- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bende metsıl düzenli degıl ama sıkıntılı gıbıyse verıyorum tadını sevmıyor tükürüyor adeta cimcimeOh çok şükür sevindim gelişmelereinşallah diyet süte de iyi gelir vücudu alerjiyi unutur
Evet bize biogaia iyi gelmemişti uykusunda daha çok ıkınmaya başlamıştı doktora diyince şaşırdı ama olabilir sen daha iyi bilirsin her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir dedi. Ben artık gaz ilacı çok kullanmıyorum.sırta pat pat yapıyorum.ya da yüzü karşıya dönük ellerimle karnından tutup gezdiriyorum iyi oluyor. kızımda "metsil damla" kullanıyordum bunda da sancısı çok olunca kullanıyorum.ağrı kesici özelliği olduğundan hemen sakinleştiriyor özel değil yazdırabilirsin.
Oh oh maşallahO şimdiden belli canım eşim ve eşimin sülalesi Galatasaraylı şimdiden gsli takımları, forması var
Canım benim yaşadıkların için çok üzgünüm. Hepimiz belirli dönemlerden geçiyoruz ve malesef bazılarımızın daha sancılı süreci. Bu süreçte lütfen anneliğini sorgulama her şeyden önce insansın ve yorulmaya hakkın var. Ben dün o kadar kötü olmuştum ki bebeğimi çok seviyorum ama anneliği hiç sevmedim diye oturup ağladım. Bazen bu sorumluluğu kaldıramayabiliriz bu hakkımız. Lütfen kendine zaman tanı eminim zamanla bebeğin de sakinleşecek sen de alışacaksın. Geçecek. Lütfen kendini üzmemeye çalış. Bebeğin de senin stresini hissediyor biliyosun..İyi değilim kızlar
Hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı benim bu annelik yolculuğunda
Göğsüm düzeliyor sonra yeniden tekrarlıyor sıtmaya kadar ilerledi sonra bebeği emzire emzire çözdüm ama tekrarlayan mastit atakları sonrası sütüm azaldı mama takviyesi yapıyorum sürekli ağladığı için doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum artık ağlamasına dayanamayınca mama veriyorum
Ne yanlış ne doğru her şey birbirine girdi bende
Uykusuz yorgun ve tek kelimeyse mutsuzum
Lohusa depresyonu mu gerçek hislerim mi bilmiyorum onlar da birbirine girdi
Barbaros durmadan ağlayan mutsuz huzursuz huysuz bir bebek
Emmiyorsa mama içmiyorsa ya da uyumuyorsa sürekli ama sürekli ağlıyor koyduğum yerde asla durmuyor kucakta bile durmuyor sadece kolumuzun üzerinde böyle askıya yatırmışız gibi tutunca susuyor sustuğu tek pozisyon o onu da saatlerce nasıl yapalım?
Asla uyumuyor sadece dışarı çıkıp arabada gezdirirsek uyuyor
Biogaia ve sab simplexle gaz ataklarını da büyük ölçüde çözdük artık derdi gaz da değil yani
Karakteri bu heralde
Sosyal medyada görüyorum yeni doğmuş bebekleri kitap okuyorlar tummy time yaptırıyorlar
Biz gaz masajı bile yapamıyoruz basıyor yaygarayı etkinlik falan geçtim yani
Sürekli hareket halinde ne eli duruyor ne ayağı beş değiştirmek üzerini giydirmek için dakikalarca savaş veriyoruz
Bir de bu belki en saçması ama çocuk bana hiç benzemiyor eşime falan da benzetemiyorum bizimle hiç alakası yok değişik bir şekli şemali var bazen acaba benim bebeğim değil mi karıştı mı diyorum
Her gören de ay sizin gibi bembeyaz çiftten bu kapkara çocuk nasıl doğdu diyor
Bu yorumlar da ayrı üzüyor beni esmer olması sanki suçmuş gibi çocuğumla bağ kuramadım benimseyemedim gibi
Uzun oldu biraz kusura bakmayınama sorunlu bir hamilelik sonrası sorunlu bir lohusalık dönemindeyim telefonu elime almak bile aklıma gelmiyor boş zamanlarımda ki olursa tabii daha çok oturup ağlıyorum
Oy onun sünnet kıyafetini yesinlerKızlar aybars 5 de sünnet olacak dua edin ya çok gerginim hayırlısıyla atlatalim inşallah sorun yasamayalim hiç
Oyy insanın içi gidiyor2 gün yattık belinden sıvı alacaklardı alamadılar yine gidicez dua et kuzum çok canı yandı kuzumun Allah beterinden saklasın
Birkaç ay sonra kendimi gördüğüm yerAy kızlar ticarete atıldımLetgo'ya sardım geçen elimde kalan bezleri sattım onda kar etmedim kıyamadım 2 çocukluymuş 2si de bez kullanıyormuş zararına sattım Bugün de evde fazla ana kucağı vardı Kuzey sevmedi onu karlı sattım bi de Şimdi evdeki kullanılmayan eşyalara sarıyorum bakalım
