- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ya emzik almıyor mu canım seninki benimde göğsümde uyumaya alıştı azıcık emzik sayesinde uzak kalabiliyorum yoksa tuvalete eme eme gidecektik yaniVallahı yarım saatte bı emıyor nerdeyse o saatten beri halıyle tepemde devamlı teyzesı cok bakıyordu onda sakınlıyorda ama bugun arkadaşına kalmaya gıttı Oda yok memede uyudu en son kalktı yıne bıraktım anneme on dk sonra çağırır muhtemelen
Bizimki de öyle şu atak bitse rahatlasak evde durmuyor slinge bağlıyorum evde iş yapıyorum öyle susuyorÇok tatlısıın
Ay bence de
Oy kuzum
Allah yardımcın olsun bebem benim kızım daha uysaldı illaki huysuz günleri geceleri oluyodu ama hiç böyle combo yapmamıştı. İnsan cidden çok geriliyor ne yapacağını şaşırıyor.
Oyyinşallah çabuk biter şu atak haftası. Gerçi biri bitse biri başlıyor
İyi misiniz uyudu mu biraz? Ben en son yazıştıktan sonra yatağına koymuştum ikimizde uyumuşuz 6 da uyandım. 12de mama içmişti o saatten beri aç durdu ilk defa bu kadar aç duruyor. Ağlamadan ben aldım verdim memeyi emdi üstüne sadece 30 ml mama içti yine uyudu. Herhalde yorgun düşmüş artıkValla atakta beslenme artsın dıye de olabılıyor boyle dönemler ne bıleyım meme ucumu sündüre sündüre alev aldı resmen yanıyor
Ah bu kardeşler hiç düzgün bi şarkı seçmiyorlarBizimki de öyle şu atak bitse rahatlasak evde durmuyor slinge bağlıyorum evde iş yapıyorum öyle susuyor
Bir de memeyi hırsla emiyor canımı yakıyor artık emerken durduk yere ağlıyor felan
Erkek kardeşim geldi dün
Eskişehirspor marşı ile evde gezdirip sakinleştirdi
Ay bu bebikler nerede ilginç bir şey var onla sakinleşiyorBizimki de öyle şu atak bitse rahatlasak evde durmuyor slinge bağlıyorum evde iş yapıyorum öyle susuyor
Bir de memeyi hırsla emiyor canımı yakıyor artık emerken durduk yere ağlıyor felan
Erkek kardeşim geldi dün
Eskişehirspor marşı ile evde gezdirip sakinleştirdi
Ay çoook güzel bayıldımMinik totoma elbise aldım teyzeleri kırk uçurmaya giderken giyicez yarın mınnacık bişey
Senin dediğin gibi kim stresli değil sakince onda sakinleşiyor resmenAh bu kardeşler hiç düzgün bi şarkı seçmiyorlar
Evet sorma bir de takım 3.ligde kümeye düştü felan bari ligde olsaydı ilerde Eskişehirspor'u tutarsaAy bu bebikler nerede ilginç bir şey var onla sakinleşiyor
Bence de pp çok tatlı maşallah sizeAy çoook güzel bayıldımpp de çok tatlış
AkdşflsidkSenin dediğin gibi kim stresli değil sakince onda sakinleşiyor resmen
Evet sorma bir de takım 3.ligde kümeye düştü felan bari ligde olsaydı ilerde Eskişehirspor'u tutarsa
O şimdiden belli canım eşim ve eşimin sülalesi Galatasaraylı şimdiden gsli takımları, forması varAkdşflsidk
Eminim 4 büyükten birini destekleyen bir büyüğü zamanı gelince aklına girecektir
Aynen canım o yüzden anne stres oldukça bebek hiç durmuyor. Arada sakin birinin desteklemesi cankurtaran gibi oluyor.Senin dediğin gibi kim stresli değil sakince onda sakinleşiyor resmen
Evet sorma bir de takım 3.ligde kümeye düştü felan bari ligde olsaydı ilerde Eskişehirspor'u tutarsa
Ne kadar almış canım keçi sütlü mamalar da gayet iyi benceBiz biraz geriden geliyoruz ama genel olarak gün geçtikçe zorlaşıyor bu bebişlerle işler onu görüyorum. Herkese Allah yardım etsin sabrımızın mükafatını alalım inşallah.Sütler mamalar bebişlere şifa olsun. Bizde doktora kontrole gittik uçuş öncesi sinir etti kadın beni neyse herşey normal kilomuz biraz geride kalmış her emzirme sonrası içebildiği kadar mama takviye et dedi. Ayrıca ben k vitamini ve d vitamini sorunda biogaia d vitaminli olanı istersen al dedi bugün ona başladık. D vitamini ve probiyotik oluyor sanıyorum o. Günde bir kez veriyoruz şimdilik tabi mamayı da arttırdık bu Amerikalılar falan kafayı mamayla bozup obez olmuş olabilir diye düşünmeye başladımher doktor sürekli mama ver mama ver falan diye geziyor etrafta bende diğer mamaları vermek istemiyorum keçi sütü mamaya devam etmeye çalışıyorum bakalım nolucak son durumumuz
