2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
atatalya bu arada yeni sıçramaya 2 günümüz kalmış R ririi seninde 4
Biz bence pzt gecesi girdik girmediysek gerçekten kahrolurum mafoldum 3-4 gündür sırtı yatak görünce basıyo yaygarayı uyku desen yok sürekli bi ağlama hali, bana yapışık gezme isteği 2 atak arası ay dedim ne güzel çocuğum varmış az sürdü saltanatım

Canım biz acaba usutuyoruz mu çünkü sanki sulandırılmış gibi oluyor yani ishal gibi. Ama evin sıcaklığı da iyi. Neye dikkat etmemiz gerekiyor bu konuda acaba.

Yiğidin malı meydandadır lafını bılırsın

Canım biz acaba usutuyoruz mu çünkü sanki sulandırılmış gibi oluyor yani ishal gibi. Ama evin sıcaklığı da iyi. Neye dikkat etmemiz gerekiyor bu konuda acaba.
Evet maalesef henüz ayarı tutturamadığımdan üşür diye çok örtüyorum o yüzden terliyor gece uyurken, ben fark edene kadar da üşüyor bugün bi cesaret üzerini ince giydirdim, bir de tek kat örttüm, hiç terlememiş ve uzun süre uyudu. Demek ki ben çok kalın giydirip sardığım için sıcaktan rahatsız oluyor diye düşündüm. Şimdi de uyuyor bir kaç saattir. Bir de annem pamuklu bezle karnını sar çocuğun diyor, midesi bağırsakları üşümesin diye. Bunu da yapıcam

Ben ince giydiriyorum ince battaniye örtüyorum genelde bazen hic örtmuyorum ama kakası öyle sürekli anlamadım normal değil sanırım. Terletmiyorum genelde. Sıcakta bizimki de deliriyor onu anladım geçen gün. Petekleri bazen kapatıyoruz ev çok sıcak olunca birde en düşük ayarda yakıyoruz su an yine de 25 dereceyi buluyor. Bende koyayım bir şeyler karnına bakayım düzelme olacak mi.

Biz de öyleyiz alt değiştirme yerine yatırdığım an anlıyor açacağımı hemenn susuyor gülücükler başlıyor
Bugün doktora gittik muayene için altını açınca sustu hemen bir de işedi

Kızlar bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder bu kadar sarmayın derim yani şahsi fikrim.
Bizim evde termostat 22.4 dereceye ayarlı fazla sıcak olması iyi değil.
Dün gece anlamadım yatak odası 25 dereceydi gece 2ye kadar cam açık bıraktım anca 22.8e düştü yüksek sıcaklık olunca açın camı havalansın derim
Bir de ben zıbın üstüne takım giydiriyorum 2 katlı müslin kumaş ile kundak yapıyorum üzerine de bir şey örtmüyorum
Ama ona rağmen bazen terlemiş oluyor sırtı halbuki çok giydirip örtmüyorum

Ben sarmıyorum aslında çok nadir terlediğini gördüm ama kaka olayını çözemedim. Bazen biz üşüyoruz yine de Melike'yi incecik giydiriyorum

Yaza bez bağlamayız herhalde işeye işeye gezerler
Sıcak konusunda haklısın zaten çok huzursuz oluyorlar yazık. Annemlerin evde bi anormallik var Ben kısa kollu ile gece terleyip uyanıyorum. O yüzden Kuzey'e de uzun kollu body üzerine penye yelek giydiriyorum birtek sırtını örtüyorum sarıp sarmalamıyorum hiç. Sırtını da sıcaklığa göre bazen sadece ince müslin ile örtüyorum.
Bu arada külot bez giydirirken bez bağlandığını anlamadı ağlamadı

Aman üşüyüp hasta olmasın derken terletip hasta ediyoruz ya.. Bizde de termostat var ayarladığımız derece altına düşmediği sürece kombi çalışmıyor. Herhalde o yüksek ayarda o yüzden sıcakladık.

Ay hadi çok geçmiş olsun sıze de. İnşallah çok ateş yapmaz. Bize aşı öncesi bile verin dediler, bence iyi yapmışsın. Ateş bir anda bastırınca panik oluyor sonra insan

Bebek için ideal 23-24 demişti bize doktor. Sen Max 24 yap istersen onu. Bende evde klima açıyorum öyle yapıyorum. Durup çalışıyor kendisi

Bebek için ideal 23-24 demişti bize doktor. Sen Max 24 yap istersen onu. Bende evde klima açıyorum öyle yapıyorum. Durup çalışıyor kendisi
Eşim küçükken zatürre olmuş, en ufak soğuk alsın hemen hasta olur o yükseltmiş olabilir. 25 yapıyordum ben en fazla. Eşim kesin 28 falan yapmıştır. 1 derece bile o kadar fark ediyor ki ev hamam gibi oluyor

Çok geçmiş olsun yeniden ... evde misiniz şimdi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben kısa kollu çıtçıtlı body üzerine alt üst takım giydiriyorum, patikli altın içine de bir çorap giydiriyorum ve üzerini penye battaniye ile örtüyorum ama bizim ev sıcak oluyor 26.5 derece ev ısısını da düşürmem lazım burnu tıkanıyor böyle

Eşim küçükken zatürre olmuş, en ufak soğuk alsın hemen hasta olur o yükseltmiş olabilir. 25 yapıyordum ben en fazla. Eşim kesin 28 falan yapmıştır. 1 derece bile o kadar fark ediyor ki ev hamam gibi oluyor
O zaman Kuzey çok ağlıyor kuzum sen düşür onu hadi 25 yine iyi. 28 de çok rahatsız oluyorlar. Biz çok çektik o yüzden Antalya'da yeni serinledik. Eşini ikna etmek zor olabilir doktordayken de sor kaç derece olmalı diye aynısını diyecektir ☺

Öksürük çok muydu canım. Yani oğlum öksürüyor ama ara ara kesilmeyen bi öksürükten değil. Uykudan uyanınca, mamadan sonra falan oluyor. Sanki reflüsü var gibi ondandır diye düşünüyorum. Burun da arada hırıltı oluyor nebülizatör yapıyorum rahatlıyor

atatalya canım emzirmeden sonra ne kadar anne sütü ya da mama veriyorsun? Silikon uca yeniden döndük, anlayamıyorum ... meme+mama veren güzeller cc niz ne kadar
Canım gün içinde fix 90 cc alıyor emzirme sonrası. Ama benim gün içindeki emzirme sırf mama saatleri olmuyor. Canı sıkıldıkça meme istiyor emiyor o yüzden mama saatinde pek süt kalmıyor. Geceleri hiç vermiyorum mama emip uyuyor

Bu moro refleksi ne zaman bitiyor ya. En büyük uyanma sebebimiz o. Kaç defa sıçrıyor. Bazen de şeytan yokladı deriz ya bi titreriz öyle oluyor normal mi acaba o

Yani şöyle mi canım 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüsü emzirip sonra 90 cc veriyorsun? Kaç saatte bir peki? Keşke aralarda da emmese o zaman tam bir emme düzeni olurdu minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…