Biz bence pzt gecesi girdik
Canım biz acaba usutuyoruz mu çünkü sanki sulandırılmış gibi oluyor yani ishal gibi. Ama evin sıcaklığı da iyi. Neye dikkat etmemiz gerekiyor bu konuda acaba.Birkaç gündür bizde de vardı mukus. Kan olmadığı sürece endişeye gerek yok, mukus olabilir ama her kakada olmamalı dedi doktorumuz. Arada fotoğrafını atıyorum bakıyor kıvamı önemli su gibi olmasın dedi. Üşütmeyince su gibi olmuyor artık. Bizimki azaldı baya süt ürünleri de tüketmediğim için galiba bilemiyorum. Ben kendim yemiyorum zaten. Peynir, süt, yoğurt vs hepsini kendim bademden yapıyorum. Arada inek yoğurdu da yerdim taze olursa ama temkinli olmak adına bir süre yemeyeceğim. Sende perhizi bir dene bakalım azalacak mı bakarsın .
Yiğidin malı meydandadır lafını bılırsınBiz kesin girdik o zaman ya bu ara gündüz dengesizlikleri o yüzden olmalı. Bi de dayanılmaz bi pişiği de yok ama sürekli bezi açalım istiyor. Bez açık bırakınca keyfini anlatamam bi çığlıklar auuuu uuuuu diye sevinç naralarıBağlarken de ağlıyor
Evet maalesef henüz ayarı tutturamadığımdan üşür diye çok örtüyorum o yüzden terliyor gece uyurken, ben fark edene kadar da üşüyorCanım biz acaba usutuyoruz mu çünkü sanki sulandırılmış gibi oluyor yani ishal gibi. Ama evin sıcaklığı da iyi. Neye dikkat etmemiz gerekiyor bu konuda acaba.
Ben ince giydiriyorum ince battaniye örtüyorum genelde bazen hic örtmuyorum ama kakası öyle sürekli anlamadım normal değil sanırım. Terletmiyorum genelde. Sıcakta bizimki de deliriyor onu anladım geçen gün. Petekleri bazen kapatıyoruz ev çok sıcak olunca birde en düşük ayarda yakıyoruz su an yine de 25 dereceyi buluyor. Bende koyayım bir şeyler karnına bakayım düzelme olacak mi.Evet maalesef henüz ayarı tutturamadığımdan üşür diye çok örtüyorum o yüzden terliyor gece uyurken, ben fark edene kadar da üşüyorbugün bi cesaret üzerini ince giydirdim, bir de tek kat örttüm, hiç terlememiş ve uzun süre uyudu. Demek ki ben çok kalın giydirip sardığım için sıcaktan rahatsız oluyor diye düşündüm. Şimdi de uyuyor bir kaç saattir. Bir de annem pamuklu bezle karnını sar çocuğun diyor, midesi bağırsakları üşümesin diye. Bunu da yapıcam
Biz de öyleyiz alt değiştirme yerine yatırdığım an anlıyor açacağımı hemenn susuyor gülücükler başlıyorBiz kesin girdik o zaman ya bu ara gündüz dengesizlikleri o yüzden olmalı. Bi de dayanılmaz bi pişiği de yok ama sürekli bezi açalım istiyor. Bez açık bırakınca keyfini anlatamam bi çığlıklar auuuu uuuuu diye sevinç naralarıBağlarken de ağlıyor
Evet maalesef henüz ayarı tutturamadığımdan üşür diye çok örtüyorum o yüzden terliyor gece uyurken, ben fark edene kadar da üşüyorbugün bi cesaret üzerini ince giydirdim, bir de tek kat örttüm, hiç terlememiş ve uzun süre uyudu. Demek ki ben çok kalın giydirip sardığım için sıcaktan rahatsız oluyor diye düşündüm. Şimdi de uyuyor bir kaç saattir. Bir de annem pamuklu bezle karnını sar çocuğun diyor, midesi bağırsakları üşümesin diye. Bunu da yapıcam
Kızlar bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder bu kadar sarmayın derim yani şahsi fikrim.Ben ince giydiriyorum ince battaniye örtüyorum genelde bazen hic örtmuyorum ama kakası öyle sürekli anlamadım normal değil sanırım. Terletmiyorum genelde. Sıcakta bizimki de deliriyor onu anladım geçen gün. Petekleri bazen kapatıyoruz ev çok sıcak olunca birde en düşük ayarda yakıyoruz su an yine de 25 dereceyi buluyor. Bende koyayım bir şeyler karnına bakayım düzelme olacak mi.
