2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy benimki de bacakları atmaya başladı ama bir şeyleri tutmuyor daha. Ayaklarını tutup dönencesini tekmeletiyordum artık kendi yapıyor ayakları karnına çeke çeke djdj
Bugün buralar çok sessiz herkes iyi mi ya ☺ Yılbaşı hazırlıkları mı var
Biz bugün de dışarı çıktık, yine arabasında bayıldı ve evde ilk beline kadar yapma vakasıyla karşı karşıya kaldım İki gündür ıkınıyordu zaten

Ayaklarla çalıştırmadım hiç oyun halısında yapayım bende biraz.
Biz 1 haftadır hergün geziyoruz nerdeyse havayı böyle bulmuşken Oh ne güzel rahatlamıştır Arabada bizimki de uyuyor da durunca uyanıyor ben anladım zayıflamamı istiyor

Benimkini dört saat sonunda kendim zorla uyandırdım ya djjd hiç beni düşünmüyor anam zayıflasın demiyor
Biz derın temızlıge gırdık kovanla bugun bı tencere hazır buzluk sarmasını gömdük arada tatlı yaptım bol çikolatalı şimdi oturdum 1 den beri
Ohh afiyet olsun ne iyi gelmiştir şimdi o Bize de yarın misafir geliyormuş

Maşallah kuzuma ne güzel tummy time zamanı,biz çook az yapabiliyoruz kızıyor
Ya kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri

Ya kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri
Ay ben çocuğuma benden de mikrop bulaşır diye yüzünü öpmüyorum bile. Hiç dezenfekte edemeyeceksem kaynar su döküp veriyorum gün içinde

Bilmiyorum yaa. Ne bileyim benden dolayı birşey olsa kahrolurum. Ensesinden öpüyorum başını öpüyorum
Kızımda ben öyleydim senden daha beterdim 4 ay asla opmedim elimde dezenfektanlatla gezdim sonra park sezonu açıldı ben elimde dezenfektan mendiller spreyler filan deli modu kızım ne yaptı dersin merdiveni yaladı o benim dönüm noktam oldu ona zarar verdiğimi anladım bıraktım yavaş yavaş ama malesef şu an kızımda düzen ve temizlik takıntısı var ömür boyu onda iz bıraktım bence bu sefer daha temkinli dozunda oluyor her sey

Benimki az önce memede uyudu yatağına koydum uyandı ben de uyku tulumuyla oyun halısına koydum uyuyakalmış almaya da korkuyorum Ay tarihte bir ilk kendi kendine uyuması atatalya yeni güncelleme mi nedir oyun halısında uyumak, seninki mi yapmıştı

Bilmiyorum yaa. Ne bileyim benden dolayı birşey olsa kahrolurum. Ensesinden öpüyorum başını öpüyorum
Bende öyle zatüreden sonra daha da takık oldum Böyle olursada üzülürüm haklısın aslında

Ya biliyorum kuzum biliyorum da engel olamıyorum kendime. Sorma bende dezenfektan ile geziyorum. Dışarda sürekli elimde Kuzey'i alacaksam emziğini vereceksem vs kesin elime sıkıyorum.
Bizimde geçen oldu aynen Yatağında oynarken uyumuştu ama tekrar olmadı bugün mahvetti benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…