2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben her an öpüyorum valla dayanamıyorum bir daha ne zaman bebek olacak her gün büyüyor değişiyor. Ben öptükce o da gülüyor babası öptükce daha çok gülüyor ama başka kimsenin öpmesine izin vermiyorum uyurken bile koklayıp öpüyorum kokusuna doyayım diye ama doyulmuyor işte :)

Benim kızım golden korumacı bir yapısı yok aksine çok oyuncu.Biz verem aşısını bekledik o yüzden ilk iki ay koklattık, 2.ay verem aşısından sonra elini yalamasına izin verdik yüzünü de bir iki kez yaladığı oldu ama yüze karşı daha hassassız izin vermemeye çalışıyoruz.Büyüyüp oynayacağı günleri iple çekiyorum kızım bir kaç kez topunu getirip yanına bıraktı oynayalım diye insan eriyor böyle gördükçe
Bir de oğlun bu ara kızıma çok dikkatli bakıp incelemeye başladı onu izler oldu ne bu acaba der gibi bakıyor

Bende aynı öyleyim eşim ve benden başka kimseye öptürmüyorum ilk doğduğu gün bile dedim eşime öp biz öpmeyeceğiz de kim öpecek diye ilk 40 gün hep nazik öptük şimdi kokusunu çeke çeke öpüyoruz

Ya kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri
Üzülme ben de sendendim . Almadı emziği benden tiksindi galiba

Kızlar hızım ne uyku saatimiz var ne duzenimiz maşallah gerçekten çok sanslisiniz

Ben onlardan değilim
Ay bizim de bir yatma saatimiz belli, onu da kendi belirledi, bi bu saatte derin uykuya geçiyor ya da dışarıda arabasında. Yoksa gündüz bir iki kuş uykusu uyuyor kucakta o kadar. Başta 7-8 gibiydi şimdi beyefendi 10a çekti
Kızlar hala adet olmamış olan var mı benim gibi? 29 kasimda 40miz bitti ama hala adet olmadım... doktor 1 sene bile olmayabilir demişti ama normal mi ne zaman ikinci bir kontrole gitmeli?
Ben de olmadım daha inşallah bir yıl olmam Ama akıntım çok uzun sürdü on gün önce falan tam bitti diyebilirim bir kontrole gidicem haftaya

Ben kızımda 1 sene olmadım bunda bilmiyorum kişiye göre değişiyor olan da normal olmayan da ama dikkat edin adet olmadan da gebe kalabilirsiniz. Genel olarak yazdım haberiniz olsin korunma yöntemlerini ihmal etmeyin diye

O pp güzelliği ne peki maşallah size harikasınız

Yaa ne güzel benimde en büyük hayalim köpeğim ile bebeğimin arkadaş olması ama o günler yakındır çok hızlı büyüyorlar çünkü. Hatta eşimle diyoruz ki 5 yaşına gelince o gezdirmeye başlasın sorumluluk sahibi olur Geçen gün çıngırak aldım paketinden heyecanla çıkardım bak sana ne aldımmmm diye benim ki koşarak geldi hızlı hızlı kuyruk salladı ve çok heyecanlandı bende çıngıragı ona verdim dayanamadım benim kıza yeni çıngırak aldım

Bende rahat olmayı isterdim ama 31.hafta doğunca doktor da bi çok konuda uyardı. Eve kimse gelmesin dedi, avm kapalı alan gitmeyin dedi. Doktor spa ya gitmemize bile olmaz dedi daha geçen ay entübe falan oldu hiç gerek yok dedi. Her ay ekstra aşı vuruluyor rsv virüsünden korunması için. 1 ay yoğun bakım yolunda mekik çekince olunmuyormuş rahat ☺

Bu kışı geçirip biraz daha bağışıklığını güçlendireyim yeter diyorum ben. Salıncak dönemi falan başlayınca zaten imkansız engel olmak hadi salıncağa serdin bunun kayağı var, tahterevallisi var Yüzünü öpemiyorum ya gıdıyı koklayıp öpmek güzel

Asiri uykusuz olmasi lazjm benimki kendi kendine uyusun. O kendi kendine uyuma evresine gelene kadarda aglama krizleri

Ben kızımda 1 sene olmadım bunda bilmiyorum kişiye göre değişiyor olan da normal olmayan da ama dikkat edin adet olmadan da gebe kalabilirsiniz. Genel olarak yazdım haberiniz olsin korunma yöntemlerini ihmal etmeyin diye
Ben doğum yapalı 78 gün oldu 2.kez regl oldum Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor canım
O pp güzelliği ne peki maşallah size harikasınız
Teşekkür ederiz güzel bakan gözün canım

Bende kimseye opturmuyorum hatta babasi bile hala saclarindan falan opuyor yanaklarini bir ben opuyorum. Yuzunude suyla sik sik yikiyorum

Zamanı gelince en güzel arkadaş dost olacaklar iki evladımız da öyle güzel anlaşacak ki evlerimiz şenlik yeri olacak inşallah
Bende geçen çıngırak verdim oğlumun eline kızım koşarak geldi almak için izin vermedim aldım koklattım ama biliyorum verip yenisini alsam yenisini de isteyecek öyle doyumsuz her şey benim olsun isteyen bir kız doğumdan önce bütün ilgi ondaydı şimdi ne kadar sevse de kıskanıyor da

Sizin durumunuz daha farklı canım senin korumacı olman normal ama bir yere kadar sende kendine zarar verecek kadar abartma
Her gün parka gidince düşe kalka oynayan bebeleri görüyorum hep oğlumu hayal ediyorum biz de yaşayacağız inşallah o günleri

Kizlar benim oglus su sira az emiyor sanki ya. Aglamiyorda ac diye. Memeye geliyor 2 alip kafayi ceviriyor yeni guncelleme mi bu

Tabi canım böyle bir durumda ekstra dikkat eder insan. Anlamında ikiz bebekleri oldu geçen ay bir tanesi entube oldu 3 hafta kuvezde kaldi. Özel dezenfektan makinesi aldı her şeyi onun içinde bekletiyor çok dikkatli büyütüyorlar. Sizde çocukluk dönemine gelince rahat olmaya başlarsınız biraz bu dönemler hala hassas çünkü :)

Arkadaşlar ya biliyorum rahatsız edici bir görüntü lütfen kusura bakmayın ama pazar günü olduğu için doktoruma ya da sağlık ocağına soramiyorum. Bu kaka normal mi ya ishal gibi ama bir defa yaptı ishal olsa devamı gelir diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20231231_100550.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…