- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Adet sancısı için canımAy çok erken ya az daha gelmeseydi
Burnunu çok sık yıkadım o balgamı atınca rahatlamaya başladı oğlum kusmayla beraber attı hep o dönem şuandada biraz hırıltısı var sık yıkıyorum
Yok ilk defa duyuyorum çikolata kisti için mi ağrı için mi canım
Ben yatağının bir kısmına yorganını koydım eğim verdim bacak kısmınada yastık koydum bacaklarını koyuyorum kaymasın diye bizimkinin ciddi reflüsü var çünkü
Sen yapabılırsın canım ben ağzımın temizliğine neye gore guvenlı oldugunu kestıremıyorum ayrıca bana dısardan gördüğümde de hep afedersın ama mıde bulandırıcı gelırdı eskıler yapıyor ve evet doğru olabılır ama ben yapmam oyle korumacı falan da degılımBir çok annede bunu gördüm eskilerde hep böyle yapardı ben com gördüm yani. Annelerin ağzında yemek çiğneyip verdiğini bile gördüm kuş gibi. Ağızda çürük vb olmadigi sürece anne bebek ilk üç ay bütün sayılıyor zaten hala tek bedende gibi bir oluyorlar
Bence normal canım buna benzer bir kaka resmi gösterdim doktorumuz normal dediArkadaşlar ya biliyorum rahatsız edici bir görüntü lütfen kusura bakmayın ama pazar günü olduğu için doktoruma ya da sağlık ocağına soramiyorum. Bu kaka normal mi ya ishal gibi ama bir defa yaptı ishal olsa devamı gelir diye düşünüyorum.
Ben de güvenmem ki her gün düzenli diş fırçalarım, ara ara ağız ve dil için gargara kullanırım. Ama doyasıya öpüyorum kızımı teyzesiSen yapabılırsın canım ben ağzımın temizliğine neye gore guvenlı oldugunu kestıremıyorum ayrıca bana dısardan gördüğümde de hep afedersın ama mıde bulandırıcı gelırdı eskıler yapıyor ve evet doğru olabılır ama ben yapmam oyle korumacı falan da degılımayrıca koruyana da saygım var tabıkı de ısteyen ıstedıgı sekılde buyutebılır kımısı emzıgını agzına sokar ağzında cıgnedıgını verır kımı öpmeyi bıle boyundan gıdıdan öper. Cok sıkana kendını ya hayatım bırazda şöyle sal yavas yavas bırak falan dıye yorumda bulununca senın dedıgınede yorumda bulundum halıyle
İnşallah hepimizin bebisleri sağlıkli az hastalıklı büyürler. Herkesin yaptığı kendine doğru her türlü yetiştirme tarzına saygim var isteyen istediğini yapsın. Ağızda çiğneme banada tiksinc geliyor ama emzik pratik geliyor çünkü gerçekten gün içerisinde beş yüz kere o emzik düşüyor ve uyku arasında musluğa gidemiyorum ağzına tüy toz girsinde istemiyorumSen yapabılırsın canım ben ağzımın temizliğine neye gore guvenlı oldugunu kestıremıyorum ayrıca bana dısardan gördüğümde de hep afedersın ama mıde bulandırıcı gelırdı eskıler yapıyor ve evet doğru olabılır ama ben yapmam oyle korumacı falan da degılımayrıca koruyana da saygım var tabıkı de ısteyen ıstedıgı sekılde buyutebılır kımısı emzıgını agzına sokar ağzında cıgnedıgını verır kımı öpmeyi bıle boyundan gıdıdan öper. Cok sıkana kendını ya hayatım bırazda şöyle sal yavas yavas bırak falan dıye yorumda bulununca senın dedıgınede yorumda bulundum halıyle
Bebekte bir sıkıntı yok bencede normal.Bence normal canım buna benzer bir kaka resmi gösterdim doktorumuz normal dedi
Bizim genel kakamiz böyle ishal değil ishal demek için kivamindan çok sık yapması önemli 8 10 çiş yaparsa çok o zaman ishal oluyorArkadaşlar ya biliyorum rahatsız edici bir görüntü lütfen kusura bakmayın ama pazar günü olduğu için doktoruma ya da sağlık ocağına soramiyorum. Bu kaka normal mi ya ishal gibi ama bir defa yaptı ishal olsa devamı gelir diye düşünüyorum.
Oğlusun tatliliginu yerim maşallah onaKizlar benim oglus su sira az emiyor sanki ya. Aglamiyorda ac diye. Memeye geliyor 2 alip kafayi ceviriyor yeni guncelleme mi bu
Zaten genelde uyuyorlarBen de güvenmem ki her gün düzenli diş fırçalarım, ara ara ağız ve dil için gargara kullanırım. Ama doyasıya öpüyorum kızımı teyzesibugün ilk defa bir alışveriş merkezine gideceğiz çok kalabalık değil ama endişeliyim puset örtüsünü hiç açmayacağım hatta keşke yağmurluk alsaydım onunla gezdirirdim.