Ben sarmıyorum aslında çok nadir terlediğini gördüm ama kaka olayını çözemedim. Bazen biz üşüyoruz yine de Melike'yi incecik giydiriyorumBiz de öyleyiz alt değiştirme yerine yatırdığım an anlıyor açacağımı hemenn susuyor gülücükler başlıyor
Bugün doktora gittik muayene için altını açınca sustu hemen bir de işedi
Kızlar bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder bu kadar sarmayın derim yani şahsi fikrim.
Bizim evde termostat 22.4 dereceye ayarlı fazla sıcak olması iyi değil.
Dün gece anlamadım yatak odası 25 dereceydi gece 2ye kadar cam açık bıraktım anca 22.8e düştü yüksek sıcaklık olunca açın camı havalansın derim
Bir de ben zıbın üstüne takım giydiriyorum 2 katlı müslin kumaş ile kundak yapıyorum üzerine de bir şey örtmüyorum
Ama ona rağmen bazen terlemiş oluyor sırtı halbuki çok giydirip örtmüyorum
Yaza bez bağlamayız herhalde işeye işeye gezerlerBiz de öyleyiz alt değiştirme yerine yatırdığım an anlıyor açacağımı hemenn susuyor gülücükler başlıyor
Bugün doktora gittik muayene için altını açınca sustu hemen bir de işedi
Kızlar bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder bu kadar sarmayın derim yani şahsi fikrim.
Dün gece anlamadım yatak odası 25 dereceydi gece 2ye kadar cam açık bıraktım anca 22.8e düştü yüksek sıcaklık olunca açın camı havalansın derim
Bir de ben zıbın üstüne takım giydiriyorum 2 katlı müslin kumaş ile kundak yapıyorum üzerine de bir şey örtmüyorum
Aman üşüyüp hasta olmasın derken terletip hasta ediyoruz ya.. Bizde de termostat var ayarladığımız derece altına düşmediği sürece kombi çalışmıyor. Herhalde o yüksek ayarda o yüzden sıcakladık.Kızlar bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder bu kadar sarmayın derim yani şahsi fikrim.
Biz yaza kesin öyleyiz. Zaten babam ne bağlıyorsunuz bırakın işesin modundaYiğidin malı meydandadır lafını bılırsın
Ay hadi çok geçmiş olsun sıze de. İnşallah çok ateş yapmaz. Bize aşı öncesi bile verin dediler, bence iyi yapmışsın. Ateş bir anda bastırınca panik oluyor sonra insanBizim Asm açıldığı güne sıra verıyor toplu 9-10 kişiye aynı gün yapıyor açılan aşı ne kadarsa artık işte , ben oncekı verdıgı günü kaçırdım bana demedı hıc ıkısını yapalım dıgerını 1 aralıkta yaparız gıbı tarıhlerı toplu bır tutmayı seviyorlar , o yuzden bı on gün daha bekledım ben hepsını aynı anda vurulduk yani çok şükür şuanlık iyi , ilaç verdim hemen ki doğru bulmayanlar olabılırgerekırse 6-8 saat sonra tekrar verebılırsın dedı gece bi kez daha veririm
Bebek için ideal 23-24 demişti bize doktor. Sen Max 24 yap istersen onu. Bende evde klima açıyorum öyle yapıyorum. Durup çalışıyor kendisiAman üşüyüp hasta olmasın derken terletip hasta ediyoruz ya.. Bizde de termostat var ayarladığımız derece altına düşmediği sürece kombi çalışmıyor. Herhalde o yüksek ayarda o yüzden sıcakladık.