Ay maşallah beyefendiye inşaşlah acısız sızısız atlatırSize özel teyzesi dualarınız da bize de yer verdiniz ya sizde mutlu olun istedim
Ahaha hadi rastgeleAy kızlar ticarete atıldımLetgo'ya sardım geçen elimde kalan bezleri sattım onda kar etmedim kıyamadım 2 çocukluymuş 2si de bez kullanıyormuş zararına sattım Bugün de evde fazla ana kucağı vardı Kuzey sevmedi onu karlı sattım bi de Şimdi evdeki kullanılmayan eşyalara sarıyorum bakalım
Of benım ertustan var pılını ıcınde unutmusum oksıtlenmiş hep tekmelemelıydıAy maşallah beyefendiye inşaşlah acısız sızısız atlatır
Ahaha hadi rastgelehenüz anca satın alıyorum geçen ikinci el aldığım puseti aldığım fiyata sattım sayılıyor mu şimdi piyanolu oyun halısı bakıyorum
Sen bir sıfır öndesin zaten abisinin sermaye sağlamdırOf benım ertustan var pılını ıcınde unutmusum oksıtlenmiş hep tekmelemelıydı
Ay benim kafa gitti iyice bir an ne düşündüm ya dedim damatlığa kadar emzirip gaz çıkartsak delirirdim herhaldeOyy maşallah pp ye kalp kalpDamatlığını görmek nasip olsun inşallah
Gaz damlası canımVicol gaz damlası mı probiyotik mi acaba canım? Biogaia yorumlarına baktım da baya memnun kalmayanlar varmış
Oiiyyy maşallahdamatlığını da görün inşallah canım
Kafalar pırıl pırıl maşallah bizeAy benim kafa gitti iyice bir an ne düşündüm ya dedim damatlığa kadar emzirip gaz çıkartsak delirirdim herhaldedamatlık işlerini kendisi görsünler mümkünse hahaha
Nöbete devamkeee işimizin başındayızMemede uyuyup altını değiştirirken bile uyanmayan çocuğum yerine yatırınca uyandı
Allahım sana geliyorum
Allah bereket versin maşallahAy kızlar ticarete atıldımLetgo'ya sardım geçen elimde kalan bezleri sattım onda kar etmedim kıyamadım 2 çocukluymuş 2si de bez kullanıyormuş zararına sattım Bugün de evde fazla ana kucağı vardı Kuzey sevmedi onu karlı sattım bi de Şimdi evdeki kullanılmayan eşyalara sarıyorum bakalım
+1 bendeNöbete devamkeee işimizin başındayız
Bizde bugün 1. ay aşısını olduk gün boyu uyuyan bebek şimdi uyumuyorMemede uyuyup altını değiştirirken bile uyanmayan çocuğum yerine yatırınca uyandı
Allahım sana geliyorum
Elbiseni sevsinler LinoşNöbete devamkeee işimizin başındayız
Çok geçmiş olsun. Bu zamanlarda çabuk unutuyorlar canlarının yandığını Allah'tan. İnşallah birşey çıkmaz2 gün yattık belinden sıvı alacaklardı alamadılar yine gidicez dua et kuzum çok canı yandı kuzumun Allah beterinden saklasın
Yap yap çok keyifli özellikle kar edinceAllah bereket versin maşallahBenimde satmam gereken fazlalıkları var ya üşenmekten fotoğrafını çekemiyorum bir türl
+1 bendelinoş da çok güzel olmuş yalnız
Valla ben ilk zamanlar termometre ile sıcaklığını ölçüyordum sonra manyak mıyım dedimYap yap çok keyifli özellikle kar edinceAma sıfırdı yani olsun o kadar
Ya sen kettleda sürekli su var dedin ya. Nasıl yapıyorsun mamanın suyunu. Ben bi de kaynatıp sadece ona kullandığım bi sürahi var ona koyuyorum soğuk da duruyor. Kettle da bi kere kaynatıp kapatıyorum. Bazen onu tekrar açıyorum mama sıcaklığı olunca yapıyorum. Çok kaynarsa da kaynatıp soğuttuğum suyu ekliyorum. Yok 40 dereceymiş 37 ye düşürünce vermiş ısıölçer miyim ben ortalama ılıklıkta yapıyorum veriyorum
Sayılır tabiAy maşallah beyefendiye inşaşlah acısız sızısız atlatır
Ahaha hadi rastgelehenüz anca satın alıyorum geçen ikinci el aldığım puseti aldığım fiyata sattım sayılıyor mu şimdi piyanolu oyun halısı bakıyorum
Ya aynen hangi birini ölçeceğim bi de çocuk son ses bağırıyorken nasıl yaptığımı bilmiyorum mümkün olduğunca içme sıcaklığına yakın yapıyorum yoksa Kuzey inletiyor ortalığıValla ben ilk zamanlar termometre ile sıcaklığını ölçüyordum sonra manyak mıyım dedimşimdi el kararı yapıyorum valla
Hiç sorma canım uykusuzluktan domatesler buz dolabı yerine normal mutfak dolabına koymuşum eşim diyor gitti senin kafaKafalar pırıl pırıl maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?