Bugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.Kızlar sizin çocuklarınızı her gün yıkıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum. Evde hep 25.5 derecede.
Çocuk hiç terlemiyor. 22 derecede tutanları tebrik ederim ben 22 derecede peluş sabahlıkla dururum valla acayip sıcak insanıyımdır
Ben su solgardan aldim ondan midir bilmem mamayi belki gece bir kere verdigim olurdu 2 gundur sifir mamayla gidiyoruz umarim hep boyle devam eder. Mochi bende ise yaradi gece sagdigim sutleri dolaba aticam simdi zor zamanlar icinBen her emzirmeden sonra vermiyorum, bazı emzirmelerden sonra, 2 memeyi de emdikten yarım saat sonra mesela, 90 cc yapıyorum. Günde 4 en fazla 5 kez veriyorum. Mochi aldim, inşallah ise yarar da sütüm de artar biraz.
Peki serin olduğu için mi acaba sakıncalı dedi?Bugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.
Hava soguk artik usutur dedi. Ben 2 gunde 1 yikiyorum dedim cok fazla dedi. Eger usutur cigerlere falan inerse kotu olur daha cok kucuk dedi bende artik 3 gunde 1 yikayacagim napalimPeki serin olduğu için mi acaba sakıncalı dedi?
Ben şimdi tecrübesiz ama kendine inanan bir anne olarak rutin oluşturmaya çalışıyorum( şimdi burda bir gülcem) akşam 7 gibi Perayı yıkıyoruz. Sonra yatak odasına geçiyorum besleyip uyutuyorum. Gece uykusuna geçiş yapar gibi yapıyoruz yani şimdilik yapamıyoruz ama inşallah diyelim
Bakayım canım ıhlamurseven kullanıyordu diğerini de deneyecekti ondan sorayım dedimCanım Hipp de var keçi sütlü sen Hipp veriyordun zaten bi bak istersen
Bende aldım mochi inşallah yarar yaBen her emzirmeden sonra vermiyorum, bazı emzirmelerden sonra, 2 memeyi de emdikten yarım saat sonra mesela, 90 cc yapıyorum. Günde 4 en fazla 5 kez veriyorum. Mochi aldim, inşallah ise yarar da sütüm de artar biraz.
25.5 aşırı sıcak ben özellikle gece yattığı odayı 22 derecede tutmaya çalışıyorumKızlar sizin çocuklarınızı her gün yıkıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum. Evde hep 25.5 derecede.
Çocuk hiç terlemiyor. 22 derecede tutanları tebrik ederim ben 22 derecede peluş sabahlıkla dururum valla acayip sıcak insanıyımdır
Yaşasıın benden biri dahayav benim ev termostatlı merkezi sistem. 3 derecede bi anda buz oluyor 4 derecede de kesintisiz yanıyor mecbur 4 derecede yakıyoruz bu sene. Valla terlemekten ben mafoluyprum ama kızım terlemiyo çoı şükür. Beyaz uzun kollu body giydiriyorum atlet namınaaltına da ayaklı don, üstüne de genelde takım veya tek tulum giydiriyorum. Uyurken de ince penye battaniyeyle örtüyorum. Buna rağmen elleri ve ayakları hep buz gibi. Evet biliyorum dolaşım sistemi el. veayağa geç gidiyo o yüzden soğuk ama kendim de hep üşüyen insan olduğum için daha incesini giydirince direk hapşurmaya başlıyor. Evet onu da biliyorum her hapşuruk üşüme değil ama gel de bunu 51 günlük ana yüreğime anlat
Kuzum kesinlikle bana sıcak gelmiyor tamamen alışkanlıktan sanırımBakayım canım ıhlamurseven kullanıyordu diğerini de deneyecekler ondan sorayım dedim
Bende aldım mochi inşallah yarar ya
25.5 aşırı sıcak ben özellikle gece yattığı odayı 22 derecede tutmaya çalışıyorum
Her gün değil gün aşırı yıkıyorum her gün yıkanabilir o ayrı erken yıkadıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum
2 güne bir yıkıyorum ben arada 3de oluyor. O da o gün bi yerlere gidersek geç olursa yıkamıyorum gece üşümesin diye. 22 derecede bende üşürüm Antalya insanıyım benKızlar sizin çocuklarınızı her gün yıkıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum. Evde hep 25.5 derecede.
