2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu karikatürü çok severim, bu fotosuna çok güldüm Hatta bu fotosunu sticker yaptım whatsapp'ta kullanıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-14-54-07-549_com.android.chrome-edit.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 53
Yaa ne guzel gercekten Allah 2sinide tatmayi nasip etti ablamin 3 cocugu var 3ude erkek

Yaa ne guzel gercekten Allah 2sinide tatmayi nasip etti ablamin 3 cocugu var 3ude erkek
Çok şükür Rabbim’e iki meyveden de tattırdı Onları sağlıkla hayırlı evlat olarak doğru yolda büyütmeyi nasip etsin bize
Bizim eşimin ailesinde hepsi erkek torunların 6. Torun Lina ilk kız

Kuzeyın fotolar ınstalık tam kendılıgınden kendini kamufle ediyor pamuk tenını yesınler onun
Benim oğlan tombiktoydu bı zamanlar bak gitti o yuzden sende daya mamanı sütünü bosver
Aynen yapıyor sağolsun Yalnız bu hızla gidersem bana 5000 gb hafıza lazım Veriyorum valla çocuk aç mı kalsın. Artık 2,5 saatte 60 cc yetmiyor zaten 80 falan yiyor veriyorum

Aynen yapıyor sağolsun Yalnız bu hızla gidersem bana 5000 gb hafıza lazım Veriyorum valla çocuk aç mı kalsın. Artık 2,5 saatte 60 cc yetmiyor zaten 80 falan yiyor veriyorum
Kuzum kuru dut cayi yapiyorum sut arttirmakicin. Benimde tek meme aktif canim sikiliyor ama arttsin diye sik sik emzirmeye calisiyorum

Ver gitsin yaaa kız sorma benimde ıphone 32 GB yükseltemıyorsunda harıcı ile yer yok dıyıp duruyo drıve fln yedekleyıp sılmem lazım

Kuzum kuru dut cayi yapiyorum sut arttirmakicin. Benimde tek meme aktif canim sikiliyor ama arttsin diye sik sik emzirmeye calisiyorum
Sık sık emiyor sayılır pek memeci oldu bu ara. Geçen meme istedi 2 emdi bıraktı kafayı yasladı göğsüme öyle uyudu Kuru dutu 1HANIMın tarifte kullandım ayrıca yapmadım. Onu da denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…