2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Islak mendille aynı şey o daha uzun süre kalıyor katkısız olanlar mesela ister öyle yapın ister kullanimda bende işime nasıl gelirse oslak mendilden iyidir trendyoldan ipek marka Ldim güzel çıktı e bebek pahali

İki gecedir aynı haldeyiz bizde canım ya.. eşim en son ne yedin sen diye çıkıştı..valla gaz olmasın diye ne yediğimi bile sasirdim artik

Ben de gördüm ipek markayı ama bilemedim dağılır mı kalitesi nasıl, parçalanır mı o yüzden bildiğimden şaşmayayım diye e bebekten almıştım geçen gün. Tüh bilsem ipek alırdım

Ay siz o kadar oldunuz mu maşAllah alerjiye rağmen gelişiminiz nasıldı
Çok şükür nerdeyse olduk 7. Haftanın ortasındayız canım ama atak başladı bence. 5. Hafta atağıda birkaç gün erken başlamıştı bizde.
İki hafta sürüyor geçmiş olsun bizim son günler gece gündüz karıştı uykusuz tüm gün durmalar bıraktığın yerde durmamalar ağlamalar kucak
Net duru atak yaşıyor hepsi var şunların. O zaman sabırla atağın geçmesini bekliyoruz

Valla ev çok sıcak isiticida açıyorum altına alezimi seriyorum 3 saat bile havalandırdigimi biliyorum
Canım hani eskiden tüp Arko kremler vardı ya. Onlarla inatçı pişik geçirenler var. Ablamın oğlunda da işe yaramıştı.
bibs de tutmadı benimki evde her türlü emzik var En son mememin modelini çıkarıp emzik yapıcam çünkü şu an emzik benim. 1 yaşında onu da bıraktırmayı öneriyorlar ya o zor geliyor bence
Benim kızım da asla emzik tutmadı. Dr ısrarla emzik önerdi bize. Ve sık sık verin emzik alışır dedi. Sanki alışacak gibi. Bazen almıyor ama karnı açken alıyor. Ara ara deniyorum.

Arkadaşlar pamuk u islatip saklama kabına koyacağım ya sogumaz mi ya üşür vucuduna değince bı de o konuda aydınlatın beni

Anlık ıslatıp getiriyordum. Ama bazen eksik geliyor, koşa koşa gidip geliyordum. Sonra saklama kabına sıcak su koyup getirmeye başladım. O da her defasında zor oluyor. Su hemen soğuyor.
Kendim üst kol içinde deniyorum, nasıl da soğuk oluyor.
Islak mendil kullanmaya elim gitmiyor ama yine de nadiren kullanıyorum.
Sanırım küçük termosa sıcak su koyacağım, sonra boş bir saklama kabı koyacağım kenara, onları kenarda bekletip, alt değiştireceğim zaman termostan saklama kabına dökerek ıslatacağım. Aksi halde soğuk oluyor.
Özellikle uykudan kalkınca zaten insan üşür, bir de o bölge de sıcak.. Havalar da serinlemeye başladı. Böyle yapmazsam soğuk soğuk değecek yavruma.
Islak mendil de soğuk oluyor zaten.
Önceden hazırlamak hem bakteri üremesine neden olabilir hem de soğuk olur.

Kızlar bu arada eviniz kaç derece sıcaklıkta? Nasıl giydiriyorsunuz ?

Ben de gördüm ipek markayı ama bilemedim dağılır mı kalitesi nasıl, parçalanır mı o yüzden bildiğimden şaşmayayım diye e bebekten almıştım geçen gün. Tüh bilsem ipek alırdım
Bende e-bebekten alıyorum ama bir kere rastgele İpek markasını aldım, kötü değil. E bebekten aldığım stok bitince, ipek markası ile devam ederim diye düşünüyorum.

23 24 derece , kısa yada sıfır kol zıbın , takım yada tulum duruma gore penye yada örgü yelek patıklı altlar da corap gıydırıyorum yıne

Günlük sorun olmaz bence şimdi evler de çok sıcak değil hem. Ben pamuğu biraz elimle sıkıp ısıtıp siliyorum çok sulu kalınca soğuk oluyor ıslak mendil o kadar ıslak olmadığı için bence bir tık daha iyi ama yine de soğuk işte X XbirKadin ın fikri de fena değil de of çocuğun totosu üşümesin diye girdiğimiz hallere bak
Benim kızım da asla emzik tutmadı. Dr ısrarla emzik önerdi bize. Ve sık sık verin emzik alışır dedi. Sanki alışacak gibi. Bazen almıyor ama karnı açken alıyor. Ara ara deniyorum.
Valla ben de ara ara sokuyorum ağzına bibsi aventten daha çok beğendi ama biraz emip çıkarıyor hala, aventi ağzına bile almıyor.

Ah ah kim derdi bebeğinin kıçına değen pamuğun sıcaklığını bile dert edeceksin

Ay kızlar bebeğin 40ı çıkınca düzene girer derler benim kızım 40ından sonra bozuldu
Dün geceden beri neler çekiyoruz.
Devamlı emmek istiyor, uyuyor yatırınca uyanıyor, çok emdiği için kusuyor, gazı var diye uyumuyor, çıkarınca sadece 10 dk uyuyor.. hızlı hızlı nefes alıp veriyor heyecanlanıyor arada ağlamıyor bağırıyor. Gece migrenim tuttu hala devam ediyor. Çocuğum şu an menede uyudy ama emmeye devam ediyor. Memeyi çekmeye korkuyorum. Hoş bırakınca yatırmaya da korkuyorum

Ben deli gibi stok yapmışım hem mendil hem pamuk ucuz buldukça aldım durdum Annemlerle olunca orda evde farketmemişim gelip dolabına yerleştirince almayı kestim baya gider

Aventi asla almadı weebaby almadı dandik markasız birşey aldım onu da istemedi. Sadece bibs almıştı yani sokmuştu ağzı a birkaç hafta önce. Şimdi de bips istemiyor aventi alıyor. Yani tercihleri de değişiyormuş ara ara sen dene tüm emzikleri

40 cıkınca duzelır bır hurafedir nokta net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…