2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin kuzum bir da malum logusa kanaması var o da hormonları etkiliyor zaten bu dönemde mutluluk hormonu salınmazmış biraz da o etkiliyor sanırım vücudumuzu az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım

Canim mamaver sarilik ilerlemesin. Bana oyle dediler mamadan kacma ilk zamanlar sariligi onlesin dediler
Ay bence de mamadan kaçmayın ben sütüm var diye vermedim çok yükseldi, iki kere kan aldılar ağlaya ağlaya bir hal oldum, fototerapide zaten iki kere daha aldılar, orda beni çıkardılar hatta bir tuvalete git dediler o ara kan almışlar

Evet mamadan kaçmayın sarılıgı geçsin yavaş yavaş azaltırsiniz ben öyle yapıyorum benimki küçüktü ve sarılık sınırındaydı versin mama cunkü sütüm azdı ve yeni yeni geliyordu eminim çevrenizde mama verme diye söyleyen yetersizlik duygusu aşılayan vardır ama dinlemeyin onları bebeğinizin saglıpı herşeyden önmli onu düşünün

bebeğimin yüzünde vücudunda heryerinde sivilceler çıktı sütüm de gelmedi mama veriyoruz o da çok çok az mamadan olmuş olabilir mi acaba sizinkilerde oldu mu böyle sivilce uçları beyaz ve çok fazla var

Bana doktor dedi hatta verme diye ya keşke başta verseymişim

İlk zamanlar benim sutum yoktu sikincada gelmiyordu cok mama verdim. Kan grubumdann dolayi sariliga yatkinligi var dediler. Ama sukur olmadik

bebeğimin yüzünde vücudunda heryerinde sivilceler çıktı sütüm de gelmedi mama veriyoruz o da çok çok az mamadan olmuş olabilir mi acaba sizinkilerde oldu mu böyle sivilce uçları beyaz ve çok fazla var
Dogdugunda bizimde oyleydi geciyor bir kac gune

kızlar dün 1 aylık olduk hepatit 2. Dozda olduk sağlık ocağı kilosuna da baktı be 15 gündür mamasız ya da tek tük mama veritordum emzirmeyle dvsmdı 3250 olmuşuz mama verme emzirmeyle devam dediler ama ben arada hala mama vermeyi düşünüyorum :) süt geliyor demek ki çok mutlu oldum :)

20 gündür böyle olması normal mi

Siz de elbet doğuracaksınız o çocuk bir şekilde çıkacak
Ay bütün yazışmaları yorumları okumaya çalıştım. Şu muhabbetlerinize aşırı güldüm kızlar ya
Selam kızlar ben dogurmadim herkes doğurdu eve geçti
Hayırlısıyla sona kalan annişlerde bir an önce doğurup sağlıkla kavuşsun bebişlere inşallah emzirme alt değiştirme ve aşı serüvenine hep bir dahil olalım

Beni de buradaki doktor sinir etti adam kendini beyaz Show da sanıyor sürekli şakalar komiklikler çok ağrım vardı yazmıştım ya azaldı ama geçmedi bacak aram vajina ve kasıklarımda onu sordum sordum adam en son diyor ki çözümü basit sence nedir? Dedim ki yürüyüş falan mı? Magnezyum mu? Yok doğurucaksın vitaminle olmaz geçmesi için doğurman lazım içimden dedim aaaa tamam ozaman ya bu benim niye aklıma gelmedi acaba doğurcakmışım demek ki pekiiiii

Bana doktor dedi hatta verme diye ya keşke başta verseymişim
Evet doktorlar karsı ama yapacak bir şey gelmiyor elden sütünüz gelmese de emzirin bir noktada kanallar uyarılıp sütünüz gelecektir mamayı da az vermeye calışın ama aç kalmasın sabredin ve stres olmayın bol bol su için yeşillik kuruyemiş tüketmeye çalışın doğum yapalı kaç gün oldu bilmiyorum ama 3.haftaya geçince yolu yarılamış oluyorsunuz rahatlıyot insan

Bilmiyorum çünkü Kuzey'in beslenme şaştı Ne kadar emiyor ne kadar mama yiyor karıştı biraz Bi fırsatta sağıp bakıcam
he sağ bakalım inşallah işe yarar yaaa Göğüslerde doluluk hissi oluyor mu ?
Amin kuzum bir da malum logusa kanaması var o da hormonları etkiliyor zaten bu dönemde mutluluk hormonu salınmazmış biraz da o etkiliyor sanırım vücudumuzu az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım
Ya lohusa olmak gerçekten zor. Ağlasın biraz uzun sürsün susmasın bende ağlıyorum onunla

Ya adam haklı ama söyleme tarzı seni sinir etmiş galiba, bazı ağrılar acılar ancak doğurunca geçiyor maalesef
Neyse biz atlattık gibi inşallah kimsenin bebişine de öyle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…