- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ya aslında atak zamanı olabılır gazı olabılır sadece memede kalmak ıstıyor olabılır ben fazla dert edındım kendıme, şimdi bakıyorum o haraketlerı yaptığında ıstedıgı sey uykuya dalmakBen de senin besleme durumunu soracaktım burada gördüm birkaç kez sıkıntı yaşadığını ama takip edemedim doğrusu.
Yaa ne çabuk aylık kontrolü geldi
Senin kafan rahatladıysa bebeğin de rahatlamıştır kuzum toparlamıştır bence gayet güzel
İnsanın gerçekten lohusayken kafası başka çalışıyor. Ben hep bir anne bebeğine neden yetmesin niye böyle düşünüyolar ki diyodum ama insan tamamen başka bir kafaya giriyormuş onu anladım. O yüzden yetmiyo mu diye düşünüp evhamlanman çok normaldi. Çok sevindim toparlamanıza vallahi
Sende cikisa dogru ilerlemektesin canimBen geldim şimdi nst de düzensiz sancılar çıktı bir iki gündür kasılmaları ben de hissediyorum normalde hiç yoktu ara ara da bel ağrılarım vardı açıklık 2 cm bebek başını yerleştirmiş dedi. gününü bekleyecek gibi ama belli de olmaz dedi. Eve gelince bir miktar kanamam olduğunu gördüm vajinal muayene kaynaklı galiba sonrasında gelmedi. Sanki hafiften ara ara kasiklara da ağrı giriyor gibi ama çok emin değilimbelime giren ağrılar var. Bol bol yürü ördek yürüyüşü yap merdiven in çık bebek iyice insin dedi
Kimse yadırgamıyor kuzum hiç de puu değilGebeler doğuruyor ben yazana kadar puuuuu banaşu an meme de uyuyor mesela her yerim ağrıyor dikiş yerlerim fena
Yuh bu neSu videoya ya
Ne kadar biz doğurmuş olsak da yepyeni biriyle tanışıyoruz canım. Bakalım daha ne huyları çıkacakYa aslında atak zamanı olabılır gazı olabılır sadece memede kalmak ıstıyor olabılır ben fazla dert edındım kendıme, şimdi bakıyorum o haraketlerı yaptığında ıstedıgı sey uykuya dalmakkarın doyurmak yada açlık degıl anca cözüyoruz cimcimeyi. Uykuya gecısı bazen sancılı oluyo
Benımkı hıssız dokununcaKimse yadırgamıyor kuzum hiç de puu değil
Dikiş yerleri 28 gün sonra da acıyor mu yabu bilgi beni hiç mutlu etmedi…
Merhaba kızlar 39+3 selam
Hadi canim seninde az kaldi belki saatler belki bi kac gunMerhaba kızlar 39+3 selam
Bugün kontrol günümdü bebek aşağıda zaten normal doğum için bekliyoruz. Sancılarım çıktı nts de aralıklı olarak rahim girişi yumuşama olmuş alttan muayene oldum herşey normal bekliyoruz din gece uykumda bi kaç kes ağrım oldu böyle regl ağrıları gibi ama hep uyudum ebeme bilgi verdim uyu dinlen akşam yürüyüş yap enerji depola dedi bakalım kanama olsbilir dedi muhtemelen muayene olduğum için nişanım bozula bilir dendi bakalım her bi durum olduğunda bilgi vereceğim inşallah güzel olur hersey. Siz nasılsınız.