Eşim küçükken zatürre olmuş, en ufak soğuk alsın hemen hasta olur o yükseltmiş olabilir. 25 yapıyordum ben en fazla. Eşim kesin 28 falan yapmıştır. 1 derece bile o kadar fark ediyor ki ev hamam gibi oluyorBebek için ideal 23-24 demişti bize doktor. Sen Max 24 yap istersen onu. Bende evde klima açıyorum öyle yapıyorum. Durup çalışıyor kendisi
Çok geçmiş olsun yeniden ... evde misiniz şimdi hangi ilaçları kullanıyorsunuzIhlamurseven @freejourney @35rose sağolun kızlar biraz toparladık şükür
Malesef çok çabuk indi ciğere doktora sordum neden böyle oldu diye bazen 15 dakikada bile inebilir dedi şaşkınım...ateşi olmadı hasta gibi değildi burun akintisiyla başladı aspire etmeye çalıştım ama yok temizleyemedim akıntının yoğunlaştığı gün acile götürdüm gazı var deyip gaz damlası verip gönderdiler çok kızgınım doktor bakıp evet çok akıntısı var dedi temizle dedi bana sadece o gün orada yikansaydi burnu inmeyecekti ciğere...erteis gün zaten öksürük başlar başlamaz çocuk acile gidiyoruz dedim..yani öksürüğü duymamla acile gitmemiz 2 saat oğlum ne gripler atlattı hiçbirinde ciğere inmedi
Aman diyim kızlar burun akintisini ciddiye alın tıkalı bırakmayın bebislerin burnunu
Ben kısa kollu çıtçıtlı body üzerine alt üst takım giydiriyorum, patikli altın içine de bir çorap giydiriyorum ve üzerini penye battaniye ile örtüyorum ama bizim ev sıcak oluyor 26.5 derece ev ısısını da düşürmem lazım burnu tıkanıyor böyleEvet maalesef henüz ayarı tutturamadığımdan üşür diye çok örtüyorum o yüzden terliyor gece uyurken, ben fark edene kadar da üşüyorbugün bi cesaret üzerini ince giydirdim, bir de tek kat örttüm, hiç terlememiş ve uzun süre uyudu. Demek ki ben çok kalın giydirip sardığım için sıcaktan rahatsız oluyor diye düşündüm. Şimdi de uyuyor bir kaç saattir. Bir de annem pamuklu bezle karnını sar çocuğun diyor, midesi bağırsakları üşümesin diye. Bunu da yapıcam
O zaman Kuzey çok ağlıyor kuzum sen düşür onu hadi 25 yine iyi. 28 de çok rahatsız oluyorlar. Biz çok çektik o yüzden Antalya'da yeni serinledik. Eşini ikna etmek zor olabilir doktordayken de sor kaç derece olmalı diye aynısını diyecektir ☺Eşim küçükken zatürre olmuş, en ufak soğuk alsın hemen hasta olur o yükseltmiş olabilir. 25 yapıyordum ben en fazla. Eşim kesin 28 falan yapmıştır. 1 derece bile o kadar fark ediyor ki ev hamam gibi oluyor
Öksürük çok muydu canım. Yani oğlum öksürüyor ama ara ara kesilmeyen bi öksürükten değil. Uykudan uyanınca, mamadan sonra falan oluyor. Sanki reflüsü var gibi ondandır diye düşünüyorum. Burun da arada hırıltı oluyor nebülizatör yapıyorum rahatlıyorIhlamurseven @freejourney @35rose sağolun kızlar biraz toparladık şükür
Malesef çok çabuk indi ciğere doktora sordum neden böyle oldu diye bazen 15 dakikada bile inebilir dedi şaşkınım...ateşi olmadı hasta gibi değildi burun akintisiyla başladı aspire etmeye çalıştım ama yok temizleyemedim akıntının yoğunlaştığı gün acile götürdüm gazı var deyip gaz damlası verip gönderdiler çok kızgınım doktor bakıp evet çok akıntısı var dedi temizle dedi bana sadece o gün orada yikansaydi burnu inmeyecekti ciğere...erteis gün zaten öksürük başlar başlamaz çocuk acile gidiyoruz dedim..yani öksürüğü duymamla acile gitmemiz 2 saat oğlum ne gripler atlattı hiçbirinde ciğere inmedi
Aman diyim kızlar burun akintisini ciddiye alın tıkalı bırakmayın bebislerin burnunu
Canım gün içinde fix 90 cc alıyor emzirme sonrası. Ama benim gün içindeki emzirme sırf mama saatleri olmuyor. Canı sıkıldıkça meme istiyor emiyor o yüzden mama saatinde pek süt kalmıyor. Geceleri hiç vermiyorum mama emip uyuyoratatalya canım emzirmeden sonra ne kadar anne sütü ya da mama veriyorsun? Silikon uca yeniden döndük, anlayamıyorum ... meme+mama veren güzeller cc niz ne kadar
Yani şöyle mi canım 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüsü emzirip sonra 90 cc veriyorsun?Canım gün içinde fix 90 cc alıyor emzirme sonrası. Ama benim gün içindeki emzirme sırf mama saatleri olmuyor. Canı sıkıldıkça meme istiyor emiyor o yüzden mama saatinde pek süt kalmıyor. Geceleri hiç vermiyorum mama emip uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?