Mamacılar nasıl da belli ediyor kendiniMama olunca benimde sürekli sıcak su hazır ☺ Herkes odayı sıcağa ayarlamaktan bahsediyor biz daha 25 altına düşemedikTek uzun kollu body , çoraplı alt ile duruyor. Gece de üstünü orta kalınlıkta birşeyle örtüyorum.
Sağol balımAyyy ppye bayıldım
Elbiseniz de çok güzelmiş nasıl da yakışır minik totosuna
Bende 40 uçurmasına giderken isimli takımı giydircem anca olacak
Bu arada bize de güzel bir takım lazım, aralıkta eşimin fakültede önlük giyme töreni varmış sınıf temsilcisi yeni bebeğimizin olduğunu biliyor.Eşime, abi sen oğlun ile çık istersen törene hatıra kalır güzel olur sizin için demiş eşim de heyecanlı oğlumla çıkacağım diye bende o yüzden bizim minik totoluya hem güzel bir takım hemde oyuncak steteskop bakıyorum
Ben birtek sabah uyandığında yatağın sıcağından alınca yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum. Bizde doğalgaz da yok kiMamacılar nasıl da belli ediyor kendiniSizin oralar bahar canım sen benim ppye baksana akşam mont giyip yürüdüm.Gece 1 dereceye düşüyor hava Sen şikayet etme şimdi tadını çıkar bir de doğalgaz faturası gelmesin Bizde de bazen çamaşır yetmiyor çişliyor sürekli bende uzun body altına çoraplı alt o şekilde giydiriyorum
Dediğim gibi hiç sıcağa alışsın istemediğimden yelek felan giydirmiyorum ev onun için yeterli sıcaklıkta zaten arada sırtına göğsüne bakıyorum ılık sıcaksa tamam
Ertuş çok tatlı yaSağol balım
Ay sizinki çok heyecanlıymış ya ama güzel güzel giydir cocumuuu
Oyuncak steteskop mu
Evet balım ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz da babasıyla çıkarlarSağol balım
Ay sizinki çok heyecanlıymış ya ama güzel güzel giydir cocumuuu
Oyuncak steteskop mu
Biz doğduğundan beri yakıyoruz bu hafta 1 aylık fatura geldiBen birtek sabah uyandığında yatağın sıcağından alınca yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum. Bizde doğalgaz da yok kiMahallede yok klima ile ısınıyoruz. Çok soğuk olursa annemlerde kalırım dedim birkaç gün onlarda var. Valla seni montlu görünce kışı da özlediğimi farkettim Ama oğluşla gezmek için şu an çok güzel havalar kışın bu kadar gezer miyiz bilmem dicem de senden cesaret alabilirim
Hep öyle diyorlar önemli olan terliyken yemesin soğuğu. Erkek çocukları sıcak sevmezmiş bi de öyle duydumBiz doğduğundan beri yakıyoruz bu hafta 1 aylık fatura geldiSen baktın ev soğuk oluyor kaç annene
Kız durmayınca napayım mecbur aldım geç olmadan çıktımkısa kollu zıbın tulum hırka giydirdim slinge bağladım hiç de üşümedi valla gelince kızarmıştı bile tosba
Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder mottom
Sağol birtanemErtuş çok tatlı ya
Bunu bende duymuştumHep öyle diyorlar önemli olan terliyken yemesin soğuğu. Erkek çocukları sıcak sevmezmiş bi de öyle duydum
Annende değil misin canım sen illa seni mi istiyor? Benim kardeşimde de duruyor genelde Kuzey teyze anne yarısı diye boşa dememişler diyorum hattaatatalya benimki nerdeyse 8 den beri uyanık bana daral geldıler koyacam bı kenara ağlasın dursun yanı en son
Vallahı yarım saatte bı emıyor nerdeyse o saatten beri halıyle tepemde devamlı teyzesı cok bakıyordu onda sakınlıyorda ama bugun arkadaşına kalmaya gıttı Oda yok memede uyudu en son kalktı yıne bıraktım anneme on dk sonra çağırır muhtemelenAnnende değil misin canım sen illa seni mi istiyor? Benim kardeşimde de duruyor genelde Kuzey teyze anne yarısı diye boşa dememişler diyorum hatta
Hadi bakalım biraz durur inşallahVallahı yarım saatte bı emıyor nerdeyse o saatten beri halıyle tepemde devamlı teyzesı cok bakıyordu onda sakınlıyorda ama bugun arkadaşına kalmaya gıttı Oda yok memede uyudu en son kalktı yıne bıraktım anneme on dk sonra çağırır muhtemelen
Yok asla durmuyor meme de sut kalmadı yanı artık benı de ıyıce stres bastıHadi bakalım biraz durur inşallahKuzey uyudu ama inliyordu yattığı yerde kıyamadım aldım göğsüme şimdi inleme kesildi. Ama nefes nefese gibi. Bi de dr öksürük başlayacak gibi dedi hasta olacak diye aklıma takıldı huzursuzum.
Memede süt kalmayınca da sinirleniyor dimi , kısır bir döngüye giriliyor. Allah kolaylık versinYok asla durmuyor meme de sut kalmadı yanı artık benı de ıyıce stres bastı
Valla atakta beslenme artsın dıye de olabılıyor boyle dönemler ne bıleyım meme ucumu sündüre sündüre alev aldı resmen yanıyorMemede süt kalmayınca da sinirleniyor dimi , kısır bir döngüye giriliyor. Allah kolaylık versin
Çok tatlısıınHerşey asıl 40 tan sonra başlıyor
Ay sorma giydirmek için sabırsızlanıyorum çocuk gibi
Ay bence deBen 4-5 tane sıcak suyla ıslatıp küçük kaba koyuyorum zaten max 2 alt değiştirmede bitiyo yeniliyorum sürekli ıslak mendil de dediğin gibi soğuk bi de pamuk en fazla 3-4 saat duruyo bakteri de üretmesin bi zahmet
Oy kuzumBenimki doğduğundan beri böyle biz 35 gündür ataktayız desenebi de katılarak ağlayıp elleriyle vuruyor
OyyValla atakta beslenme artsın dıye de olabılıyor boyle dönemler ne bıleyım meme ucumu sündüre sündüre alev aldı resmen yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?