2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
9+0 hala gecmedı

Bana duvarlar kokuyordu tam da senin haftalarında öyleydim . Şimdi 8. Haftada duvarlar kokmuyor artık ama yeme içme yönünde her şeyden midem bulanıyor . Türk kahvesine bayılan ben kokusuna bile dayanamıyorum

O haftalar cinsiyet çok muallak.
Bende öğrenmek istemezdim. A diyecekler, sonra B çıkacak

Kuzum bas agrisi kusmaya bagli artabiliyormus. Ayrica mide bulantisindan yemek yiyemiyorum ya yetersiz beslnmeden oluyormus doktoruma yazdim bakalim
Insallah bir an once duzene girer canim
Bendede bulanti oluyo mutfakdan sogudum
Ama tuzlu seyler yiyebiliyorum
Herkes ilac surup iciyoken sana neden bukadar iskence cektiriyo doktorun

Insallah bir an once duzene girer canim
Bendede bulanti oluyo mutfakdan sogudum
Ama tuzlu seyler yiyebiliyorum
Herkes ilac surup iciyoken sana neden bukadar iskence cektiriyo doktorun
Ah bir bilsem. Bizim ki ayrica perinatolog. Zararli mi goruyor anlamadim ki

Ah bir bilsem. Bizim ki ayrica perinatolog. Zararli mi goruyor anlamadim ki
Buradada vermiyolar ama Türkiye'de sorun olmuyo genelde doktorlar kolaylikla yaziyo

Ayrica ictigimiz butun ilaclarin zararlari var parasetamolun bile ... burda buyuzden verilmiyo ilac kolaylikla. Akliniza gelecek en basit ilac bile verilmiyo

Malesef öyle bırakıp gitsem.esim tek kalıyor gitmesek bizim durum bu hayırlısı olsun bakalım olduğu kadar yapıyoruz

Buradada vermiyolar ama Türkiye'de sorun olmuyo genelde doktorlar kolaylikla yaziyo

Ayrica ictigimiz butun ilaclarin zararlari var parasetamolun bile ... burda buyuzden verilmiyo ilac kolaylikla. Akliniza gelecek en basit ilac bile verilmiyo
Benim doktor biraz garip

Ay valla bulantı çok zor olur canım hemen geçer umarım sana da bebişe de yazık

İnşallah canım
Gerçekten zor sağı solu da belli olmuyor. Biraz bir şeyler yiyince iyi oluyorum ama çok uzun sürmüyor yedi yirmi dört de yemek yiyemem ki
9+0 hala gecmedı

Offff beni can evimden vurdun şu anda
Gidip vasiyetimi yazayım

Bana duvarlar kokuyordu tam da senin haftalarında öyleydim . Şimdi 8. Haftada duvarlar kokmuyor artık ama yeme içme yönünde her şeyden midem bulanıyor . Türk kahvesine bayılan ben kokusuna bile dayanamıyorum
Kahveden ben de tiksindim
Şu hayatta sevdiğim sayılı şeylerden biriydi aynı şekilde kokusuna bile tahammülüm yok artık
Asla bırakamam günde bir fincan olsun içerim diye zart zurt konuşuyordum. Dur bakalım kadın son kararı ben veririm içme diyorsam içmeyeceksin dedi resmen içerideki fındık tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…