Ben eds yapamam diye katater almadım.Ama enjektörle direk vermiyorum parmağımı emdirirken kenardan yavaş yavaş sıkıyorum zaten.Yani 50 cc mamayı 30 dk içinde ancak içiyordum bazen uzuyor bileEnjektör ile hızlı çekiyor aslında ben eds için katater aldım ancak meme ile çok başarılı olamıyoruz çünkü kataterin ucu hep çıkıyor bir şekilde meme düz olmadığı için. Ben de parmağımı damağına koyup katateri ağzından veriyorum baya yavaş içmiş oluyor. Hem de büyük miktarlar için enjektör kullanmayın diyolar.
Ben çok korkuyorum valla biberonu verince memeyi iyice bırakacak diye
Bir deSatilucky madela nın calma diye bir biberonu var. Anne sütü biberonu diye geçiyor. Bebek vakumlamadan süt akmıyor. Bebeği de tembelliğe alıştırmıyor. Ancak 1300 lira civarı aynısını philips avent çıkarmış. Bebek emmeden akışı olmayan biberon anne memesini reddetmiyor böylece. Ben aldım henüz gelmedi denemeyi düşünüyorum.
Yeni çıkarmış Philips. Natural response diye geçiyor.Ben eds yapamam diye katater almadım.Ama enjektörle direk vermiyorum parmağımı emdirirken kenardan yavaş yavaş sıkıyorum zaten.
Biberon çok pahalıymış ama philips de mi aynı şekilde acaba benim süt sağma makinesi de philips ikisi uyumlu olursa süper olur bende philipse bakayım madem bi
Ben de yaptırdım anne-bebek ya da baba-bebek yapıyolarmış tek bebeğe yapmadılar 15 gün dolunxa yaptırdık. Allianz sigorta 13.5a geldi ikimizeAy çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde ama
Bizimkinin kafası iyi de ben düz yatırıyorum kafasını yana çeviriyorum kendi hep kafayı sola çeviriyor sol kulağı kepçe olur diye korkuyorum hep oraya yatmaktan sağa çeviriyorum yine sola dönüyor sıpaBebişlerinizin kafalar nasıl kızlar ya. Bizimkini yoğun bakımda tek tarafa yatırmışlar. Yamuktu onu düzelttim evde çok şükür ama arkası sivri onu düzeltemedim hala. Düz kafa yastığı aldım ona yatırıyorum arada ama onda yanında beklemem lazım başını çeviremediği için bırakmak sıkıntı. O yüzden uzun süre tutamıyorum.
Her ihtimal olabiliyor boşu boşuna diyet yaptırmak da istemeyebiliyorlar.aşırı huysuz durmayan uyumayan çocuklara ya da kanama olanlara diyet yaptırmak daha mantıklı geliyor.Sizin alerji olduğunu nerden anladı belki de intoleranstır.Yani senin dr da biraz abartmış inanmamakla. Direkt net bariz belirtiler bunlar. Hastaneye gitmeden önce ben bile farkettim eşime dedim kesin süt alerjisi çıkacak bak gör diye. Yani benim dr söylediği ya süt ya yumurta ikisinden biri. Bunu da diyetle görelim dedik. Yine de kan da verdik. Dr dediki benim vücudumdan sütün çıkması en az 15 gün sürermiş. O yüzden diyetten bi 15 gün sonrası etkilere bakmak lazım canım. Geçmiş olsun size de
Yaaaa çok üzücü olmuş. Bende 2 dr gittim biri hiç alerji galan demedi. Biri ben anlattım direkt süt alerjisi dedi. Ben de anlamadım bu doktorları. Şimdi yeni bebeğinde hissediyor musun öyle bir alerjik durum ? Her 7 bebekten 1inde olacak kadar yaygınmış.
Haklısın canım. Tabi deneyeceğim ama çok aman aman bi çözüm olacağını da sanmıyorum açıkcası.
