2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar sab simplex damlasi uyku yapiyor mu bebislerde rahatladigi icin mi uyuyor yoksa. Uyumayan cocugum damlayi verdim gazini baya cikardi ve uyuyor. Emzirdim simdi gene uyuyor
Nasıl kullanıyorsun canım, kaç damla? Emzirme oncesi sonrası bana da bilgi verir misin?

Kizlar, sab simplex kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz? Anne sütüne yada mamaya mi karistiriyorsunuz? Günde kaç damla? Bizim bebe iki gündür gaz sancisindqn yatmıyor, doktora yazdik sab simplex alın dedi..
Biz kullanıyoruz canım, çay kaşığı ile veriyorum, 6 saatte bir 15 damla şeklinde kullanılıyor. Bize de doktor yazdı rahatladık alttan pırt pırt gidiyor.

Kizlar sab simplex damlasi uyku yapiyor mu bebislerde rahatladigi icin mi uyuyor yoksa. Uyumayan cocugum damlayi verdim gazini baya cikardi ve uyuyor. Emzirdim simdi gene uyuyor
Bildigim kadarıyla yok kuzum ama bir gün 2 kere vermeyi unuttum arka arkaya hemen ağladı uyumadı kıvrandı. Cidden etkili biz bir şişeyi bitirmek üzereyiz yeniden alacağım

Bildigim kadarıyla yok kuzum ama bir gün 2 kere vermeyi unuttum arka arkaya hemen ağladı uyumadı kıvrandı. Cidden etkili biz bir şişeyi bitirmek üzereyiz yeniden alacağım
Valla bana eziyeti ondanmis ya cocugun gunduzleri uyumazdi.yatiririm kalkardi gazdanmis demekki

Bence de pp çok tatlı maşallah size @Papatyamaviss
1HANIM sizin diyet nasıl gidiyor fark etti mi
Kaka hala mukuslu ama düzelme var azaldı o görüntü. Cildindeki egzamaları geçti bitti. Genzinde bi hırıltı hokurtu var hala da var. Ama Dr o sesin biraz da bebeğin burun geniz o bölgedeki kıkırdak yapısı tam gelişmediği için de olabileceğini söyledi yani şu an kaka mukuslu onun dışında baya iyiyiz. Ama diyete devam tabi. Yumurtayı açtık. Çok şükür yumurtaya alerjisi yok. Kuruyemiş tahin de yiyorum. Sadece süt şu an.

Bi ara biogaia konuşmuştuk senle. Senin bebiş de rahatsız olmuştu değil mi? Benim ki de biogaia da rahatsızlanmıştı. Bırakmıştık. Dr tekrar dene dedi ve yine aynı sorunları yaşadık bir daha bıraktık vermiyorum artık. Ama biraz gaz çıkışını rahatlatıcı bir şey arıyorum. Dr gerek yok diyor ama gaz sancısını ben çekiyorum yani. Sen uygun bir şey buldun mu

Valla bana eziyeti ondanmis ya cocugun gunduzleri uyumazdi.yatiririm kalkardi gazdanmis demekki
Ben de zorla uyutuyorum sallaya sallaya kıvranırken kendini uyandırıyordu, beslenmesini de etkilemeye başlamıştı sürekli kıvranıp ağlamaktan sinirleniyordu yemiyordu

Ay kızlar konuşmuşsunuz sab simplex gaz damlası sanırım ? Duru biogaia yı sevmedi. Bence bağırsakları alerjiden ötürü zaten bi tuhaf bir de probiyotik gelince ishal gibi birşey yaptı . Olmadı yani özetle 2 kez denedik 2sinde de kıvrandı yavrum. Bana kolay gaz çıkartıcı birşey lazım. Ben karnına masaj bacaklara hareket yapmadan gaz çıkartmıyor

Arkadaşlar sab simplex konuşuyor baya etkili diyorlar. Bende pazartesi akşamı vicol aldım şimdilik iyi gibi eczacı bitkisel bizde bebeğimize bunu kullanıyoruz dedi biogaia vardı. Vicol al bio dan pek memnun olan yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…