- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İnş iyi gelir kuzu deneyip alsaydın keskeHipp kullanan anneler Civilde 800 gr 450 TL indirim var bilginize ☺ Doktordan onayı almışken 3 kutu stokladım
Bende de uygulama var çok işime yarıyor seslerAğam şuanda süpürge sesi eşliğinde minik şekerlemeler yapıyor en ufak seste gözler fıldır fıldır
Çok aksiler ya tam yapmam gereken bir iş var bas bas bağırıyor en olmadık zamanda yaygarayı koparıyorBizimkide bugun kac kere yatirdiysam uyandi sonra arkadaslarim geldi cocuk sesleri vardi o gurultude uyudu
Islak mendille aynı şey o daha uzun süre kalıyor katkısız olanlar mesela ister öyle yapın ister kullanimda bende işime nasıl gelirse oslak mendilden iyidir trendyoldan ipek marka Ldim güzel çıktı e bebek pahaliKızlar bu pamuğu küçük saklama kabında ıslatmak konusunda soğur falan demişsiniz ama ıslak mendil kullansak o da soğuk olmuyo mu neden üşüsün ki bebişler
İçme suyuyla ıslatıyorum neredeyse günlük bitiyor zaten bakteri ürer mi ki
Bazende baktım uyumuyor bakınıyor açıyorum süpürgeyi evi süpürüyorum hem işimi yapıyorum hemde çocuğu avutmuş oluyorumBende de uygulama var çok işime yarıyor sesler
Öyle dursa keşkeBazende baktım uyumuyor bakınıyor açıyorum süpürgeyi evi süpürüyorum hem işimi yapıyorum hemde çocuğu avutmuş oluyorum
İki gecedir aynı haldeyiz bizde canım ya.. eşim en son ne yedin sen diye çıkıştı..valla gaz olmasın diye ne yediğimi bile sasirdim artikAy inşallah ya Bizimki sabaha kadar iki büklüm kıpkırmızı hep ıkınıyor yavrum bugün bununla baya gaz çıkardı bugün gece nasıl olacak bakalım bu arada biberonu eklemeye doktora sormadım açıkçası d vit için biberona ekleyebılırsın denınce bunda da sıkıntı olmaz diye düşündüm
Ben de gördüm ipek markayı ama bilemedim dağılır mı kalitesi nasıl, parçalanır mı o yüzden bildiğimden şaşmayayım diye e bebekten almıştım geçen gün. Tüh bilsem ipek alırdımIslak mendille aynı şey o daha uzun süre kalıyor katkısız olanlar mesela ister öyle yapın ister kullanimda bende işime nasıl gelirse oslak mendilden iyidir trendyoldan ipek marka Ldim güzel çıktı e bebek pahali
Çok şükür nerdeyse oldukAy siz o kadar oldunuz mu maşAllahalerjiye rağmen gelişiminiz nasıldı
Net duru atak yaşıyor hepsi var şunların. O zaman sabırla atağın geçmesini bekliyoruzİki hafta sürüyor geçmiş olsun bizim son günler gece gündüz karıştı uykusuz tüm gün durmalar bıraktığın yerde durmamalar ağlamalar kucak
Canım hani eskiden tüp Arko kremler vardı ya. Onlarla inatçı pişik geçirenler var. Ablamın oğlunda da işe yaramıştı.Valla ev çok sıcak isiticida açıyorum altına alezimi seriyorum 3 saat bile havalandırdigimi biliyorum
Benim kızım da asla emzik tutmadı. Dr ısrarla emzik önerdi bize. Ve sık sık verin emzik alışır dedi. Sanki alışacak gibi. Bazen almıyor ama karnı açken alıyor. Ara ara deniyorum.bibs de tutmadı benimki evde her türlü emzik varEn son mememin modelini çıkarıp emzik yapıcam çünkü şu an emzik benim. 1 yaşında onu da bıraktırmayı öneriyorlar ya o zor geliyor bence
Denedim denedim yedi canım bi rahatsızlık yapmadı. Önce bi 350lik aldımİnş iyi gelir kuzu deneyip alsaydın keske
Bende Migros’ta gördüm güzel gayet aldım kuzumBen de gördüm ipek markayı ama bilemedim dağılır mı kalitesi nasıl, parçalanır mı o yüzden bildiğimden şaşmayayım diye e bebekten almıştım geçen gün. Tüh bilsem ipek alırdım
Arkadaşlar pamuk u islatip saklama kabına koyacağım ya sogumaz mi ya üşür vucuduna değince bı de o konuda aydınlatın beni
Bende e-bebekten alıyorum ama bir kere rastgele İpek markasını aldım, kötü değil. E bebekten aldığım stok bitince, ipek markası ile devam ederim diye düşünüyorum.Ben de gördüm ipek markayı ama bilemedim dağılır mı kalitesi nasıl, parçalanır mı o yüzden bildiğimden şaşmayayım diye e bebekten almıştım geçen gün. Tüh bilsem ipek alırdım
23 24 derece , kısa yada sıfır kol zıbın , takım yada tulum duruma gore penye yada örgü yelek patıklı altlar da corap gıydırıyorum yıneAnlık ıslatıp getiriyordum. Ama bazen eksik geliyor, koşa koşa gidip geliyordum. Sonra saklama kabına sıcak su koyup getirmeye başladım. O da her defasında zor oluyor. Su hemen soğuyor.
