Ben çok kasmıyorum ya koltuğa düşen emziği de veriyorum köpeğim elini yalıyor o eli yıkayıp silmiyorum o da gidip ağzına sokuyor mesela
Kv ve eşim elini sürekli silme derdinde ama ben sildirmiyorum illaki o mikropla karşılaşacak illaki hasta olacak bağışıklığı yavaş yavaş güçlensin istiyorum.
Doya doya da öpüyorum eşime de diyorum artık öp bol bol diye (tabi vakumlama yapmıyorum) bir daha bu anlarını ne zaman göreceğiz ki.
Mesela geçenlerde instada bir anne salıncağa müslin serip bildirmiş bana bu kadarı fazla geliyor.
Çocuklarımızı fanusun içinde büyütemeyiz ki.
Ben her an öpüyorum valla dayanamıyorum bir daha ne zaman bebek olacak her gün büyüyor değişiyor. Ben öptükce o da gülüyor babası öptükce daha çok gülüyor ama başka kimsenin öpmesine izin vermiyorumBen çok kasmıyorum ya koltuğa düşen emziği de veriyorum köpeğim elini yalıyor o eli yıkayıp silmiyorum o da gidip ağzına sokuyor mesela
Kv ve eşim elini sürekli silme derdinde ama ben sildirmiyorum illaki o mikropla karşılaşacak illaki hasta olacak bağışıklığı yavaş yavaş güçlensin istiyorum.
Doya doya da öpüyorum eşime de diyorum artık öp bol bol diye (tabi vakumlama yapmıyorum) bir daha bu anlarını ne zaman göreceğiz ki.
Mesela geçenlerde instada bir anne salıncağa müslin serip bildirmiş bana bu kadarı fazla geliyor.
Benim kızım golden korumacı bir yapısı yok aksine çok oyuncu.Biz verem aşısını bekledik o yüzden ilk iki ay koklattık, 2.ay verem aşısından sonra elini yalamasına izin verdik yüzünü de bir iki kez yaladığı oldu ama yüze karşı daha hassassız izin vermemeye çalışıyoruz.Büyüyüp oynayacağı günleri iple çekiyorum kızım bir kaç kez topunu getirip yanına bıraktı oynayalım diye insan eriyor böyle gördükçeBende seninle aynı fikirdeyim bende evde köpek besliyorum ama henüz yalama seviyesine getirmedik biz izin vermiyoruz. Border collie cinsi köpek ve sahiplenirse eğer biraz sıkıntı çıkarır yabancı insanlara karşı o yüzden biraz uzak tutmaya çalışıyoruz şuan ve çok oyuncu çocukla oyun oynamak isteyebilir biraz daha büyümesini bekliyoruz ufak koklamalara izin var. Ama geçen gün elini yalarken yakaladım dayanamamış demekki. Her şeyin fazlası zarar. Biz temiz büyüdük ama dezenfektelerle büyümedik.
Bende aynı öyleyim eşim ve benden başka kimseye öptürmüyorumBen her an öpüyorum valla dayanamıyorum bir daha ne zaman bebek olacak her gün büyüyor değişiyor. Ben öptükce o da gülüyor babası öptükce daha çok gülüyor ama başka kimsenin öpmesine izin vermiyorumuyurken bile koklayıp öpüyorum kokusuna doyayım diye ama doyulmuyor işte :)
Üzülme ben de sendendim . Almadı emziği benden tiksindi galibaYa kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri
Kızlar hızım ne uyku saatimiz var ne duzenimiz maşallah gerçekten çok sanslisiniz
Ay bizim de bir yatma saatimiz belli, onu da kendi belirledi, bi bu saatte derin uykuya geçiyor ya da dışarıda arabasında. Yoksa gündüz bir iki kuş uykusu uyuyor kucakta o kadar. Başta 7-8 gibiydi şimdi beyefendi 10a çektiBen onlardan değilim
Ben de olmadım daha inşallah bir yıl olmamKızlar hala adet olmamış olan var mı benim gibi? 29 kasimda 40miz bitti ama hala adet olmadım... doktor 1 sene bile olmayabilir demişti ama normal mi ne zaman ikinci bir kontrole gitmeli?
