2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizimda 11 12 haftalarda ki tahmini erkek di doktorumun o haftalar güvenilir olmuyor her zaman . Gelişimi normalse 14 16 haftalar ideal bence öğrenmek için. Ben hep kız hissediyordum o zaman üzülmüştüm

Bence çok hafif işler dışında hiç yapma. Ben iki haftadır çay bile demlemiyorum. Bugün biraz temizlik yapayım dedim hemen yoruldum sonra dedim amaaaan bırak dağınık kalsın
Canım yapmadım hiç ama eşim de bir bayan gibi yapamıyor kızım olmasa bende salarım ama toz oluyor yerde oynuyor mecbur kalıyor insan ailem burda olsa hiç yapmam ilkinde öyleydim bende

Of sorma bende simdi yedigim meyveleri cikardim. Bagisikligim iyce dustu birde ustune hasta oldum
Valla gün sayıyorum asker gibi 13. Haftalara şutlanayım bir an önce geçer inşallah çok zorluyor beni yine de bebeklerimizin varlığına şükür tabi

Valla gün sayıyorum asker gibi 13. Haftalara şutlanayım bir an önce geçer inşallah çok zorluyor beni yine de bebeklerimizin varlığına şükür tabi
Aynen kuzumda. Benimde gecmeyen birbbas agrim var dunden beri. Bir parol icsem mi diyorum artik

evet öyle diyorlar, bugün yengemde çikolata yeseydin dedi var demek bildikleri güzel haberler alalım inşallah
Evet cnm bende diger gebelikde doktora giderdim bekleme salonunda cikolata yerdim ultrasonda hep kimildardi cok zevkli

Kizimda 11 12 haftalarda ki tahmini erkek di doktorumun o haftalar güvenilir olmuyor her zaman . Gelişimi normalse 14 16 haftalar ideal bence öğrenmek için. Ben hep kız hissediyordum o zaman üzülmüştüm
Evet bu ihtimaller bizi düşündürüyor. Azicik dişimizi sikalim,kesin olsun istiyoruz

bulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?

Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır

evet öyle diyorlar, bugün yengemde çikolata yeseydin dedi var demek bildikleri güzel haberler alalım inşallah

Evet şeker basit karbonhidrat direkt kana karışıyor o da dolaşımla hemen bebeğe gidiyor o yüzden olsa gerek şeker yiyince hareketlerinin artmasıamin inşallah bizde salıyı iple çekiyoruz

Ay valla bulantı çok zor olur canım hemen geçer umarım sana da bebişe de yazık

Canım yapmadım hiç ama eşim de bir bayan gibi yapamıyor kızım olmasa bende salarım ama toz oluyor yerde oynuyor mecbur kalıyor insan ailem burda olsa hiç yapmam ilkinde öyleydim bende
Evde çocuk olunca haklısın hem yemek hem temizlik yapmak gerekiyor . Benim de kimsem yok yaşadığım şehirde . Bu durum çok zor bir tencere yemek yapıp getiren olmuyor. Allah yardım etsin bize kendi başımızın çaresine bakmayı öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…