2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana unuttular kesın vermeyı normalde vermeleri lazımdı , benım gaz damlası şırıngası var mlmlı onla verıyorum kendı emcuklıyor

Hipp mama aldik. Kasik biberon onerdi ebe onla idare ediyoruz

Sezeryan olsam ilkini kaç doğum yapabilirimki acaba
Sezaryen sonrası normal doğum da yapılıyor canım. Türk doktorlar çekiniyor ama Avrupa da daha yaygın. Burada ilki sezaryense sonrasını da hep sezaryen gibi düşünüyorlar. 2-2,5 yıl sonra hiç bir sorun olmadan normal doğum yapabilirsin. Teyzemin ilki sezaryen ikinci normal doğum oldu mesela. İstemiyorum korkarım ben dedikçe normale zorlamışlar, nitekim de çok güzel sorunsuz şekilde oldu. Avrupa da yaşıyor o da.

Kuzumsen naptin. Gunlerin yorgunluu su sira buraya vakit harcayamiyorum ya
Benim başı yeteri kadar inmemiş canım kiloda almış pts çağırdı ne olcak bilmiyorum nat sancı var cocuk inmiyor
Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor Evet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek ki

Iyiyim kuzum basur zorluyor sadece onun disinda agrim sizim yok oyle. Minnosta uykuyu biraksa super olcak

Ben cok istedim yaklaşık 7 ayıma kadar da direttim , ama maddı imkanlar sağolsun vazgeçmek zorunda kaldım benim için 40 bın cıvarı mıktar zordu Keske bu ımkan ulkemızde daha cok ve devlet tarafından sağlansa bunu bilinçli olarak poliklinik hizmeti olarak veren tek yer Zeynep kamıl ıstanbulda , devletteki doktorlarımada dedim ama asla yanaşmıyorlar iki gün sancı cektım son anlarda üç dort dakıka da bir geliyordu belkı doğururdum ne bileyim benim için hayalden öteye gidemez artık bu durum , çok şükür iki evladımıda sağlıkla kucağıma aldım artık kalanını düşünmüyorum tevekkül ben çabaladım herkese karşı sonuc Rabbimin kararıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…