Ben kızımda 1 sene olmadım bunda bilmiyorum kişiye göre değişiyor olan da normal olmayan da ama dikkat edin adet olmadan da gebe kalabilirsiniz. Genel olarak yazdım haberiniz olsin korunma yöntemlerini ihmal etmeyin diyeAy bizim de bir yatma saatimiz belli, onu da kendi belirledi, bi bu saatte derin uykuya geçiyor ya da dışarıda arabasında. Yoksa gündüz bir iki kuş uykusu uyuyor kucakta o kadar. Başta 7-8 gibiydi şimdi beyefendi 10a çekti
Ben de olmadım daha inşallah bir yıl olmamAma akıntım çok uzun sürdü on gün önce falan tam bitti diyebilirim bir kontrole gidicem haftaya
O pp güzelliği ne peki maşallah size harikasınızBenim kızım golden korumacı bir yapısı yok aksine çok oyuncu.Biz verem aşısını bekledik o yüzden ilk iki ay koklattık, 2.ay verem aşısından sonra elini yalamasına izin verdik yüzünü de bir iki kez yaladığı oldu ama yüze karşı daha hassassız izin vermemeye çalışıyoruz.Büyüyüp oynayacağı günleri iple çekiyorum kızım bir kaç kez topunu getirip yanına bıraktı oynayalım diye insan eriyor böyle gördükçe
Bir de oğlun bu ara kızıma çok dikkatli bakıp incelemeye başladı onu izler oldu ne bu acaba der gibi bakıyor
Bende aynı öyleyim eşim ve benden başka kimseye öptürmüyorumilk doğduğu gün bile dedim eşime öp biz öpmeyeceğiz de kim öpecek diye ilk 40 gün hep nazik öptük şimdi kokusunu çeke çeke öpüyoruz
DKH 6 aydan sonra mı kullanılıyor?Ben kızımda 1 sene olmadım bunda bilmiyorum kişiye göre değişiyor olan da normal olmayan da ama dikkat edin adet olmadan da gebe kalabilirsiniz. Genel olarak yazdım haberiniz olsin korunma yöntemlerini ihmal etmeyin diye
Yaa ne güzel benimde en büyük hayalim köpeğim ile bebeğimin arkadaş olması ama o günler yakındır çok hızlı büyüyorlar çünkü. Hatta eşimle diyoruz ki 5 yaşına gelince o gezdirmeye başlasın sorumluluk sahibi olurBenim kızım golden korumacı bir yapısı yok aksine çok oyuncu.Biz verem aşısını bekledik o yüzden ilk iki ay koklattık, 2.ay verem aşısından sonra elini yalamasına izin verdik yüzünü de bir iki kez yaladığı oldu ama yüze karşı daha hassassız izin vermemeye çalışıyoruz.Büyüyüp oynayacağı günleri iple çekiyorum kızım bir kaç kez topunu getirip yanına bıraktı oynayalım diye insan eriyor böyle gördükçe
Bir de oğlun bu ara kızıma çok dikkatli bakıp incelemeye başladı onu izler oldu ne bu acaba der gibi bakıyor
Bende aynı öyleyim eşim ve benden başka kimseye öptürmüyorumilk doğduğu gün bile dedim eşime öp biz öpmeyeceğiz de kim öpecek diye ilk 40 gün hep nazik öptük şimdi kokusunu çeke çeke öpüyoruz
Bende rahat olmayı isterdim ama 31.hafta doğunca doktor da bi çok konuda uyardı. Eve kimse gelmesin dedi, avm kapalı alan gitmeyin dedi. Doktor spa ya gitmemize bile olmaz dedi daha geçen ay entübe falan oldu hiç gerek yok dedi. Her ay ekstra aşı vuruluyor rsv virüsünden korunması için. 1 ay yoğun bakım yolunda mekik çekince olunmuyormuş rahat ☺Bende seninle aynı fikirdeyim bende evde köpek besliyorum ama henüz yalama seviyesine getirmedik biz izin vermiyoruz. Border collie cinsi köpek ve sahiplenirse eğer biraz sıkıntı çıkarır yabancı insanlara karşı o yüzden biraz uzak tutmaya çalışıyoruz şuan ve çok oyuncu çocukla oyun oynamak isteyebilir biraz daha büyümesini bekliyoruz ufak koklamalara izin var. Ama geçen gün elini yalarken yakaladım dayanamamış demekki. Her şeyin fazlası zarar. Biz temiz büyüdük ama dezenfektelerle büyümedik.
Bu kışı geçirip biraz daha bağışıklığını güçlendireyim yeter diyorum ben. Salıncak dönemi falan başlayınca zaten imkansız engel olmak hadi salıncağa serdin bunun kayağı var, tahterevallisi varBen çok kasmıyorum ya koltuğa düşen emziği de veriyorum köpeğim elini yalıyor o eli yıkayıp silmiyorum o da gidip ağzına sokuyor mesela
Asiri uykusuz olmasi lazjm benimki kendi kendine uyusun. O kendi kendine uyuma evresine gelene kadarda aglama krizleriAy deme, ben de belki kendi kendine uyumayı öğrenir diyordum, robot süpürgenin ışığına baka baka uyudu
Ay bekledim uyanacak mı diye yok. Zaten uyku saatiydi ben de korka korka kucaklayıp yatağına koydum uyanmadı şaşkınım
Bende hala olmadim canim. Bana doktorum 3-4 ay olmazsin dedjKızlar hala adet olmamış olan var mı benim gibi? 29 kasimda 40miz bitti ama hala adet olmadım... doktor 1 sene bile olmayabilir demişti ama normal mi ne zaman ikinci bir kontrole gitmeli?