Keçi sütü hipp de varmış bi de onu dene istersenBiz biraz geriden geliyoruz ama genel olarak gün geçtikçe zorlaşıyor bu bebişlerle işler onu görüyorum. Herkese Allah yardım etsin sabrımızın mükafatını alalım inşallah.Sütler mamalar bebişlere şifa olsun. Bizde doktora kontrole gittik uçuş öncesi sinir etti kadın beni neyse herşey normal kilomuz biraz geride kalmış her emzirme sonrası içebildiği kadar mama takviye et dedi. Ayrıca ben k vitamini ve d vitamini sorunda biogaia d vitaminli olanı istersen al dedi bugün ona başladık. D vitamini ve probiyotik oluyor sanıyorum o. Günde bir kez veriyoruz şimdilik tabi mamayı da arttırdık bu Amerikalılar falan kafayı mamayla bozup obez olmuş olabilir diye düşünmeye başladımher doktor sürekli mama ver mama ver falan diye geziyor etrafta bende diğer mamaları vermek istemiyorum keçi sütü mamaya devam etmeye çalışıyorum bakalım nolucak son durumumuz
Artıık uyku süreleri de uzuyor sanırım Kuzey'in. İnşallah biz de görürüz o günleri. Ben sarılık yüzünden kalkmasa da uyandırıyorum. Aslında o yenidoğan zamanı gibi bir uykusu yok ama.İyi misiniz uyudu mu biraz? Ben en son yazıştıktan sonra yatağına koymuştum ikimizde uyumuşuz 6 da uyandım. 12de mama içmişti o saatten beri aç durdu ilk defa bu kadar aç duruyor. Ağlamadan ben aldım verdim memeyi emdi üstüne sadece 30 ml mama içti yine uyudu. Herhalde yorgun düşmüş artık
Seninki cidden baya ağız tiryakisi olmuşArtıık uyku süreleri de uzuyor sanırım Kuzey'in. İnşallah biz de görürüz o günleri. Ben sarılık yüzünden kalkmasa da uyandırıyorum. Aslında o yenidoğan zamanı gibi bir uykusu yok ama.
Akşam biz de hep memedeydik 70 cc süt verdim doymadı heralde diye çok kötü kustu ama sonra ana kucağında iki saat uyumuş ben de uyudum o sırada. Sabah da babası ben uyurken 100cc süt vermiş gece sağdıklarımdan sonra yine meme istedi uyusun diye meme verdim uyudu ağzında biriktirmiş, yutmamış sütü onu çıkarıyor... Nasıl emzik oldum adlı çalışmam. İki kere de mememe kustu ikimizi de batırdı. Akşama doğru süt azalınca da sündürmeye başlar yine
Bearhug nerelerdesin nasıl oldun göğsün ne durumda?
Beni yanlış anlama ama destek almalısın bir şekilde fırsat yarat ve geç kalmadan bir psikolojik destek al unutma bu süreç geçecek canım çok iyi anlıyorum seniİyi değilim kızlar
Hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı benim bu annelik yolculuğunda
Göğsüm düzeliyor sonra yeniden tekrarlıyor sıtmaya kadar ilerledi sonra bebeği emzire emzire çözdüm ama tekrarlayan mastit atakları sonrası sütüm azaldı mama takviyesi yapıyorum sürekli ağladığı için doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum artık ağlamasına dayanamayınca mama veriyorum
Ne yanlış ne doğru her şey birbirine girdi bende
Uykusuz yorgun ve tek kelimeyse mutsuzum
Lohusa depresyonu mu gerçek hislerim mi bilmiyorum onlar da birbirine girdi
Barbaros durmadan ağlayan mutsuz huzursuz huysuz bir bebek
Emmiyorsa mama içmiyorsa ya da uyumuyorsa sürekli ama sürekli ağlıyor koyduğum yerde asla durmuyor kucakta bile durmuyor sadece kolumuzun üzerinde böyle askıya yatırmışız gibi tutunca susuyor sustuğu tek pozisyon o onu da saatlerce nasıl yapalım?
Asla uyumuyor sadece dışarı çıkıp arabada gezdirirsek uyuyor
Biogaia ve sab simplexle gaz ataklarını da büyük ölçüde çözdük artık derdi gaz da değil yani
Karakteri bu heralde
Sosyal medyada görüyorum yeni doğmuş bebekleri kitap okuyorlar tummy time yaptırıyorlar
Biz gaz masajı bile yapamıyoruz basıyor yaygarayı etkinlik falan geçtim yani
Sürekli hareket halinde ne eli duruyor ne ayağı beş değiştirmek üzerini giydirmek için dakikalarca savaş veriyoruz
Bir de bu belki en saçması ama çocuk bana hiç benzemiyor eşime falan da benzetemiyorum bizimle hiç alakası yok değişik bir şekli şemali var bazen acaba benim bebeğim değil mi karıştı mı diyorum
Her gören de ay sizin gibi bembeyaz çiftten bu kapkara çocuk nasıl doğdu diyor
Bu yorumlar da ayrı üzüyor beni esmer olması sanki suçmuş gibi çocuğumla bağ kuramadım benimseyemedim gibi
Uzun oldu biraz kusura bakmayınama sorunlu bir hamilelik sonrası sorunlu bir lohusalık dönemindeyim telefonu elime almak bile aklıma gelmiyor boş zamanlarımda ki olursa tabii daha çok oturup ağlıyorum
Destek hamilelik sürecimden beri alıyorum canım sürekli görüştüğüm bir psikoloğum var zatenBeni yanlış anlama ama destek almalısın bir şekilde fırsat yarat ve geç kalmadan bir psikolojik destek al unutma bu süreç geçecek canım çok iyi anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?