Bız gecen esımle lavaboda akan suyun altında yıkadıkBugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.
Bi keresinde ablam çocuğa uzun kollu body altına ayaklı don üstüne de 2 tulum giydirmişti. Müslinle kundak yapıp battaniye örtmüştü çocuk aralıksız mıkırdanmadan 5 saat uyumuştu. O günden sonra psikolojim bozuldu üşüyo diye uyumadığını düşünmektenYaşasıın benden biri daha
Kuzum kesinlikle bana sıcak gelmiyor tamamen alışkanlıktan sanırım
Bizde yeni ona başladık. Banyoda soba açıp ısıtıyorum. Benim kucağımda yıkanıyor annemle yıkıyoruz sürekli duştan su tutuyorum o havluyu getirirken bile ben suya devam ediyorum hemen havluya sarıp sıcak odaya geçiyor. Banyo zamanları giydirene kadar odayı da 26-27 dereceye kadar ısıtıyorum sonra kapıyorum klimayıBugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.
Bende banyoda yikicam.ya. salonda titriyor cocuk ne kadar sicakta olsa once ben dus alir iyice isitirim banyoyuBız gecen esımle lavaboda akan suyun altında yıkadık
Ben kaka yaptığında hep belden aşağısını öyle lavaboda yıkıyorum çıpı çıpıBız gecen esımle lavaboda akan suyun altında yıkadık
Bence sıcaktan bayılmışBi keresinde ablam çocuğa uzun kollu body altına ayaklı don üstüne de 2 tulum giydirmişti. Müslinle kundak yapıp battaniye örtmüştü çocuk aralıksız mıkırdanmadan 5 saat uyumuştu. O günden sonra psikolojim bozuldu üşüyo diye uyumadığını düşünmekten
Bizde hem kombi hem klima aciyoruz ama genede titriyor salonda yikayinca. Bu sefer banyoyu deneyecegimBizde yeni ona başladık. Banyoda soba açıp ısıtıyorum. Benim kucağımda yıkanıyor annemle yıkıyoruz sürekli duştan su tutuyorum o havluyu getirirken bile ben suya devam ediyorum hemen havluya sarıp sıcak odaya geçiyor. Banyo zamanları giydirene kadar odayı da 26-27 dereceye kadar ısıtıyorum sonra kapıyorum klimayı
İçine kısa kol gıydır barı ocakta doğan bebe degıl bunlar kıaz hadı dısarı gıderken olabılıryav benim ev termostatlı merkezi sistem. 3 derecede bi anda buz oluyor 4 derecede de kesintisiz yanıyor mecbur 4 derecede yakıyoruz bu sene. Valla terlemekten ben mafoluyprum ama kızım terlemiyo çoı şükür. Beyaz uzun kollu body giydiriyorum atlet namınaaltına da ayaklı don, üstüne de genelde takım veya tek tulum giydiriyorum. Uyurken de ince penye battaniyeyle örtüyorum. Buna rağmen elleri ve ayakları hep buz gibi. Evet biliyorum dolaşım sistemi el. veayağa geç gidiyo o yüzden soğuk ama kendim de hep üşüyen insan olduğum için daha incesini giydirince direk hapşurmaya başlıyor. Evet onu da biliyorum her hapşuruk üşüme değil ama gel de bunu 51 günlük ana yüreğime anlat
Dene canım daha bile kolay geldi bana. Küvetinde yan çevirdiğimizde falan hoşlanmıyordu duşta çok keyifliBizde hem kombi hem klima aciyoruz ama genede titriyor salonda yikayinca. Bu sefer banyoyu deneyecegim
Bilmiyorum ama 5 saat iyi gelnişti vallaBence sıcaktan bayılmış
Ya kolları buz oluyo resmen napcağımı şaşırdım artıkİçine kısa kol gıydır barı ocakta doğan bebe degıl bunlar kıaz hadı dısarı gıderken olabılır
Ama kendını ne güzel trolluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?