2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben fıs fıslı küçük bir şişe aldım. Pamuğu her defasında ıslatıp onu kullanıyorum. Elimde pamuğu da şöyle bir tutup elimin ısısı ile ısıtıyorum ama ona bile gerek yok bence ıslatıp bekletmek yerine bir kaç fıs ile o an yapmak daha mantıklı geliyo bana.

Bak buda güzel mantıklıymış

Ben 4-5 tane sıcak suyla ıslatıp küçük kaba koyuyorum zaten max 2 alt değiştirmede bitiyo yeniliyorum sürekli ıslak mendil de dediğin gibi soğuk bi de pamuk en fazla 3-4 saat duruyo bakteri de üretmesin bi zahmet

Benimki doğduğundan beri böyle biz 35 gündür ataktayız desene bi de katılarak ağlayıp elleriyle vuruyor

Kızlar selam bugün pek giremedim nasılsınız?Alıntılayamadım Çoğumuz atak haftasındayız sanırımOğlum akşam durmayınca eşim de işte olunca 5 derece havada alıp yürüyüşe çıktım dursun diye Dışarda çok iyiyiz eve girince ağlamalar başlıyor
Bu arada bugün 1.ay kontrolümüz vardı.
Doktorda ölçümler daha yüksek çıktı ama doktor dikkatli ölçtüğü için onun ölçümleri doğrudur diye düşünüyorum
14 gündür ama alıyor kilo alımı iyi olmuş mamaya devam miktarı artıralım 2 saatte 1 60 ml yapın içebildiğini içsin dedi
Eşim, yaşıtlarını 4 yaşında yakalar demiştiniz diye tekrar sordu doktor da her çocuk aynı olacak diye bir kural yok genetik yapı, beslenmesi vs. hepsi etkili daha erken de yakalayabilir 4 yaşı da bulabilir şu an gayet iyi gidiyor kilo alımı boy uzaması güzel dedi

Minik totoma elbise aldım teyzeleri kırk uçurmaya giderken giyicez yarın mınnacık bişey
Ayyy ppye bayıldım
Elbiseniz de çok güzelmiş nasıl da yakışır minik totosuna
Bende 40 uçurmasına giderken isimli takımı giydircem anca olacak
Bu arada bize de güzel bir takım lazım, aralıkta eşimin fakültede önlük giyme töreni varmış sınıf temsilcisi yeni bebeğimizin olduğunu biliyor.Eşime, abi sen oğlun ile çık istersen törene hatıra kalır güzel olur sizin için demiş eşim de heyecanlı oğlumla çıkacağım diye bende o yüzden bizim minik totoluya hem güzel bir takım hemde oyuncak steteskop bakıyorum

Bu arada bende kettleda sürekli su bulunduruyorum bir kase su koyup pamuğu onda ıslatıyorum.Minik totosu ilk zamanlar kızardı bezden diye düşündük sleppy kullanıyeoduk molfixe geçtik o kızarıklık da geçti çok şükür
X XbirKadin evin sıcaklığını termostat ile 23 dereceye ayarladık.Ben evde kısa kollu zıbın üstüne takım veya tulum giydiriyorum,çoğu çoraplı olduğu için 2.bir çorap giydirmiyorum.Eli ayağı soğuk oluyor ama bu normal soğuk olması çok etkilemez çocuğu sıcağa boğmamaya çalışıyorum

Kuzey de bugün uyumuyor. Atak günleri sallantılı devam. Uyuyor yatırıyoruz 5 dk sonra uyanıyor. Ana kucağında susuyor uyuyor sadece onda da durunca yine uyanıyor. Dün annem bizde kaldı Allah'tan uyudum biraz da bugün ayaktayım.

Mama olunca benimde sürekli sıcak su hazır ☺ Herkes odayı sıcağa ayarlamaktan bahsediyor biz daha 25 altına düşemedik Tek uzun kollu body , çoraplı alt ile duruyor. Gece de üstünü orta kalınlıkta birşeyle örtüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…