- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
kendını yormamaya calıs benım yorulunca oluyordu genelde , ufak bı ıs yapsam ev supursem bıle gıbıı kuzum dıkkat etAhh.. Allah razı olsun gerçekten rahatlatıyor bu dediğin çünkü genellikle 2 yada 3 gün sürüyor diğer hatunların. Benim 14 gün olunca istemeden huzursuzluk oluyor. Tekrar teşekkür ederim
Yoook hiç iş yok sadece yemek için ve wc için kalkıyorum. 27 ocaktan beri kumanda hariç birseye dokunmuyorumkendını yormamaya calıs benım yorulunca oluyordu genelde , ufak bı ıs yapsam ev supursem bıle gıbıı kuzum dıkkat et
Evet bende devlet gittim bakmadı vajinal. İnşallah kötü birsey çıkmazdevlette cok vajınal bakmıyolar kendım bıle teklıf ederım yoksa , ama malesef oyle benımde aklıma turlu turlu sey gelıyor dıs gebelık bılmem ne gıbı ama dıyorum sonra kotu dusunme aklından at kotu dusunme dıye telkın verıyorum kendıme
Bakmadı cnm. Karın baktı birsey yok henüz dedi. Beta verdim sonuç çıktı 5000Moralin hiç düşmesin. Güzel dusunvajinal ultrason bakmadı mi?
Benimde senin gibi canim 10 gün oldu hala kahve lekelenme geliyor. Bugün söyledim doktora dinlen bol bol dediAhh.. Allah razı olsun gerçekten rahatlatıyor bu dediğin çünkü genellikle 2 yada 3 gün sürüyor diğer hatunların. Benim 14 gün olunca istemeden huzursuzluk oluyor. Tekrar teşekkür ederim
Güzel haberlerle dön insallahBakmadı cnm. Karın baktı birsey yok henüz dedi. Beta verdim sonuç çıktı 5000
10 gün diyen biriiii inanamıyorum.. lekelenme dışında bir sorunum yok ama bunu her wc de görünce moral bozuluyor. Ben 6+2 progesteron, folikasit, maltofer ve d vitamin alıyorum.Benimde senin gibi canim 10 gün oldu hala kahve lekelenme geliyor. Bugün söyledim doktora dinlen bol bol dedi
Evet cnm ilk hamileliğim bugün akşam pembe lekelenme de yaşadım. Umarım sorun olmaz. Bana şuan birsey vermedi doktor içmem için. Folik asit alıyorum sadece.10 gün diyen biriiii inanamıyorum.. lekelenme dışında bir sorunum yok ama bunu her wc de görünce moral bozuluyor. Ben 6+2 progesteron, folikasit, maltofer ve d vitamin alıyorum.
Sen nasilsin? İlk hamileliğin mi?
Benim lekelenme ve kasik ağrılarım var.10 gün diyen biriiii inanamıyorum.. lekelenme dışında bir sorunum yok ama bunu her wc de görünce moral bozuluyor. Ben 6+2 progesteron, folikasit, maltofer ve d vitamin alıyorum.
Sen nasilsin? İlk hamileliğin mi?
benımde bat 2 subattıı kızz :)
Çarşamba haber ve mutlaka kuzum :)))benımde bat 2 subattıı kızz :)
Dr. Gönderdim şimdi az önce oldu. Sabah 9 da randevu aldım. Kanamam yok. İnşallah bebeğim değildir.Benim lekelenme ve kasik ağrılarım var.
Allahım yardımcınız olsun ya umarım düşük yapmıyorsundur dualarımızdasınızBen anlamıyorum daha önce yaşamadım ama düşük yapıyor olabilirim. Mahvolduk korkudan evimize giremiyoruz doktora da gidemedim panik atak oldum kapalı yere girmekten
Az da olsa kan ve kanlı akıntı gördüm. Kasık ağrım var evim 11.kat bugün, iki kere inip çıktım. Kızlar Allaha emanet artık yavrum kalırsa birlikteyiz yoksa çok üzgünüm ama bebeğimi kaybedeceğim sanırım
Anı yasadıgın uzuntu ve etresten kaynaklı olabılır canım nolur aklına kötü seyler getırme cokta yorulmuşsun bellıkı sakın kal geceyı gecırecek bır toplanma merkezı bısey buldunuz muBen anlamıyorum daha önce yaşamadım ama düşük yapıyor olabilirim. Mahvolduk korkudan evimize giremiyoruz doktora da gidemedim panik atak oldum kapalı yere girmekten
Az da olsa kan ve kanlı akıntı gördüm. Kasık ağrım var evim 11.kat bugün, iki kere inip çıktım. Kızlar Allaha emanet artık yavrum kalırsa birlikteyiz yoksa çok üzgünüm ama bebeğimi kaybedeceğim sanırım
Aktıf kanamada olması gerekmezmı boyle bı durumda acaba yaDr. Gönderdim şimdi az önce oldu. Sabah 9 da randevu aldım. Kanamam yok. İnşallah bebeğim değildir.
Hiç bilmiyorum ilk hamileliğim. Tersten bakınca sanki yüz görüyorum. Haberler çok sarstiAktıf kanamada olması gerekmezmı boyle bı durumda acaba ya
Mutlaka yarın yazın bızedeHiç bilmiyorum ilk hamileliğim. Tersten bakınca sanki yüz görüyorum. Haberler çok sarsti
İnşallah güzel bir haberle dönerim sizeMutlaka yarın yazın bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?