2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.

Ben her emzirmeden sonra vermiyorum, bazı emzirmelerden sonra, 2 memeyi de emdikten yarım saat sonra mesela, 90 cc yapıyorum. Günde 4 en fazla 5 kez veriyorum. Mochi aldim, inşallah ise yarar da sütüm de artar biraz.
Ben su solgardan aldim ondan midir bilmem mamayi belki gece bir kere verdigim olurdu 2 gundur sifir mamayla gidiyoruz umarim hep boyle devam eder. Mochi bende ise yaradi gece sagdigim sutleri dolaba aticam simdi zor zamanlar icin

Bugun aile hekimine gotrdum hergun yikama bu havalarda cok sakincali dedi. Birde biz oda sicak diye odada yikiyorduk ama hayir banyoda kesintisiz sicak suyun altinda yikayin dedi.
Peki serin olduğu için mi acaba sakıncalı dedi?
Ben şimdi tecrübesiz ama kendine inanan bir anne olarak rutin oluşturmaya çalışıyorum( şimdi burda bir gülcem ) akşam 7 gibi Perayı yıkıyoruz. Sonra yatak odasına geçiyorum besleyip uyutuyorum. Gece uykusuna geçiş yapar gibi yapıyoruz yani şimdilik yapamıyoruz ama inşallah diyelim

Hava soguk artik usutur dedi. Ben 2 gunde 1 yikiyorum dedim cok fazla dedi. Eger usutur cigerlere falan inerse kotu olur daha cok kucuk dedi bende artik 3 gunde 1 yikayacagim napalim

yav benim ev termostatlı merkezi sistem. 3 derecede bi anda buz oluyor 4 derecede de kesintisiz yanıyor mecbur 4 derecede yakıyoruz bu sene. Valla terlemekten ben mafoluyprum ama kızım terlemiyo çoı şükür. Beyaz uzun kollu body giydiriyorum atlet namına altına da ayaklı don, üstüne de genelde takım veya tek tulum giydiriyorum. Uyurken de ince penye battaniyeyle örtüyorum. Buna rağmen elleri ve ayakları hep buz gibi. Evet biliyorum dolaşım sistemi el. veayağa geç gidiyo o yüzden soğuk ama kendim de hep üşüyen insan olduğum için daha incesini giydirince direk hapşurmaya başlıyor. Evet onu da biliyorum her hapşuruk üşüme değil ama gel de bunu 51 günlük ana yüreğime anlat

Canım Hipp de var keçi sütlü sen Hipp veriyordun zaten bi bak istersen
Bakayım canım ıhlamurseven kullanıyordu diğerini de deneyecekti ondan sorayım dedim

Ben her emzirmeden sonra vermiyorum, bazı emzirmelerden sonra, 2 memeyi de emdikten yarım saat sonra mesela, 90 cc yapıyorum. Günde 4 en fazla 5 kez veriyorum. Mochi aldim, inşallah ise yarar da sütüm de artar biraz.
Bende aldım mochi inşallah yarar ya

25.5 aşırı sıcak ben özellikle gece yattığı odayı 22 derecede tutmaya çalışıyorum
Her gün değil gün aşırı yıkıyorum her gün yıkanabilir o ayrı erken yıkadıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum

Yaşasıın benden biri daha
Kuzum kesinlikle bana sıcak gelmiyor tamamen alışkanlıktan sanırım

2 güne bir yıkıyorum ben arada 3de oluyor. O da o gün bi yerlere gidersek geç olursa yıkamıyorum gece üşümesin diye. 22 derecede bende üşürüm Antalya insanıyım ben

Yaşasıın benden biri daha

Kuzum kesinlikle bana sıcak gelmiyor tamamen alışkanlıktan sanırım
Bi keresinde ablam çocuğa uzun kollu body altına ayaklı don üstüne de 2 tulum giydirmişti. Müslinle kundak yapıp battaniye örtmüştü çocuk aralıksız mıkırdanmadan 5 saat uyumuştu. O günden sonra psikolojim bozuldu üşüyo diye uyumadığını düşünmekten

Bizde yeni ona başladık. Banyoda soba açıp ısıtıyorum. Benim kucağımda yıkanıyor annemle yıkıyoruz sürekli duştan su tutuyorum o havluyu getirirken bile ben suya devam ediyorum hemen havluya sarıp sıcak odaya geçiyor. Banyo zamanları giydirene kadar odayı da 26-27 dereceye kadar ısıtıyorum sonra kapıyorum klimayı

Bence sıcaktan bayılmış

Kızlar bizde bugünn devlette bir doktora gittik aslında karın usgyi devlette çektirmek için randevu almıştım çocuk doktoru veriyor usg randevusunu.
Her neyse ilk defa gittiğimiz için muayene etti kalbinde hafif üfürüm dinledi kardiyolojiye yönlendirdi yenidoğanların çoğunda olur sonradan kapanır diye düşünüyorum ama yine de göstereceğim tabi
Kilosu 4050 gr iyi çabuk toplamış günde 400 ml mama çok mamayı azalt dedi ama ben 2.ay kontrolünde kendi doktorumun görüşüne göre ilerlerim diye düşünüyorum
Bu ara 8.hafta atağına da girdik gireceğiz sanıyorum çünkü acayip huysuz ve huy değiştirdi resmen katiyen uyumuyor uyusa mızır mızır hemen uyanıyor imdattt diye bağıracağım

Bizde hem kombi hem klima aciyoruz ama genede titriyor salonda yikayinca. Bu sefer banyoyu deneyecegim

İçine kısa kol gıydır barı ocakta doğan bebe degıl bunlar kıaz hadı dısarı gıderken olabılır
Ama kendını ne güzel trolluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…