Ben doğum yapalı 78 gün oldu 2.kez regl oldumBen kızımda 1 sene olmadım bunda bilmiyorum kişiye göre değişiyor olan da normal olmayan da ama dikkat edin adet olmadan da gebe kalabilirsiniz. Genel olarak yazdım haberiniz olsin korunma yöntemlerini ihmal etmeyin diye
Teşekkür ederiz güzel bakan gözün canımO pp güzelliği ne peki maşallah size harikasınız
Bende kimseye opturmuyorum hatta babasi bile hala saclarindan falan opuyor yanaklarini bir ben opuyorum. Yuzunude suyla sik sik yikiyorumBu kışı geçirip biraz daha bağışıklığını güçlendireyim yeter diyorum ben. Salıncak dönemi falan başlayınca zaten imkansız engel olmak hadi salıncağa serdin bunun kayağı var, tahterevallisi varYüzünü öpemiyorum ya gıdıyı koklayıp öpmek güzel
Zamanı gelince en güzel arkadaş dost olacaklar iki evladımız da öyle güzel anlaşacak ki evlerimiz şenlik yeri olacak inşallahYaa ne güzel benimde en büyük hayalim köpeğim ile bebeğimin arkadaş olması ama o günler yakındır çok hızlı büyüyorlar çünkü. Hatta eşimle diyoruz ki 5 yaşına gelince o gezdirmeye başlasın sorumluluk sahibi olurGeçen gün çıngırak aldım paketinden heyecanla çıkardım bak sana ne aldımmmm diye benim ki koşarak geldi hızlı hızlı kuyruk salladı ve çok heyecanlandı bende çıngıragı ona verdim dayanamadım benim kıza yeni çıngırak aldım
Sizin durumunuz daha farklı canım senin korumacı olman normal ama bir yere kadar sende kendine zarar verecek kadar abartmaBu kışı geçirip biraz daha bağışıklığını güçlendireyim yeter diyorum ben. Salıncak dönemi falan başlayınca zaten imkansız engel olmak hadi salıncağa serdin bunun kayağı var, tahterevallisi varYüzünü öpemiyorum ya gıdıyı koklayıp öpmek güzel
Bende rahat olmayı isterdim ama 31.hafta doğunca doktor da bi çok konuda uyardı. Eve kimse gelmesin dedi, avm kapalı alan gitmeyin dedi. Doktor spa ya gitmemize bile olmaz dedi daha geçen ay entübe falan oldu hiç gerek yok dedi. Her ay ekstra aşı vuruluyor rsv virüsünden korunması için. 1 ay yoğun bakım yolunda mekik çekince olunmuyormuş rahat ☺
Tabi canım böyle bir durumda ekstra dikkat eder insan. Anlamında ikiz bebekleri oldu geçen ay bir tanesi entube oldu 3 hafta kuvezde kaldi. Özel dezenfektan makinesi aldı her şeyi onun içinde bekletiyor çok dikkatli büyütüyorlar. Sizde çocukluk dönemine gelince rahat olmaya başlarsınız biraz bu dönemler hala hassas çünkü :)Bende rahat olmayı isterdim ama 31.hafta doğunca doktor da bi çok konuda uyardı. Eve kimse gelmesin dedi, avm kapalı alan gitmeyin dedi. Doktor spa ya gitmemize bile olmaz dedi daha geçen ay entübe falan oldu hiç gerek yok dedi. Her ay ekstra aşı vuruluyor rsv virüsünden korunması için. 1 ay yoğun bakım yolunda mekik çekince olunmuyormuş rahat ☺
Arkadaşlar ya biliyorum rahatsız edici bir görüntü lütfen kusura bakmayın ama pazar günü olduğu için doktoruma ya da sağlık ocağına soramiyorum. Bu kaka normal mi ya ishal gibi ama bir defa yaptı ishal olsa devamı gelir diye düşünüyorum. Süt alerjisi olduğunu da düşünmüyorum çünkü ilk ay çok gazlı diye diyet yapmıştım alerjen mi diye farketmemişti. Sadece anne sütü alıyor. Herhangi bir sıkıntısı ağlaması gazı sorunu da yok aksine pek neşeli bu bir kaç haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?