2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Malesef bunu bende düşünüyorum hep

Bende hiç yok. Rahatım.
İlk gebeliğim, korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım , daha önce olumsuz bir deneyim yaşamadım. Sanırım bunlardan dolayı rahatım.

Bazen burada okuyorum, bir bardak içilen gazlı içecekten vs korkan arkadaşları. Beslenmeye vs elbet dikkat etmek gerek ama bu kadar da ince düşünmek, sürekli düşünmek vs psikolojik açıdan iyi gelmeyebilir.
Tadını çıkartalım Alacak nefesleri yoksa, biz ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.Temel bazı şeylere dikkat ettikten sonra çok ayrıntılı kafa yormamak gerek
Benim düşüncelerim bu şekilde.

SELAM KIZLAR 7 HAFATLIKTI 6 HAFTALIK ÇIKTI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ BEBEĞİ GÖREMEDİK AMA NORMAL DEDİ BU HAFTALARDA. 20 MARTTA TEKRAR GİDİCEM KONTROLE. SANA NE DDEDİ DOKTOR ? KALP ATIŞINI DUYAMADIK TABİ
Bugün bende bunu yaşadım yedi haftalık gözüküyor uygulamada doktor beş hafta beş günlük dedi kalbini dinleriz zannetmiştim üzüldüm sizin son adet tarihiniz ne zaman

Benim de hafifledi 2-3 gündür 8+4 bugün

Bende senin grubundanim sanirim
Ama benim 3.gebeligim ondan heralde
16 hafta olana kadar evi supurmemistim 2.de simdi 14 kilo kizimi kucagima aliyorum, supurge neymis evi yikip yeniden insaa ediyorum
En sonki rdvumla bidahaki rdvum arasinda 6 hafta var onuda sorun etmiyorum
Tabikide tedbiri elden birakmiyorum takdirde Allaha kalmis

Geçen bir arkadaşla konuştum günde en az 10 kez hareket etmeli demiş doktoru. 9 olunca kız endişe ediyormuş dediğim gibi hiç bitmeyecek bu

Cam- banyo silme, perde-tülü takma işlerini evlendiğimden beri eşim yapıyor. Süpürge işini de bazen o, bazen ben yaparım. Süpürge ağır değil, çekince geliyor. O yüzden sorun etmiyorum.
Pek ağır bir ev işini normalde de kendim yapmam ahaha
Damacana su falan almıyorum, onlara dikkat ediyorum. Normalde kendim çıkarırdım. Ancak minik çocuğun daha olsaydı, dediğin gibi mecbur ister istemez almak zorunda kalacaktım.
Belli başlı şeylere dikkat ediyorum işte, gerisi Allah kerim. Çok pimpirinkli bir insan değilim

dikkat ediyorum artık
Gaviscon mide şikayetlerini biraz hafifletiyor gibi gittiğim de sordum zararı yok her zaman kullanabilirsin dedi. Aklında olsun canım.

Amin canim
Sunuda eklemek istiyorum
Anin tadini cikarin
8. Haftadaki bulantilar 18. Haftada olmayacak
9. Haftadaki uykulu hal 19da olmayacak
12de ultrasonda gordugumuz heycan 22de daha farkli olacak

Bu guzel hamilelik donemini ah vahlarla gecirmeyin. Onu yaptim bunu yedim bise olurmu diye herseyden suphe duymayin. Biliyorum ilk gebelikde tecrubesizlikden dolayi daha tedirgin oluyor ama eskiler bilip bilmeden neler yapmis neler etmis gayette saglikli bebeler dogmus cok sukur.
Teknoloji cagindayiz arastirip emin olabilir yaptiklarimiz bebegi kotu etkilermi diye ama stres yaparak bebege katkida olmuyor.
Tedbiri alip takdiri Allaha birakalim
Allah isterse olur . Kun fe yekun

Ne cok konustum ya

Sadece his olarak erkek olabilirmiş gibi geldi. Sağlıklı doğsunlar inşallah

He bende cok pimpirikli degilim cok sukur
Ama diger gebeliklerde kendimi naza cekemedim daha dogrusu calisiyodum oyuzden nazlanmaya yerim olmadi
Bunda hafif bi bulanti oldu ya tamam artik mutfaga girmiyorum esim yapiyo
Daginikligi pis evi sevmiyorum oyuzden elimden geldigi kadar duzen tutturuyorum ama elimde olan tum firsatta esime yada kizima yuklemekden cekinmiyorum
Fosur fosur yatiyorum
Misafir eskisi gibi almiyorum
Bol bol dinlenim bebek gelince zaten dinlenemicem

18 ocak adet tarihim 2 şubat transfer tarihim. Doktor oluşum başlamış dedi. Kanama birsey yok ters giden birsey yoksa bu 1 hafta sonra kapanıyor. Bende kalp atışını duyarım diye gittim. Ama beklerim 10 gün daha. Sende rahat ol.
Bugün bende bunu yaşadım yedi haftalık gözüküyor uygulamada doktor beş hafta beş günlük dedi kalbini dinleriz zannetmiştim üzüldüm sizin son adet tarihiniz ne zaman

Canım decaviti ne zamandan beri içiyorsun ben içiyordum ama doktorum şimdilik içme dedi

acil senin doktoru bulmam lazım
Kadın doğumcu değil canım dahiliye doktoru istanbuldaysan ve lazımsa adresini vereyim ama biraz antika bir adam
Bulantı ilacı istedim troid için yazacaktı zaten onu da eklesin dedim, kadın doğum doktoruma gitmeme daha var diye beklemek istemedim, ilacı yazdı ama sonra bulantın olunca avucuna tuz dök yala geçer gebelik bulantısı sonuçta dedi
Eşimle sessizce birbirimize bakıp dışarı çıkınca patladık
Eşim de diyor bir keçi gibi tuz yalamadığın kalmıştı o da oldu hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…