Ayy benimki de bacakları atmaya başladı ama bir şeyleri tutmuyor daha. Ayaklarını tutup dönencesini tekmeletiyordum artık kendi yapıyor ayakları karnına çeke çeke djdjEskiden alt değiştirmek ne kolaymış ya
Çişli bezi çekerken tuttu bırakmıyor az önceDönme çabaları da başlıyor bacakları atıyor yana arada, zaten bacaklar kıpır kıpır Bunlar daha kolay günlerdir muhtemelen ilerde bez değişirken kaçacak kesin
Biz bugün de dışarı çıktık, yine arabasında bayıldı ve evde ilk beline kadar yapma vakasıyla karşı karşıya kaldımBugün buralar çok sessiz herkes iyi mi ya ☺ Yılbaşı hazırlıkları mı var
Ayaklarla çalıştırmadım hiç oyun halısında yapayım bende biraz.Ayy benimki de bacakları atmaya başladı ama bir şeyleri tutmuyor daha. Ayaklarını tutup dönencesini tekmeletiyordum artık kendi yapıyor ayakları karnına çeke çeke djdj
Biz bugün de dışarı çıktık, yine arabasında bayıldı ve evde ilk beline kadar yapma vakasıyla karşı karşıya kaldımİki gündür ıkınıyordu zaten
Karadut özü mü denesen acabaSağol canım valla emzirdim zatenDurmadı bende dedim 2 fıs geçse de öyle aman aman değildir. Benim boğaz ağrım alerjik galiba bi çözemedim bitmiyor hiç
Biz derın temızlıge gırdık kovanla bugun bı tencere hazır buzluk sarmasını gömdük arada tatlı yaptım bol çikolatalı şimdi oturdum 1 den beriBugün buralar çok sessiz herkes iyi mi ya ☺ Yılbaşı hazırlıkları mı var
Benimkini dört saat sonunda kendim zorla uyandırdım ya djjd hiç beni düşünmüyor anam zayıflasın demiyorAyaklarla çalıştırmadım hiç oyun halısında yapayım bende biraz.
Biz 1 haftadır hergün geziyoruz nerdeyse havayı böyle bulmuşkenOh ne güzel rahatlamıştır Arabada bizimki de uyuyor da durunca uyanıyor ben anladım zayıflamamı istiyor
Ohh afiyet olsun ne iyi gelmiştir şimdi oBiz derın temızlıge gırdık kovanla bugun bı tencere hazır buzluk sarmasını gömdük arada tatlı yaptım bol çikolatalı şimdi oturdum 1 den beri
Nazar etmeBenimkini dört saat sonunda kendim zorla uyandırdım ya djjd hiç beni düşünmüyor anam zayıflasın demiyor
Ohh afiyet olsun ne iyi gelmiştir şimdi oBize de yarın misafir geliyormuş
Maşallah kuzumane güzel tummy time zamanı,biz çook az yapabiliyoruz kızıyor
Ya kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beriBişi diyim mi ona ben de dikkat ediyorumhep yukarı doğru koyuyorum gayri ihtiyari yapıyorum bunu. Anaa kendimi çok rahat sanıyodum
Biraz daha büyüyüp emekleyince sen istediğin kadar dikkat et neleri sokacak ağzınamecbur esneyeceksin
Bu arada Kuzeyin o gülen yüzünü yerim
Maşallah
Ay teyzeleri benim kızım da büyüdü bakın
Ay ben çocuğuma benden de mikrop bulaşır diye yüzünü öpmüyorum bile. Hiç dezenfekte edemeyeceksem kaynar su döküp veriyorum gün içindeYa kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri
Bende ensesinden öpüyorum genelde biz seninle bu konuda çok mu takıyoruz acabaAy ben çocuğuma benden de mikrop bulaşır diye yüzünü öpmüyorum bile. Hiç dezenfekte edemeyeceksem kaynar su döküp veriyorum gün içinde
Tam 2 aylıkkenebru_can_ebru canim siz sunnet yaptirmis miydiniz ?
