Malesef bunu bende düşünüyorum hepKızlar bende şöyle Bi durum var sürekli korku evham falan var acaba Bi şey olur mu diye ilk gebeliğim az Bi şey ağır kaldırsam ama çok az acaba kalbi durdu mu rüyadan korkuyla uyansam acaba kalbi durdu mu elimde olsa her sabah kalp atışı dinleyeceğim neden böyle oluyor sizde de var mı
Kızlar bende şöyle Bi durum var sürekli korku evham falan var acaba Bi şey olur mu diye ilk gebeliğim az Bi şey ağır kaldırsam ama çok az acaba kalbi durdu mu rüyadan korkuyla uyansam acaba kalbi durdu mu elimde olsa her sabah kalp atışı dinleyeceğim neden böyle oluyor sizde de var mı
Bugün bende bunu yaşadım yedi haftalık gözüküyor uygulamada doktor beş hafta beş günlük dedi kalbini dinleriz zannetmiştim üzüldüm sizin son adet tarihiniz ne zamanSELAM KIZLAR 7 HAFATLIKTI 6 HAFTALIK ÇIKTI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ BEBEĞİ GÖREMEDİK AMA NORMAL DEDİ BU HAFTALARDA. 20 MARTTA TEKRAR GİDİCEM KONTROLE. SANA NE DDEDİ DOKTOR ? KALP ATIŞINI DUYAMADIK TABİ
Benim de hafifledi 2-3 gündür 8+4 bugünO korkuları ben de çok yaşıyorum. Daha önce tam da bu haftalarda bebeğimin kalbi durmuştu. İki gündür mide bulantım azaldı diye endişe ediyorum acaba bir şey mi oldu mide bulantım neden azaldı diye . Sonra gereksiz evham yaptığımı düşünüyorum saniye sürmeden tekrar ya böyle olduysalar başlıyor.
Arkadaşlar aranızda mide bulantısı kesilen ya da hafifleyen var mı ? Sizce bu önemli bir durum olabilir mi ?
Bende senin grubundanim sanirimBende hiç yok. Rahatım.
İlk gebeliğim, korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım , daha önce olumsuz bir deneyim yaşamadım. Sanırım bunlardan dolayı rahatım.
Bazen burada okuyorum, bir bardak içilen gazlı içecekten vs korkan arkadaşları. Beslenmeye vs elbet dikkat etmek gerek ama bu kadar da ince düşünmek, sürekli düşünmek vs psikolojik açıdan iyi gelmeyebilir.
Tadını çıkartalımAlacak nefesleri yoksa, biz ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.Temel bazı şeylere dikkat ettikten sonra çok ayrıntılı kafa yormamak gerek
Benim düşüncelerim bu şekilde.
Geçen bir arkadaşla konuştum günde en az 10 kez hareket etmeli demiş doktoru. 9 olunca kız endişe ediyormuşValla canım her dönem korku endişe içinde geçiyor aslında. en rahat ettiğimiz hareketlerini hissettiğimiz dönem o zaman bile azcık hareket etmese bişey mi oldu tedirginliği ile dürtüyoruz karnımızı kıpırdasın diyeinşallah kafayı üşütmeden sağlıkla tamamlarız hamilelik serüvenini
Maşallah sen daha erken kurtulacaksınAl benden de o kadar eşlik ederim halayına9+3 bugün son 3 hafta
Demekki vücudumuz adapte oluyor korkulacak bir durum yoktur inşallah . Benim de 8 haftalık sayılır . Pazartesi de kontrolüm var bakalım nolcakBenim de hafifledi 2-3 gündür 8+4 bugün
Bende senin grubundanim sanirim
Ama benim 3.gebeligim ondan heralde
16 hafta olana kadar evi supurmemistim 2.desimdi 14 kilo kizimi kucagima aliyorum, supurge neymis evi yikip yeniden insaa ediyorum
En sonki rdvumla bidahaki rdvum arasinda 6 hafta var onuda sorun etmiyorum
Tabikide tedbiri elden birakmiyorum takdirde Allaha kalmis
dikkat ediyorum artıkİnsan midesi almayınca yiyemiyor aslında ama burda Bi arkadaş söylemişti aç karna ultrasona girip hareketsiz olduğunu, çok şükür bişeyi yokmuş sadece annenin açlığından olmuş aç olmamak gerekiyormuş sık sık atıştırmaya çalış bende sürekli mide bulantısından bişeyler atıştırıyorum salatalık elma tuzlu kraker gibi aç kalmamaya çalış canım bebişin için
Amin canimValla canım her dönem korku endişe içinde geçiyor aslında. en rahat ettiğimiz hareketlerini hissettiğimiz dönem o zaman bile azcık hareket etmese bişey mi oldu tedirginliği ile dürtüyoruz karnımızı kıpırdasın diyeinşallah kafayı üşütmeden sağlıkla tamamlarız hamilelik serüvenini
Sadece his olarak erkek olabilirmiş gibi geldi. Sağlıklı doğsunlar inşallahKızlar merhaba, 2li test için doktora gittim. doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim
He bende cok pimpirikli degilim cok sukurCam- banyo silme, perde-tülü takma işlerini evlendiğimden beri eşim yapıyor. Süpürge işini de bazen o, bazen ben yaparım. Süpürge ağır değil, çekince geliyor. O yüzden sorun etmiyorum.
Pek ağır bir ev işini normalde de kendim yapmam ahaha
Damacana su falan almıyorum, onlara dikkat ediyorum. Normalde kendim çıkarırdım. Ancak minik çocuğun daha olsaydı, dediğin gibi mecbur ister istemez almak zorunda kalacaktım.
Belli başlı şeylere dikkat ediyorum işte, gerisi Allah kerim. Çok pimpirinkli bir insan değilim
Bugün bende bunu yaşadım yedi haftalık gözüküyor uygulamada doktor beş hafta beş günlük dedi kalbini dinleriz zannetmiştim üzüldüm sizin son adet tarihiniz ne zaman
Benim de epey hafiflediDemekki vücudumuz adapte oluyor korkulacak bir durum yoktur inşallah . Benim de 8 haftalık sayılır . Pazartesi de kontrolüm var bakalım nolcak
Canım decaviti ne zamandan beri içiyorsun ben içiyordum ama doktorum şimdilik içme dediKızlar merhaba, 2li test için doktora gittim. doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim
Bana dün yazdı decavşti. 12 hafta dolunca folik asiti bırakıp devitle buna başlıyorsun doğuma kadar da hep kullanacaksın dediCanım decaviti ne zamandan beri içiyorsun ben içiyordum ama doktorum şimdilik içme dedi
Kadın doğumcu değil canım dahiliye doktoruacil senin doktoru bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?