2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Böyle bir videoya denk geldim kızlar. Bazen bebeklerimiz memeden ayrılmıyor diyorduk sebebi buymuş

Kızlar aybars 5 de sünnet olacak dua edin ya çok gerginim hayırlısıyla atlatalim inşallah sorun yasamayalim hiç
Sağlıkla olsunda bitsin inşAllah
Bearhug bu yaşadıların çok normal ara ara hepimiz yaşıyoruz burda okudukça bende tek olmadığımı görüyorum bebişlerimizin hepsinin karakter aynı değil zamanla alışacaksınız birbirinize inşAllah bu arada bizde eşimle bembeyazız hele ben ak pak bir kızım bronzlaştığımda bile rengim kolay kolay dönmez ama oğlumuz esmer gibi olabiliyor canım belkide dönecek rengi bilmiyoruz ve bizede diyorlar biz sizden sapsarı çocuk bekliyorduk bu çok kara falan bende gülüp çok çirkin diyip geçiyorum zamanla her şey daha iyi olacaktır

Yaaa evet bizimde kıyafet değişimi bez değişimi çoğu zaman kriz sebebi e çişli kakalı durursa o da kriz sebebi
Ay kıyamam yaa bu bebeler bizi dün bir bugün iki derken hizaya soktu resmen şapşal ettiler yaaa

Kız burda kaç kere konuştuk moro refleksi falan diye ben sık sık yapıyorum zaten kundak hele birde süpürge sesi açtım mı en az 1 1.5 saat uyuyor
Ben kacirdim o zaman yaa vLl yoruldum artik gunduz uyumuyordu hic. Birde e bebekten malt icecek aldim sut yapiyor mu hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…