- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
9+0 hala gecmedıbulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır
Bana duvarlar kokuyordubulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır
O haftalar cinsiyet çok muallak.İyi akşamlar. Hanimlar 12+3ikiz gebeyim. Bugun doktorumuzda randevumuz vardi. Dr a cinsiyetlerini görebiliyor musunuz dedim. Bi tahminim var dedi. Ama daha küçükler kesin değil dedi. Biz de kesin olmadan öğrenmek istemiyoruz dedik.
İçimden bi ses kesin bir tanesi kesin erkek diyor. Keşke öğrenseydim de demedim değil
Nasil bekliyceksem bi ay
Kuzum bas agrisi kusmaya bagli artabiliyormus. Ayrica mide bulantisindan yemek yiyemiyorum ya yetersiz beslnmeden oluyormus doktoruma yazdim bakalimBas agrisi icin canim
Bendede bulanti var doktora gidene kadar gecmis olur zaten
Insallah bir an once duzene girer canimKuzum bas agrisi kusmaya bagli artabiliyormus. Ayrica mide bulantisindan yemek yiyemiyorum ya yetersiz beslnmeden oluyormus doktoruma yazdim bakalim
Ah bir bilsem. Bizim ki ayrica perinatolog. Zararli mi goruyor anlamadim kiInsallah bir an once duzene girer canim
Bendede bulanti oluyo mutfakdan sogudum
Ama tuzlu seyler yiyebiliyorum
Herkes ilac surup iciyoken sana neden bukadar iskence cektiriyo doktorun
Bende senin gibi devletteyim ama güvenemiyorum canımEvet ben devlet hastanesindeyim ama doktorum özel hastanede canım
Yaaa geçmiş olsunOf sorma bende simdi yedigim meyveleri cikardim. Bagisikligim iyce dustu birde ustune hasta oldum
Sagol kuzum. Sen nasilsin nasil gidiyor ?Yaaa geçmiş olsun
Benimde bulantılarım devam ediyor malesef kokuyu almama gerek yok aklıma gelince midem bulanıyorSagol kuzum. Sen nasilsin nasil gidiyor ?
Simdi vrdi artik doktor bulanti ilaci sukurBenimde bulantılarım devam ediyor malesef kokuyu almama gerek yok aklıma gelince midem bulanıyorçarşamba günü kontrolüm
Buradada vermiyolar ama Türkiye'de sorun olmuyo genelde doktorlar kolaylikla yaziyoAh bir bilsem. Bizim ki ayrica perinatolog. Zararli mi goruyor anlamadim ki
Malesef öyle bırakıp gitsem.esim tek kalıyor gitmesek bizim durum bu hayırlısı olsun bakalım olduğu kadar yapıyoruzEvde çocuk olunca haklısın hem yemek hem temizlik yapmak gerekiyor . Benim de kimsem yok yaşadığım şehirde . Bu durum çok zor bir tencere yemek yapıp getiren olmuyor. Allah yardım etsin bize kendi başımızın çaresine bakmayı öğrencez
Evet az kalmış inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet bu ihtimaller bizi düşündürüyor. Azicik dişimizi sikalim,kesin olsun istiyoruz
Benim doktor biraz garipBuradada vermiyolar ama Türkiye'de sorun olmuyo genelde doktorlar kolaylikla yaziyo
Ayrica ictigimiz butun ilaclarin zararlari var parasetamolun bile ... burda buyuzden verilmiyo ilac kolaylikla. Akliniza gelecek en basit ilac bile verilmiyo
Kız aramizda 1 gun var9+0 hala gecmedı
Sen daha yeni gittin canımSimdi vrdi artik doktor bulanti ilaci sukurbenim cok var yaa 25 mart
Ay valla bulantı çok zor olur canım hemen geçer umarım sana da bebişe de yazık
9+0 hala gecmedı
Kahveden ben de tiksindimBana duvarlar kokuyordutam da senin haftalarında öyleydim . Şimdi 8. Haftada duvarlar kokmuyor artık ama yeme içme yönünde her şeyden midem bulanıyor . Türk kahvesine bayılan ben kokusuna bile dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?