2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende metsıl düzenli degıl ama sıkıntılı gıbıyse verıyorum tadını sevmıyor tükürüyor adeta cimcime

O şimdiden belli canım eşim ve eşimin sülalesi Galatasaraylı şimdiden gsli takımları, forması var
Oh oh maşallah
Canım benim yaşadıkların için çok üzgünüm. Hepimiz belirli dönemlerden geçiyoruz ve malesef bazılarımızın daha sancılı süreci. Bu süreçte lütfen anneliğini sorgulama her şeyden önce insansın ve yorulmaya hakkın var. Ben dün o kadar kötü olmuştum ki bebeğimi çok seviyorum ama anneliği hiç sevmedim diye oturup ağladım. Bazen bu sorumluluğu kaldıramayabiliriz bu hakkımız. Lütfen kendine zaman tanı eminim zamanla bebeğin de sakinleşecek sen de alışacaksın. Geçecek. Lütfen kendini üzmemeye çalış. Bebeğin de senin stresini hissediyor biliyosun..
dualarım sizinle umarım tez zamanda toparlarsınız
Kızlar aybars 5 de sünnet olacak dua edin ya çok gerginim hayırlısıyla atlatalim inşallah sorun yasamayalim hiç
Oy onun sünnet kıyafetini yesinler Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Kuzum hayırlı olsun inşallah süreciniz zorlanmadan gayet güzel geçer
2 gün yattık belinden sıvı alacaklardı alamadılar yine gidicez dua et kuzum çok canı yandı kuzumun Allah beterinden saklasın
Oyy insanın içi gidiyor
Canım inşallah bu sefer hallolur miniğin canı çok yanmadan
Birkaç ay sonra kendimi gördüğüm yer
Allah bol kazançlar versin bebem

Size özel teyzesi dualarınız da bize de yer verdiniz ya sizde mutlu olun istedim
Ay maşallah beyefendiye inşaşlah acısız sızısız atlatır
Ahaha hadi rastgele henüz anca satın alıyorum geçen ikinci el aldığım puseti aldığım fiyata sattım sayılıyor mu şimdi piyanolu oyun halısı bakıyorum

Of benım ertustan var pılını ıcınde unutmusum oksıtlenmiş hep tekmelemelıydı

Of benım ertustan var pılını ıcınde unutmusum oksıtlenmiş hep tekmelemelıydı
Sen bir sıfır öndesin zaten abisinin sermaye sağlamdır Tüh belki çalışır ya ya da tekmelemeyiversin Ben de çocukta ışık gördüm beni iyi tekmeliyor azcık enerjisini sanat yapmaya harcasın

Oyy maşallah pp ye kalp kalp Damatlığını görmek nasip olsun inşallah
Ay benim kafa gitti iyice bir an ne düşündüm ya dedim damatlığa kadar emzirip gaz çıkartsak delirirdim herhalde damatlık işlerini kendisi görsünler mümkünse hahaha

Allah bereket versin maşallah Benimde satmam gereken fazlalıkları var ya üşenmekten fotoğrafını çekemiyorum bir türl

Nöbete devamkeee işimizin başındayız
+1 bende linoş da çok güzel olmuş yalnız

Allah bereket versin maşallah Benimde satmam gereken fazlalıkları var ya üşenmekten fotoğrafını çekemiyorum bir türl

+1 bende linoş da çok güzel olmuş yalnız
Yap yap çok keyifli özellikle kar edince Ama sıfırdı yani olsun o kadar
Ya sen kettleda sürekli su var dedin ya. Nasıl yapıyorsun mamanın suyunu. Ben bi de kaynatıp sadece ona kullandığım bi sürahi var ona koyuyorum soğuk da duruyor. Kettle da bi kere kaynatıp kapatıyorum. Bazen onu tekrar açıyorum mama sıcaklığı olunca yapıyorum. Çok kaynarsa da kaynatıp soğuttuğum suyu ekliyorum. Yok 40 dereceymiş 37 ye düşürünce vermiş ısıölçer miyim ben ortalama ılıklıkta yapıyorum veriyorum

Valla ben ilk zamanlar termometre ile sıcaklığını ölçüyordum sonra manyak mıyım dedim şimdi el kararı yapıyorum valla

Sayılır tabi Ya bende piyanolu bakacaktım eşim gitmiş Fisher price almış bi dünya para vermiş piyanolu değil çok basit bence. Hevesini kırmadım artık napayım

Valla ben ilk zamanlar termometre ile sıcaklığını ölçüyordum sonra manyak mıyım dedim şimdi el kararı yapıyorum valla
Ya aynen hangi birini ölçeceğim bi de çocuk son ses bağırıyorken nasıl yaptığımı bilmiyorum mümkün olduğunca içme sıcaklığına yakın yapıyorum yoksa Kuzey inletiyor ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…