Bilmiyorum yaa. Ne bileyim benden dolayı birşey olsa kahrolurum. Ensesinden öpüyorum başını öpüyorumBende ensesinden öpüyorum genelde biz seninle bu konuda çok mu takıyoruz acaba
Cogu bebekte öyle bizim de öyle canım korkma doğum ve aylara gire baş çevresini yazar mısınKizlar gunaydin
Bugun kontrolumuz varsi bingildagi neredeyse kapanmis takip edecegiz bas buyumesini dedi doktor. Korktum biraz acikcasi
Kızımda ben öyleydim senden daha beterdim 4 ay asla opmedim elimde dezenfektanlatla gezdim sonra park sezonu açıldı ben elimde dezenfektan mendiller spreyler filan deli modu kızım ne yaptı dersin merdiveni yaladı o benim dönüm noktam oldu ona zarar verdiğimi anladım bıraktım yavaş yavaş ama malesef şu an kızımda düzen ve temizlik takıntısı var ömür boyu onda iz bıraktım bence bu sefer daha temkinli dozunda oluyor her seyBilmiyorum yaa. Ne bileyim benden dolayı birşey olsa kahrolurum. Ensesinden öpüyorum başını öpüyorum
Düzeldi miKızlar son 3 gündür bebeğim mememi emerken ağlamaya başlıyor sürekli bi kavga halinde en fazla 30 sn emiyor sonra geri çekiliyor meme reddi yaşıyor olabilir miyiz bugün 80 günlük
Bende öyle zatüreden sonra daha da takık oldumBilmiyorum yaa. Ne bileyim benden dolayı birşey olsa kahrolurum. Ensesinden öpüyorum başını öpüyorum
Böyle olursada üzülürüm haklısın aslındaKızımda ben öyleydim senden daha beterdim 4 ay asla opmedim elimde dezenfektanlatla gezdim sonra park sezonu açıldı ben elimde dezenfektan mendiller spreyler filan deli modu kızım ne yaptı dersin merdiveni yaladı o benim dönüm noktam oldu ona zarar verdiğimi anladım bıraktım yavaş yavaş ama malesef şu an kızımda düzen ve temizlik takıntısı var ömür boyu onda iz bıraktım bence bu sefer daha temkinli dozunda oluyor her sey
Hayır malesef memeye gelince çok sinirleniyor çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor mama daha çok vermek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor neden böyle yapıyor hiç anlayamadımDüzeldi mi
Dogum bas cevresi 33 1 aylikken 38 2 aylikken 39 2.5 ayda 41 olcmusler normal mi ?Cogu bebekte öyle bizim de öyle canım korkma doğum ve aylara gire baş çevresini yazar mısın
Ya biliyorum kuzum biliyorum da engel olamıyorum kendime. Sorma bende dezenfektan ile geziyorum. Dışarda sürekli elimde Kuzey'i alacaksam emziğini vereceksem vs kesin elime sıkıyorum.Kızımda ben öyleydim senden daha beterdim 4 ay asla opmedim elimde dezenfektanlatla gezdim sonra park sezonu açıldı ben elimde dezenfektan mendiller spreyler filan deli modu kızım ne yaptı dersin merdiveni yaladı o benim dönüm noktam oldu ona zarar verdiğimi anladım bıraktım yavaş yavaş ama malesef şu an kızımda düzen ve temizlik takıntısı var ömür boyu onda iz bıraktım bence bu sefer daha temkinli dozunda oluyor her sey
Bizimde geçen oldu aynenBenimki az önce memede uyudu yatağına koydum uyandı ben de uyku tulumuyla oyun halısına koydum uyuyakalmış almaya da korkuyorumAy tarihte bir ilk kendi kendine uyuması atatalya yeni güncelleme mi nedir oyun halısında uyumak, seninki mi yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?