dogru ilerlemektesin canim
Hadi hayirlisiyla gelsin insallah
Nst de sancin kac cikti
Benim dogum yarin bugun son islemler icin hastanede rdvum vardi nstdeyim suan sanci 35 neyse gecen haftaya bakarak yukselme var 7diydi gecen hafta

Ne kadar biz doğurmuş olsak da yepyeni biriyle tanışıyoruz canım. Bakalım daha ne huyları çıkacak

Bugunun rdvulari

@dunyalibiri 39+3
@dra21 39+3

Hayirli haberleriniz bekliyoruz kizlar
Merhaba kızlar 39+3 selam
Bugün kontrol günümdü bebek aşağıda zaten normal doğum için bekliyoruz. Sancılarım çıktı nts de aralıklı olarak rahim girişi yumuşama olmuş alttan muayene oldum herşey normal bekliyoruz din gece uykumda bi kaç kes ağrım oldu böyle regl ağrıları gibi ama hep uyudum ebeme bilgi verdim uyu dinlen akşam yürüyüş yap enerji depola dedi bakalım kanama olsbilir dedi muhtemelen muayene olduğum için nişanım bozula bilir dendi bakalım her bi durum olduğunda bilgi vereceğim inşallah güzel olur hersey. Siz nasılsınız.

Hadi canim seninde az kaldi belki saatler belki bi kac gun
Nst kac cikti sancilarin
Suan bende nstdeyim valla 52 yi gordum ama hic bise hissetmedim

Hadi canim seninde az kaldi belki saatler belki bi kac gun
Nst kac cikti sancilarin
Suan bende nstdeyim valla 52 yi gordum ama hic bise hissetmedim
Oy maşallah bende pek hissetmiyorum ama aralıkları kuvvetli bakalım şuan hala regl ağrısı oluyor bacaklarım tutmuyor olmadı duşa giricem o çok rahatlatıyor.

Benımkı hıssız dokununca
Benim de üstü hissiz aslında ama içten acıyor. İnşallah geçer kalmaz acı yaa. Kötü valla
Ayy doğum yakın desene sağlıkla gelsin seni çok yormadan inşallahh

sandriyon canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor

Iyiyim cnm yarin 12 13 gibi sezeryan programlandi
Suan nst deyim
Kan alinacak
Lavman ve mide bulanmasin diye ilac vereceklermis aksam almam icin
Hastaneye gelince etiketli gibi sezeryan geldi diyolar yani okadar nadir bise demekki bu derece abartiyolarsa

Yaa senin de büyük gün geldi demek
inşallah her şey çok güzel geçer kuzum.
Ahahha aşk olsun hiç hoş değil yaa
Anestezi nasıl olacak kuzum spinal mi?

Genel mı spınal mı olacaksın

Doğumdan sonra ilk hastanede sonra ASM de 5 gün içinde veriliyor sanırım. Bizim ASM de verdiğimiz kanda bazı değerlerde oynama olmuş. Fazla ya da düşük bilmiyoruz bilgi de vermediler. Ve 3.kez verdik kanı
Genelde tiroid biraz yüksek ya da düşük çıkıyor diğer değerler genelde çok oynamaz merak etme. İsterseniz bi telefon edin, hangi değer ne çıkmış

İnşallah hep hareket ettim inşallah kolay güzel gelir eğzersizlerin faydasının görürüz inşallah. Arada geçiyor hepsi sonra tekrar başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…