Minnoş ya
Bana unuttular kesın vermeyı normalde vermeleri lazımdı , benım gaz damlası şırıngası var mlmlı onla verıyorum kendı emcuklıyorSağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olur
Bun hıc dusunmedım desemPapatyamaviss canım bu EDS nin hortumun temizliğini nasıl yapıyoruz
Hipp mama aldik. Kasik biberon onerdi ebe onla idare ediyoruzMaşallah oğluşuna kuzum doktorumuz birkaç damla bile olsa gidiyordur ilk günler ona yeter demişti bana mutlaka gidiyordur bence
Ben siyah temalı bir kart arkasına beyaz temalı bir kart gösteriyorum dikkat ettiğim tek şey bu şu anda emzirme yastığına yüz üstü koyup önüne koyacağım dün sırt üstü yatirarak göstermiştim
Biz bir gece yattık ertesi gün öğle taburcu olduk arabaya bindim, 3. Gün çocuk doktoru çağırdı oraya gittik ayağa kalkıp yürürsün onda sıkıntı yok ama oturup kalkarken mutlaka destek al kendini zorlama bir de araba sallantı yapınca canın yanabiliyor güzel bir yoldan yavaş yavaş gidin kuzum benim
Ben de sağım yapıp veriyorum süt ve mama ile gidiyoruz benim de meme ucum yok60-90 arası besleniyor anne sütü çabuk hazmediliyor kısa sürede uyanıyor mamada biraz daha uzun uyuyor.
Silikon meme ucu ile emme yapıyorduk aksadı şimdi yine meme ucu ile emmeye geçiş yapıyoruz kendi mememize nasıl alıştıracağız? Chicco nun göğüs ucu çıkarıcısını aldım cidden işe yarıyor biraz uç çıkıyor çekse daha çok çıkacak yine çekmiyor
Ay sen doğurdun da bizi mi öteliyorsunnnnn yerim seniKuzumsen naptin. Gunlerin yorgunluu su sira buraya vakit harcayamiyorum ya
Sezaryen sonrası normal doğum da yapılıyor canım. Türk doktorlar çekiniyor ama Avrupa da daha yaygın. Burada ilki sezaryense sonrasını da hep sezaryen gibi düşünüyorlar. 2-2,5 yıl sonra hiç bir sorun olmadan normal doğum yapabilirsin. Teyzemin ilki sezaryen ikinci normal doğum oldu mesela. İstemiyorum korkarım ben dedikçe normale zorlamışlar, nitekim de çok güzel sorunsuz şekilde oldu. Avrupa da yaşıyor o da.Sezeryan olsam ilkini kaç doğum yapabilirimki acaba
Kiz bu cocuktan ben firsat bilamiyorumAy sen doğurdun da bizi mi öteliyorsunnnnn yerim seni
Soruna cevap verecek olursak doktorların çoğu en fazla 3 doğum diyor.Sezeryan olsam ilkini kaç doğum yapabilirimki acaba
Benim başı yeteri kadar inmemiş canım kiloda almış pts çağırdı ne olcak bilmiyorum nat sancı var cocuk inmiyorKuzumsen naptin. Gunlerin yorgunluu su sira buraya vakit harcayamiyorum ya
Evet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek kiSezaryen sonrası normal doğum da yapılıyor canım. Türk doktorlar çekiniyor ama Avrupa da daha yaygın. Burada ilki sezaryense sonrasını da hep sezaryen gibi düşünüyorlar. 2-2,5 yıl sonra hiç bir sorun olmadan normal doğum yapabilirsin. Teyzemin ilki sezaryen ikinci normal doğum oldu mesela. İstemiyorum korkarım ben dedikçe normale zorlamışlar, nitekim de çok güzel sorunsuz şekilde oldu. Avrupa da yaşıyor o da.
Iyiyim kuzum basur zorluyor sadece onun disinda agrim sizim yok oyle. Minnosta uykuyu biraksa super olcakBenim başı yeteri kadar inmemiş canım kiloda almış pts çağırdı ne olcak bilmiyorum nat sancı var cocuk inmiyor
Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
Evet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek ki
Ben cok istedim yaklaşık 7 ayıma kadar da direttim , ama maddı imkanlar sağolsun vazgeçmek zorunda kaldım benim için 40 bın cıvarı mıktar zorduSezaryen sonrası normal doğum da yapılıyor canım. Türk doktorlar çekiniyor ama Avrupa da daha yaygın. Burada ilki sezaryense sonrasını da hep sezaryen gibi düşünüyorlar. 2-2,5 yıl sonra hiç bir sorun olmadan normal doğum yapabilirsin. Teyzemin ilki sezaryen ikinci normal doğum oldu mesela. İstemiyorum korkarım ben dedikçe normale zorlamışlar, nitekim de çok güzel sorunsuz şekilde oldu. Avrupa da yaşıyor o da.
O da en fazla heSoruna cevap verecek olursak doktorların çoğu en fazla 3 doğum diyor.
Maşşallahh subanallah berekallahIyiyim kuzum basur zorluyor sadece onun disinda agrim sizim yok oyle. Minnosta uykuyu biraksa super olcak
Agresif panda ama kuzum durmuyor hicO da en fazla heşaka gibi hayaller hayatlar oluyorum
Devakus canım çok tatlıı pamuk gibiiii eridim bakarken maşAllah ya
Sütün ne durumdaIyiyim kuzum basur zorluyor sadece onun disinda agrim sizim yok oyle. Minnosta uykuyu biraksa super olcak
Asıl agresıf nasıl olunur pp bakAgresif panda ama kuzum durmuyor hic
Karnında da hiç durmuyordu ki hareketliydiAgresif panda ama kuzum durmuyor hic
AyyyAsıl agresıf nasıl olunur pp bak
Maşaallah subhanallah melek gibiiAgresif panda ama kuzum durmuyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?