2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kiz olarak gordum bunu
Ilk defa ayni seyi soylemedik sanirim
Merhaba canım çok şükür bugün bir kez daha rahat nefes alarak oh çektim bebeğim benimle ve büyüyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Tahmin varmı acaba iki kese vardı biri kaybolmaya başlamış tek gebelik devem ediyor. Ultrasonda hareketlerini yakaladık. 3 gün önden gidiyormuş. Maşallah rabbim hepimizin evlatlarının güzel haberlerini almak nasip olsun.

Eklentiler

• 34276C85-2039-4C21-BF63-165C0D7AB572.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 55
Biraz eşime yardım edeyim dedim temizlik yaptık güya kasiklarima bıçak saplanır gibi ağrılar girdi gurbetteyiz bir de yardım edecek kimse de yok moralim bozuldu biraz
Bence çok hafif işler dışında hiç yapma. Ben iki haftadır çay bile demlemiyorum. Bugün biraz temizlik yapayım dedim hemen yoruldum sonra dedim amaaaan bırak dağınık kalsın

dikkat ediyorum artık
Gaviscon mide şikayetlerini biraz hafifletiyor gibi gittiğim de sordum zararı yok her zaman kullanabilirsin dedi. Aklında olsun canım.
Valla ben her gittiğimde heyecandan bişeyi unutuyorum geçen gittiğimde b12 düşükmüş sağlık ocağı ilaç yazdır doktoruna dedi onu da unutmuşum Bi önceki gittiğimde söyleyecektim mide bulantısı baş dönmesini onu da unuttum Allah tan yemek yemeyi su içmeyi unutmuyorum

Valla canım ne isterse az da olsa yemeye çalışıyorum burda örnek veremiycem hepimiz hamileyim gece gece kocalarımıza iş çıkarmayalım bence de çok kasmadan ilerlemek lazım gene dikkat edilir ama kendini yormadan bıktırmadan

onu unutmak ne mümkün minnak bir kurtcuk var içimiz de bizi yiyo
Şimdi yine şu saatte gömdük bişeler çocum aç uyumasın dedim

Numarası yokmu canım ara sor, önemli şeyleri atlama. Gerçi 13.hafta itibariyle tüm vitamin mineralin vs olduğu bi ilaç takviyesi veriyorlar bana yazdı sana da yazar muhakkak doğuma kadar her gebe kullanıyormuş hemen hemen

Allah affetsin bende yedim küçük masum bişeyler Devlet hastanesi canım bu ilaç yazacak olan numarası yok maalesef. perşembe görüşeceğiz inşallah o zamana hatırlatıcı kurayım yine unutmamak için.

Masallah cnm cok guzel haberler
Ben erkek diyorum

Allah affetsin bende yedim küçük masum bişeyler Devlet hastanesi canım bu ilaç yazacak olan numarası yok maalesef. perşembe görüşeceğiz inşallah o zamana hatırlatıcı kurayım yine unutmamak için.
Evet evet aklına geldikçe not al sonra gidince hepsini sor. Ben de genelde öyle yapıyorum

Kızlar karnıma dokununca bebeğin kalp atışlarını hissedebiliyorum ben, ya da bana öyle geliyor var mı benim gibi olan?

8+5 im ve prilam kullanmama rağmen yediğim yer şeyi geri çıkarıyor um keşke ben de yavaş yavaş geçiyor diyebilseydim hiç zevk almıyorum günlerimden.şu an ki korkum doğuma kadar böyle gitmesi

8+5 im ve prilam kullanmama rağmen yediğim yer şeyi geri çıkarıyor um keşke ben de yavaş yavaş geçiyor diyebilseydim hiç zevk almıyorum günlerimden.şu an ki korkum doğuma kadar böyle gitmesi
Of sorma bende simdi yedigim meyveleri cikardim. Bagisikligim iyce dustu birde ustune hasta oldum

Evet şeker hareketlerini artırıyor ama canım hiç tatlı istemiyor bebiş için yerim zor da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…