Canım bizde kan dışında tüm belirtiler mevcut. Kanı ben mi görmedim acaba diyorum ama her kakasına mutlaka bakıyorum
bazen eşim alt değiştiriyor o zamanlara denk geldi mi bilmiyorum. İntolerans da olabilir çok şiddetli değil şu an. Ama dr kan aldı kan sonucunu (10 güne çıkar) beklemeden diyete başlayın siz dedi. Ben anlamıyorum bu dr ları bu kadar uç görüşler garip değil mi? Yani benim kızımda kakada kan yok ve huzursuz bir bebek de değil. Uykusu güzel bir bebek. Düzenli sakin bir bebek aslında. Acaba dediğin gibi intolerans mı?
Canım şöyle düşünmek lazım bebek ama o da bir insan. Bazen bizim yediğimiz içtiğimiz bir şey sütün tadını değiştiriyor. Ya çok seviyorlar çok emiyorlar ya da az. Bazen bi yerleri ağrıyor keyfi olmuyor. Yani biraz bebeğinde tercihleri oluyor
kurallara sokmadan bebeğini inceleyerek ne istediğini anlamaya çalışarak gitmek daha iyi oluyor bizim açımızdan da. 38. gündeyiz ve ben uyandırmıyorum kendisi uyanıyor. Ortalama 3buçuk saat uyuyor ama bu gece 4,5 saat uyumuş mesela. O ne zaman uyanırsa yani. Uyanık kaldığı sürede her istediğinde meme teklif ediyorum. Zaten o alacaksa alıyor karnı toksa istemiyor.