Kendim üst kol içinde deniyorum, nasıl da soğuk oluyor.
Islak mendil kullanmaya elim gitmiyor ama yine de nadiren kullanıyorum.
Sanırım küçük termosa sıcak su koyacağım, sonra boş bir saklama kabı koyacağım kenara, onları kenarda bekletip, alt değiştireceğim zaman termostan saklama kabına dökerek ıslatacağım. Aksi halde soğuk oluyor.
Özellikle uykudan kalkınca zaten insan üşür, bir de o bölge de sıcak.. Havalar da serinlemeye başladı. Böyle yapmazsam soğuk soğuk değecek yavruma.
Islak mendil de soğuk oluyor zaten.
Önceden hazırlamak hem bakteri üremesine neden olabilir hem de soğuk olur.
Kızlar bu arada eviniz kaç derece sıcaklıkta? Nasıl giydiriyorsunuz ?
Günlük sorun olmaz bence şimdi evler de çok sıcak değil hem. Ben pamuğu biraz elimle sıkıp ısıtıp siliyorum çok sulu kalınca soğuk oluyor ıslak mendil o kadar ıslak olmadığı için bence bir tık daha iyi ama yine de soğuk işteKızlar bu pamuğu küçük saklama kabında ıslatmak konusunda soğur falan demişsiniz ama ıslak mendil kullansak o da soğuk olmuyo mu neden üşüsün ki bebişler
İçme suyuyla ıslatıyorum neredeyse günlük bitiyor zaten bakteri ürer mi ki
Valla ben de ara ara sokuyorum ağzına bibsi aventten daha çok beğendi ama biraz emip çıkarıyor hala, aventi ağzına bile almıyor.Benim kızım da asla emzik tutmadı. Dr ısrarla emzik önerdi bize. Ve sık sık verin emzik alışır dedi. Sanki alışacak gibi. Bazen almıyor ama karnı açken alıyor. Ara ara deniyorum.
Ah ah kim derdi bebeğinin kıçına değen pamuğun sıcaklığını bile dert edeceksinGünlük sorun olmaz bence şimdi evler de çok sıcak değil hem. Ben pamuğu biraz elimle sıkıp ısıtıp siliyorum çok sulu kalınca soğuk oluyor ıslak mendil o kadar ıslak olmadığı için bence bir tık daha iyi ama yine de soğuk işteX XbirKadin ın fikri de fena değil de of çocuğun totosu üşümesin diye girdiğimiz hallere bak
Valla ben de ara ara sokuyorum ağzına bibsi aventten daha çok beğendi ama biraz emip çıkarıyor hala, aventi ağzına bile almıyor.
Ben deli gibi stok yapmışım hem mendil hem pamukIslak mendille aynı şey o daha uzun süre kalıyor katkısız olanlar mesela ister öyle yapın ister kullanimda bende işime nasıl gelirse oslak mendilden iyidir trendyoldan ipek marka Ldim güzel çıktı e bebek pahali
Aventi asla almadı weebaby almadı dandik markasız birşey aldım onu da istemedi. Sadece bibs almıştı yani sokmuştu ağzı aGünlük sorun olmaz bence şimdi evler de çok sıcak değil hem. Ben pamuğu biraz elimle sıkıp ısıtıp siliyorum çok sulu kalınca soğuk oluyor ıslak mendil o kadar ıslak olmadığı için bence bir tık daha iyi ama yine de soğuk işteX XbirKadin ın fikri de fena değil de of çocuğun totosu üşümesin diye girdiğimiz hallere bak
Valla ben de ara ara sokuyorum ağzına bibsi aventten daha çok beğendi ama biraz emip çıkarıyor hala, aventi ağzına bile almıyor.
40 cıkınca duzelır bır hurafedir nokta netAy kızlar bebeğin 40ı çıkınca düzene girer derler benim kızım 40ından sonra bozuldu
Dün geceden beri neler çekiyoruz.
Devamlı emmek istiyor, uyuyor yatırınca uyanıyor, çok emdiği için kusuyor, gazı var diye uyumuyor, çıkarınca sadece 10 dk uyuyor.. hızlı hızlı nefes alıp veriyor heyecanlanıyor arada ağlamıyor bağırıyor. Gece migrenim tuttu hala devam ediyor. Çocuğum şu an menede uyudy ama emmeye devam ediyor. Memeyi çekmeye korkuyorum. Hoş bırakınca yatırmaya da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?