2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mamacılar nasıl da belli ediyor kendini Sizin oralar bahar canım sen benim ppye baksana akşam mont giyip yürüdüm.Gece 1 dereceye düşüyor hava Sen şikayet etme şimdi tadını çıkar bir de doğalgaz faturası gelmesin Bizde de bazen çamaşır yetmiyor çişliyor sürekli bende uzun body altına çoraplı alt o şekilde giydiriyorum
Dediğim gibi hiç sıcağa alışsın istemediğimden yelek felan giydirmiyorum ev onun için yeterli sıcaklıkta zaten arada sırtına göğsüne bakıyorum ılık sıcaksa tamam

Sağol balım
Ay sizinki çok heyecanlıymış ya ama güzel güzel giydir cocumuuu
Oyuncak steteskop mu

Ben birtek sabah uyandığında yatağın sıcağından alınca yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum. Bizde doğalgaz da yok ki Mahallede yok klima ile ısınıyoruz. Çok soğuk olursa annemlerde kalırım dedim birkaç gün onlarda var. Valla seni montlu görünce kışı da özlediğimi farkettim Ama oğluşla gezmek için şu an çok güzel havalar kışın bu kadar gezer miyiz bilmem dicem de senden cesaret alabilirim

Sağol balım
Ay sizinki çok heyecanlıymış ya ama güzel güzel giydir cocumuuu
Oyuncak steteskop mu
Evet balım ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz da babasıyla çıkarlar Ben bile heyecanlandım ama ilerde oğluşa gösteririz, güzel bir anı olur
Güzel oğlan takımlarına açığım Kilosu da toplarsa o zamana kıyafetin içini doldurursa daha çok yakışır

Biz doğduğundan beri yakıyoruz bu hafta 1 aylık fatura geldiSen baktın ev soğuk oluyor kaç annene
Kız durmayınca napayım mecbur aldım geç olmadan çıktım kısa kollu zıbın tulum hırka giydirdim slinge bağladım hiç de üşümedi valla gelince kızarmıştı bile tosba
Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder mottom

Hep öyle diyorlar önemli olan terliyken yemesin soğuğu. Erkek çocukları sıcak sevmezmiş bi de öyle duydum

atatalya benimki nerdeyse 8 den beri uyanık bana daral geldıler koyacam bı kenara ağlasın dursun yanı en son
Annende değil misin canım sen illa seni mi istiyor? Benim kardeşimde de duruyor genelde Kuzey teyze anne yarısı diye boşa dememişler diyorum hatta

Annende değil misin canım sen illa seni mi istiyor? Benim kardeşimde de duruyor genelde Kuzey teyze anne yarısı diye boşa dememişler diyorum hatta
Vallahı yarım saatte bı emıyor nerdeyse o saatten beri halıyle tepemde devamlı teyzesı cok bakıyordu onda sakınlıyorda ama bugun arkadaşına kalmaya gıttı Oda yok memede uyudu en son kalktı yıne bıraktım anneme on dk sonra çağırır muhtemelen

Hadi bakalım biraz durur inşallah Kuzey uyudu ama inliyordu yattığı yerde kıyamadım aldım göğsüme şimdi inleme kesildi. Ama nefes nefese gibi. Bi de dr öksürük başlayacak gibi dedi hasta olacak diye aklıma takıldı huzursuzum.

Yok asla durmuyor meme de sut kalmadı yanı artık benı de ıyıce stres bastı

Herşey asıl 40 tan sonra başlıyor
Ay sorma giydirmek için sabırsızlanıyorum çocuk gibi
Çok tatlısıın
Ay bence de
Benimki doğduğundan beri böyle biz 35 gündür ataktayız desene bi de katılarak ağlayıp elleriyle vuruyor
Oy kuzum
Allah yardımcın olsun bebem benim kızım daha uysaldı illaki huysuz günleri geceleri oluyodu ama hiç böyle combo yapmamıştı. İnsan cidden çok geriliyor ne yapacağını şaşırıyor.
Valla atakta beslenme artsın dıye de olabılıyor boyle dönemler ne bıleyım meme ucumu sündüre sündüre alev aldı resmen yanıyor
Oyy inşallah çabuk biter şu atak haftası. Gerçi biri bitse biri başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…