2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
20 dk bir 20 dk biri demişti hem ebe hem doktor ondan alışkanlık oldu, 20 dk dolmadı mı aç kaldı diye psikolojiye giriyorum sanırım canım..gece kaç kere uyandiriyorsun?

Gece gündüz hep tek meme ıkısınıde o kadar emıyorsa ne ala ama son süte ulasamayabılır oylede, nadir ikisinide verdiğim
Anladım canım, bırakınca o zaman digerini zorlamamak en güzeli.. zaten son iki gündür fazla sütü kusuyor daha çok üzülüyorum zaten zor zanaat süt geliyor o da ziyan oluyor diye

Ben de yaptırdım anne-bebek ya da baba-bebek yapıyolarmış tek bebeğe yapmadılar 15 gün dolunxa yaptırdık. Allianz sigorta 13.5a geldi ikimize
Benim policem var ona dahil edilecek axa da.. ikiniz için de iyi bir fiyat olmuş canim

Canım bizde kan dışında tüm belirtiler mevcut. Kanı ben mi görmedim acaba diyorum ama her kakasına mutlaka bakıyorum bazen eşim alt değiştiriyor o zamanlara denk geldi mi bilmiyorum. İntolerans da olabilir çok şiddetli değil şu an. Ama dr kan aldı kan sonucunu (10 güne çıkar) beklemeden diyete başlayın siz dedi. Ben anlamıyorum bu dr ları bu kadar uç görüşler garip değil mi? Yani benim kızımda kakada kan yok ve huzursuz bir bebek de değil. Uykusu güzel bir bebek. Düzenli sakin bir bebek aslında. Acaba dediğin gibi intolerans mı?
20 dk bir 20 dk biri demişti hem ebe hem doktor ondan alışkanlık oldu, 20 dk dolmadı mı aç kaldı diye psikolojiye giriyorum sanırım canım..gece kaç kere uyandiriyorsun?
Canım şöyle düşünmek lazım bebek ama o da bir insan. Bazen bizim yediğimiz içtiğimiz bir şey sütün tadını değiştiriyor. Ya çok seviyorlar çok emiyorlar ya da az. Bazen bi yerleri ağrıyor keyfi olmuyor. Yani biraz bebeğinde tercihleri oluyor kurallara sokmadan bebeğini inceleyerek ne istediğini anlamaya çalışarak gitmek daha iyi oluyor bizim açımızdan da. 38. gündeyiz ve ben uyandırmıyorum kendisi uyanıyor. Ortalama 3buçuk saat uyuyor ama bu gece 4,5 saat uyumuş mesela. O ne zaman uyanırsa yani. Uyanık kaldığı sürede her istediğinde meme teklif ediyorum. Zaten o alacaksa alıyor karnı toksa istemiyor.

Ne güzel düzen olmuş senin canım maşallah.. bu gece ilk defa biraz uyudu 2.5 saat olunca ben zorla uyandirdim bebeyi artık, uyusa suç uyumasa suç garibim oyuncak oldu elimde resmen..

Ne güzel düzen olmuş senin canım maşallah.. bu gece ilk defa biraz uyudu 2.5 saat olunca ben zorla uyandirdim bebeyi artık, uyusa suç uyumasa suç garibim oyuncak oldu elimde resmen..
Sarılık riskimiz bitince dr uyusun uyandırma demişti bana. 18-20 günlük gibiyken artık uyandırmıyırdum. Zaten max 2,5 değil 3 saat uyur canım. Yavaştan süreyi uzatabilirsin bence. Sarılık yoksa tabi. Uyusunda büyüsün demişler bırak uyusun

Benim bebek 3445 dogmustu simdi 4265 olmus cok diyorlar
Bu anaların çektiği ne arkadaş ya kilo az aldı diye mama ver mama ver çok aldı diye obez olur mamayı kes diyorlar napıcaz biz. Doymuyor meme de sağı emdi solu emdi mama içti napam çocuğu aç mı bırakam

Aynen oyle valls ya. Dun gece verdim sadece mama tum gun memeye yapisik emiyor

Bizimki de sivri ya, düz olmasından iyidir ama çevirirken iyice bozmaktan korkuyorum.

Bir de kızlar çocukların yüzüne bir şey sürüyor musunuz? Vücuduna ecowell losyon sürüyorum ama yüzüne de sürsem mi kuru gibi geldi. Bebek cilt bakımı önerilerini alırım

Kızlar, sırf emziren anneler süt sagiyor musunuz? Süt sagma süt miktarını arttırır mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…