2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Adet sancısı için canım

Sen yapabılırsın canım ben ağzımın temizliğine neye gore guvenlı oldugunu kestıremıyorum ayrıca bana dısardan gördüğümde de hep afedersın ama mıde bulandırıcı gelırdı eskıler yapıyor ve evet doğru olabılır ama ben yapmam oyle korumacı falan da degılım ayrıca koruyana da saygım var tabıkı de ısteyen ıstedıgı sekılde buyutebılır kımısı emzıgını agzına sokar ağzında cıgnedıgını verır kımı öpmeyi bıle boyundan gıdıdan öper. Cok sıkana kendını ya hayatım bırazda şöyle sal yavas yavas bırak falan dıye yorumda bulununca senın dedıgınede yorumda bulundum halıyle

Bence normal canım buna benzer bir kaka resmi gösterdim doktorumuz normal dedi

Ben de güvenmem ki her gün düzenli diş fırçalarım, ara ara ağız ve dil için gargara kullanırım. Ama doyasıya öpüyorum kızımı teyzesi bugün ilk defa bir alışveriş merkezine gideceğiz çok kalabalık değil ama endişeliyim puset örtüsünü hiç açmayacağım hatta keşke yağmurluk alsaydım onunla gezdirirdim.

İnşallah hepimizin bebisleri sağlıkli az hastalıklı büyürler. Herkesin yaptığı kendine doğru her türlü yetiştirme tarzına saygim var isteyen istediğini yapsın. Ağızda çiğneme banada tiksinc geliyor ama emzik pratik geliyor çünkü gerçekten gün içerisinde beş yüz kere o emzik düşüyor ve uyku arasında musluğa gidemiyorum ağzına tüy toz girsinde istemiyorum

Bizim genel kakamiz böyle ishal değil ishal demek için kivamindan çok sık yapması önemli 8 10 çiş yaparsa çok o zaman ishal oluyor

Zaten genelde uyuyorlar ben şanslıyım mı dıyım ne dıyım bılemedım bızım avm acık ilçedeyim ben bursaya gıdersek anca bursayada gıdınce AVM’lere gırmıyoruz genelde gezıyoruz kapalı çarşı han Tophane

Şimdi çok hassas olunca çocukluk döneminde mikroplarla yeni tanışacak diye de korkum var. En azından bi düzeltilmiş 6 aylık olsun aşılar, anne sütü vs. bi de ek gıda derken güçleniriz sonra yalasın salıncakları

Burda da var açık Avm 2 kere ona gittik bizde İyi oluyor açık avm seviyorum ben. Burda hava genelde güzel de zaten açık hava takılmak en güzeli

Sizin bebeğiniz kuvezde kaldi mı ? Ablamın kız 3 hafta kuvezde kaldi şuan çok mahsun pek ağlamıyor duruşu bile içe kapanık gibi. Kuvez sendromu oluyormuş kurumda kalan bebeklerde de oluyormuş. Ağlayınca ilgi görmeyince ağlamayı birakiyorlarmis bebekler daha içe kapanık oluyormuş. Şuan hep kucakliyor dokunuyor ablam sendrom varsa atlatsin diye ama olmadı yardım alacak bir arkadaşı İngiltere de çocuk gelişim uzmanı ve bu tür bebeklerle ilgileniyor herhalde. Ufacık hiç bir şey anlamaz diyoruz ama her şeyin çok farkındalar

Eskişehir'de açık AVM yok olsa hepten donarız herhalde o yönden şanslısın Carrefour a gidiyoruz konsepti biliyorsundur genelde büyük geniş reyonları var inşallah mikrop falan kapmayız

Bugün buralar çok sessiz herkes iyi mi ya ☺ Yılbaşı hazırlıkları mı var
3 gündür eşim hasta aman bize bulaşmasın diye onu izole etmeye çalışıyprum bi yandan kızım aşırı mızmız uyumuyodu artık hem uyumuyo hem de uyumadığı süreçte sürekli kucakta olmak istiyo, ev bi yandan ne çamaşırı bitiyo ne bulaşığı haftasonu yüküm azalıyodu eşim ilgileniyodu şimdi yüzünü göremiyoruz odadan maskeyle çıkıyo yeni yıl geldi mi gelmedi mi anlamadım yani Allah bugünleri aratmasın yine de çok şükür bi evin içindeyiz

1 ay kaldı küvezde. Eve geldikten sonra bol bol sarıldık bizde. Doktorumuz öyle dedi. Eldiven falan taktırmadı sürekli dokunsun hissetsin dedi. Bir de küvezde havluyu rulo yapıp bacaklarının arasından geçiriyorlardı yan yatıp kolunu attırıyorlardı sarılma hissi için. Bende zaten sarıla sarıla kucakçı yaptım ☺ Ama ablanın ikizlermiş ne kadar ilgilense de diğerine haksızlık olur diye bölünür mecburen belki o farkettirmiştir. Öyle gerçekten herşeyin farkındalar bizi görünce gülümsemeleri yok mu herşeye değer, inşallah ablanın kızı da atlatır.

Geçmiş olsun canım. Bizde de eşim hastalandı o zaman gidip annemde kaldım bebişle. Aynı evde korumak zor bir de dediğin gibi ev işi bebek hepsi bi arada perişan olunuyor. İnşallah toparlar bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…