2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla hiçbir sorun olmasın kuzum Rabbim damatlığını da göstersin inşallah

Allah ın izniyle sorunsuz hallolacak inşallah

Merak etme canım küçükken yaptırmak en güze en sağlıklısı diyorlar hayırlısıyla atlatın inşallah
Çok teşekkür ediyorum canlarım inşallah mikrop kapmadan iyileşir gider olduk geldik şükür

Kızlar kırkımız dün çıktı bugün felaket karnım kasığım ağrıyor adet olacak gibi ama ben daha önce hiç adet ağrısı çekmedim sezaryenden kaynaklı olabilir mi bu çektiğim ağrı

Ay kızlar ticarete atıldım Letgo'ya sardım geçen elimde kalan bezleri sattım onda kar etmedim kıyamadım 2 çocukluymuş 2si de bez kullanıyormuş zararına sattım Bugün de evde fazla ana kucağı vardı Kuzey sevmedi onu karlı sattım bi de Şimdi evdeki kullanılmayan eşyalara sarıyorum bakalım

Vicol gaz damlası mı probiyotik mi acaba canım? Biogaia yorumlarına baktım da baya memnun kalmayanlar varmış
Size özel teyzesi dualarınız da bize de yer verdiniz ya sizde mutlu olun istedim
Oiiyyy maşallah damatlığını da görün inşallah canım

Bize 10 damla gubde 3 dedi.. eczacı 10 cok vermeyin dedi..
Canım doktor bize 15 yazmış eczacı da 6 saatte bir 15 damla diye not etmiş
Dolap batağına ben de düştüm, fazla kalan bezleri koydum, bir iki tulum vb. ama daha siftah yapamadım

Cocukla oyle oluyor ben 2 yaşına kadar efsane tıcaret dondurdum

Oh çok şükür sevindim gelişmelere inşallah diyet süte de iyi gelir vücudu alerjiyi unutur
Evet bize biogaia iyi gelmemişti uykusunda daha çok ıkınmaya başlamıştı doktora diyince şaşırdı ama olabilir sen daha iyi bilirsin her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir dedi. Ben artık gaz ilacı çok kullanmıyorum.sırta pat pat yapıyorum.ya da yüzü karşıya dönük ellerimle karnından tutup gezdiriyorum iyi oluyor. kızımda "metsil damla" kullanıyordum bunda da sancısı çok olunca kullanıyorum.ağrı kesici özelliği olduğundan hemen sakinleştiriyor özel değil yazdırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…