Sağ olasın canım. Alper bey koydu teşhisi. Alerji ilacı başlattı bir de biogaia geri başla dedi.
Ben duru doğduğundan beri hep tek meme emziriyorum canım. Sütün yeterlidir demekki aç olsa uyumaz ya da uyanır. Bir de 20 dk falan neden ? Bebek doyunca bırakır bazen 8 dk bazen 22 dk sürer. Burnu tıkalı olur gazı olur dinlene dinlene emer. Öyle standartı olmaz ki bu işin. Bebeğine bırak o halleder işi annesi sen dakika cc hesabı yapma seni strese sokar. Senin stresin de bebeğini strese sokar.
Bakayım bi madem sende mi philips aldın canımYeni çıkarmış Philips. Natural response diye geçiyor.
Evet öyle yaptım kuzum. Doktorumuz medela calma biberondan bahsetti. Onu araştırırken philipsi gördüm. Denemek için aldım ama siparişim henüz gelmedi. Gelince yazarım sanaBakayım bi madem sende mi philips aldın canım
Bende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedimEvet öyle yaptım kuzum. Doktorumuz medela calma biberondan bahsetti. Onu araştırırken philipsi gördüm. Denemek için aldım ama siparişim henüz gelmedi. Gelince yazarım sana
Ben de 125 lik aldım. Bir süre yeter gibi bence deBende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedim
Şimdilik 125 ml yeter sanırım 260 ml olanlar sanki büyük biraz.
E daha 1 kilo bile olmamış nerdeyse bir aylık olacağınız daha neBenim bebek 3445 dogmustu simdi 4265 olmus cok diyorlar
Minimum o kadar alması gerekir delimidir nedir, biz 1 kilo aldık oğlumda ilk ay 1600 almıştıAyda 500-600 gram almasi lazimmis ,800 e kadar normalmis
Cocuk acliktan agliyor gece verdim bende mama napayimE daha 1 kilo bile olmamış nerdeyse bir aylık olacağınız daha ne
Valla zaten bu cocuk yuruyunce zayflayacakMinimum o kadar alması gerekir delimidir nedir, biz 1 kilo aldık oğlumda ilk ay 1600 almıştı
Ay dün yüzde 50 indirimdeydi alacağınızı bilsem derdim ben pembiş olanlardan aldım 176 tlye, response güncellenmiş hali bi önceki seri benimkiBende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedim
Aynen öyle kuzum bana da ebelerim yada doktor o zaman sadece anne sütü olduğu için önemsemiyoruz dediler mamayla olsaydı başkaydı dıye hatta ünv hastanesinde bileValla zaten bu cocuk yuruyunce zayflayacak
Aaa baya indirimdeymiş kız yinede bakayım biAy dün yüzde 50 indirimdeydi alacağınızı bilsem derdim ben pembiş olanlardan aldım 176 tlye, response güncellenmiş hali bi önceki seri benimki
Kulaklara bende dikkat ediyorum yatırırken katlandı mı diye kontrol ediyorum sürekliBizimkinin kafası iyi de ben düz yatırıyorum kafasını yana çeviriyorum kendi hep kafayı sola çeviriyor sol kulağı kepçe olur diye korkuyorum hep oraya yatmaktan sağa çeviriyorum yine sola dönüyor sıpa
Büyüklerin uçları da büyük oluyor zaten canım o yüzden 125 iyi şimdi size. Ben paket almıştım biberon uçları da 1-2 yazıyorBende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedim
Katlanmıyor ama sürekli aynı yere yatınca kepçe olur düzleşir diye korkuyorumKulaklara bende dikkat ediyorum yatırırken katlandı mı diye kontrol ediyorum sürekli
Büyüklere +1ay diyor da ondan baktım ama küçüğünü aldım gittiBüyüklerin uçları da büyük oluyor zaten canım o yüzden 125 iyi şimdi size. Ben paket almıştım biberon uçları da 1-2 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?