2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben eds yapamam diye katater almadım.Ama enjektörle direk vermiyorum parmağımı emdirirken kenardan yavaş yavaş sıkıyorum zaten.Yani 50 cc mamayı 30 dk içinde ancak içiyordum bazen uzuyor bile
Biberon çok pahalıymış ama philips de mi aynı şekilde acaba benim süt sağma makinesi de philips ikisi uyumlu olursa süper olur bende philipse bakayım madem bi

Yeni çıkarmış Philips. Natural response diye geçiyor.

Ay çok iyi canım. 10 muayene mi? Ben 10 bin bekliyordum.. 15 gün dolmadan yapmıyoruz dedi sigortacı.. inşallah bize de uygun çıkar.. axa var bizde ama
Ben de yaptırdım anne-bebek ya da baba-bebek yapıyolarmış tek bebeğe yapmadılar 15 gün dolunxa yaptırdık. Allianz sigorta 13.5a geldi ikimize

Bizimkinin kafası iyi de ben düz yatırıyorum kafasını yana çeviriyorum kendi hep kafayı sola çeviriyor sol kulağı kepçe olur diye korkuyorum hep oraya yatmaktan sağa çeviriyorum yine sola dönüyor sıpa

Her ihtimal olabiliyor boşu boşuna diyet yaptırmak da istemeyebiliyorlar.aşırı huysuz durmayan uyumayan çocuklara ya da kanama olanlara diyet yaptırmak daha mantıklı geliyor.Sizin alerji olduğunu nerden anladı belki de intoleranstır.
kızımda süt ürünleri dışında yumurta susam ya da kuruyemiş yediğimde de kan oluyordu.her türlü paketli gıda yasaktı.hatta bir liste vermişti orda yazan isimlerin geçtiği hiçbir şeyi yemiyordum yedirmiyordum.ilaçlarda dahil..alerji doktorları daha iyi anlıyor.çok zor bir süreç Allah kolaylık versin hepimize

Evet öyle yaptım kuzum. Doktorumuz medela calma biberondan bahsetti. Onu araştırırken philipsi gördüm. Denemek için aldım ama siparişim henüz gelmedi. Gelince yazarım sana
Bende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedim
Şimdilik 125 ml yeter sanırım 260 ml olanlar sanki büyük biraz.

Bende baktım da şimdi philipsin sitesinde ilk alışverişe %15 indirim de var alayım dedim
Ay dün yüzde 50 indirimdeydi alacağınızı bilsem derdim ben pembiş olanlardan aldım 176 tlye, response güncellenmiş hali bi önceki seri benimki

Eklentiler

• AA1F20E9-6ECC-4B8C-8016-0FE6704F840B.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 22FA5760-7F5D-48B3-B32C-6FB33158C4A9.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 49
Kulaklara bende dikkat ediyorum yatırırken katlandı mı diye kontrol ediyorum sürekli

Büyüklerin uçları da büyük oluyor zaten canım o yüzden 125 iyi şimdi size. Ben paket almıştım biberon uçları da 1-2 yazıyor

Kulaklara bende dikkat ediyorum yatırırken katlandı mı diye kontrol ediyorum sürekli
Katlanmıyor ama sürekli aynı yere yatınca kepçe olur düzleşir diye korkuyorum
Büyüklerin uçları da büyük oluyor zaten canım o yüzden 125 iyi şimdi size. Ben paket almıştım biberon uçları da 1-2 yazıyor
Büyüklere +1ay diyor da ondan baktım ama küçüğünü aldım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…