Oy maşallah bende pek hissetmiyorum ama aralıkları kuvvetli bakalım şuan hala regl ağrısı oluyor bacaklarım tutmuyor olmadı duşa giricem o çok rahatlatıyor.Hadi canim seninde az kaldi belki saatler belki bi kac gun
Nst kac cikti sancilarin
Suan bende nstdeyim valla 52 yi gordum ama hic bise hissetmedim
Bebek 10 gunluk oldu bugun canim.yani 1 aylikken 50 60 iciyor.Mama 50 anne sütü 60 içiyor yeni ama biz 1 aylık olduk ilk hafta mama 20 anne sütü 30 cc içiyordu bebek belli eder aslında kaç günlük ne kadar sağım oluyor
Benim de üstü hissiz aslında ama içten acıyor. İnşallah geçer kalmaz acı yaa. Kötü vallaBenımkı hıssız dokununca
Ayy doğum yakın deseneMerhaba kızlar 39+3 selam
Bugün kontrol günümdü bebek aşağıda zaten normal doğum için bekliyoruz. Sancılarım çıktı nts de aralıklı olarak rahim girişi yumuşama olmuş alttan muayene oldum herşey normal bekliyoruz din gece uykumda bi kaç kes ağrım oldu böyle regl ağrıları gibi ama hep uyudum ebeme bilgi verdim uyu dinlen akşam yürüyüş yap enerji depola dedi bakalım kanama olsbilir dedi muhtemelen muayene olduğum için nişanım bozula bilir dendi bakalım her bi durum olduğunda bilgi vereceğim inşallah güzel olur hersey. Siz nasılsınız.
Iyiyim cnm yarin 12 13 gibi sezeryan programlandiBenim de üstü hissiz aslında ama içten acıyor. İnşallah geçer kalmaz acı yaa. Kötü valla
Ayy doğum yakın desenesağlıkla gelsin seni çok yormadan inşallahh
sandriyon canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor
Yaa senin de büyük gün geldi demekIyiyim cnm yarin 12 13 gibi sezeryan programlandi
Suan nst deyim
Kan alinacak
Lavman ve mide bulanmasin diye ilac vereceklermis aksam almam icin
Hastaneye gelince etiketli gibi sezeryan geldi diyolaryani okadar nadir bise demekki bu derece abartiyolarsa
Kız geçer 9 gun daha olmuş benım acı yok artıkBenim de üstü hissiz aslında ama içten acıyor. İnşallah geçer kalmaz acı yaa. Kötü valla
Genel mı spınal mı olacaksınIyiyim cnm yarin 12 13 gibi sezeryan programlandi
Suan nst deyim
Kan alinacak
Lavman ve mide bulanmasin diye ilac vereceklermis aksam almam icin
Hastaneye gelince etiketli gibi sezeryan geldi diyolaryani okadar nadir bise demekki bu derece abartiyolarsa
Genelde tiroid biraz yüksek ya da düşük çıkıyor diğer değerler genelde çok oynamaz merak etme. İsterseniz bi telefon edin, hangi değer ne çıkmışDoğumdan sonra ilk hastanede sonra ASM de 5 gün içinde veriliyor sanırım. Bizim ASM de verdiğimiz kanda bazı değerlerde oynama olmuş. Fazla ya da düşük bilmiyoruz bilgi de vermediler. Ve 3.kez verdik kanı
Yaa senin de büyük gün geldi demek
inşallah her şey çok güzel geçer kuzum.
Ahahha aşk olsun hiç hoş değil yaa
Anestezi nasıl olacak kuzum spinal mi?
Spinal olacak kizlarGenel mı spınal mı olacaksın
Teşekkür ederiz canım iyi oldu sevdim bendeYaa annenler iyi ki ısrar etmiş çok tatlısınıızz
Doğru dersin canım. Nelerin üstesinden geldik, bunun da geliriz inşAllah. Allah hepimize kolaylıklar versinKuzum kendini psikolojik olarak yetişemem zorlanırım diye şartlama beynine neyi söylersen onu kabul edip yapıyor
Halledersin üstesinden gelirsin gör bak nasıl çabuk toplayacaksın
İnşallah hep hareket ettim inşallah kolay güzel gelir eğzersizlerin faydasının görürüz inşallah. Arada geçiyor hepsi sonra tekrar başlıyor.Benim de üstü hissiz aslında ama içten acıyor. İnşallah geçer kalmaz acı yaa. Kötü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?