Şimdi çok hassas olunca çocukluk döneminde mikroplarla yeni tanışacak diye de korkum var. En azından bi düzeltilmiş 6 aylık olsun aşılar, anne sütü vs. bi de ek gıda derken güçleniriz sonra yalasın salıncaklarıTabi canım böyle bir durumda ekstra dikkat eder insan. Anlamında ikiz bebekleri oldu geçen ay bir tanesi entube oldu 3 hafta kuvezde kaldi. Özel dezenfektan makinesi aldı her şeyi onun içinde bekletiyor çok dikkatli büyütüyorlar. Sizde çocukluk dönemine gelince rahat olmaya başlarsınız biraz bu dönemler hala hassas çünkü :)
Sen artık sadece anne sütü veriyordun dimi?Kizlar benim oglus su sira az emiyor sanki ya. Aglamiyorda ac diye. Memeye geliyor 2 alip kafayi ceviriyor yeni guncelleme mi bu
Burda da var açık Avm 2 kere ona gittik bizdeZaten genelde uyuyorlarben şanslıyım mı dıyım ne dıyım bılemedım bızım avm acık ilçedeyim ben bursaya gıdersek anca bursayada gıdınce AVM’lere gırmıyoruz genelde gezıyoruz kapalı çarşı han Tophane
Sizin bebeğiniz kuvezde kaldi mı ? Ablamın kız 3 hafta kuvezde kaldi şuan çok mahsun pek ağlamıyor duruşu bile içe kapanık gibi. Kuvez sendromu oluyormuş kurumda kalan bebeklerde de oluyormuş. Ağlayınca ilgi görmeyince ağlamayı birakiyorlarmis bebekler daha içe kapanık oluyormuş. Şuan hep kucakliyor dokunuyor ablam sendrom varsa atlatsin diye ama olmadı yardım alacak bir arkadaşı İngiltere de çocuk gelişim uzmanı ve bu tür bebeklerle ilgileniyor herhalde. Ufacık hiç bir şey anlamaz diyoruz ama her şeyin çok farkındalarŞimdi çok hassas olunca çocukluk döneminde mikroplarla yeni tanışacak diye de korkum var. En azından bi düzeltilmiş 6 aylık olsun aşılar, anne sütü vs. bi de ek gıda derken güçleniriz sonra yalasın salıncakları
Eskişehir'de açık AVM yok olsa hepten donarız herhalde o yönden şanslısınZaten genelde uyuyorlarben şanslıyım mı dıyım ne dıyım bılemedım bızım avm acık ilçedeyim ben bursaya gıdersek anca bursayada gıdınce AVM’lere gırmıyoruz genelde gezıyoruz kapalı çarşı han Tophane
3 gündür eşim hasta aman bize bulaşmasın diye onu izole etmeye çalışıyprum bi yandan kızım aşırı mızmız uyumuyodu artık hem uyumuyo hem de uyumadığı süreçte sürekli kucakta olmak istiyo, ev bi yandan ne çamaşırı bitiyo ne bulaşığıBugün buralar çok sessiz herkes iyi mi ya ☺ Yılbaşı hazırlıkları mı var
Ben ve eşim öpüyoruz başka kimseye öptürmüyoruz ayy biz bile kıyamıyoruz öpmeyin sakın diyoruzBen bebeğimi şapur şapur öpüyorum valla. Sizi okuyunca sorun bende mi dedim
1 ay kaldı küvezde. Eve geldikten sonra bol bol sarıldık bizde. Doktorumuz öyle dedi. Eldiven falan taktırmadı sürekli dokunsun hissetsin dedi. Bir de küvezde havluyu rulo yapıp bacaklarının arasından geçiriyorlardı yan yatıp kolunu attırıyorlardı sarılma hissi için. Bende zaten sarıla sarıla kucakçı yaptım ☺ Ama ablanın ikizlermiş ne kadar ilgilense de diğerine haksızlık olur diye bölünür mecburen belki o farkettirmiştir. Öyle gerçekten herşeyin farkındalar bizi görünce gülümsemeleri yok mu herşeye değer, inşallah ablanın kızı da atlatır.Sizin bebeğiniz kuvezde kaldi mı ? Ablamın kız 3 hafta kuvezde kaldi şuan çok mahsun pek ağlamıyor duruşu bile içe kapanık gibi. Kuvez sendromu oluyormuş kurumda kalan bebeklerde de oluyormuş. Ağlayınca ilgi görmeyince ağlamayı birakiyorlarmis bebekler daha içe kapanık oluyormuş. Şuan hep kucakliyor dokunuyor ablam sendrom varsa atlatsin diye ama olmadı yardım alacak bir arkadaşı İngiltere de çocuk gelişim uzmanı ve bu tür bebeklerle ilgileniyor herhalde. Ufacık hiç bir şey anlamaz diyoruz ama her şeyin çok farkındalar
Geçmiş olsun canım. Bizde de eşim hastalandı o zaman gidip annemde kaldım bebişle. Aynı evde korumak zor bir de dediğin gibi ev işi bebek hepsi bi arada perişan olunuyor. İnşallah toparlar bir an önce3 gündür eşim hasta aman bize bulaşmasın diye onu izole etmeye çalışıyprum bi yandan kızım aşırı mızmız uyumuyodu artık hem uyumuyo hem de uyumadığı süreçte sürekli kucakta olmak istiyo, ev bi yandan ne çamaşırı bitiyo ne bulaşığıhaftasonu yüküm azalıyodu eşim ilgileniyodu şimdi yüzünü göremiyoruz odadan maskeyle çıkıyo yeni yıl geldi mi gelmedi mi anlamadım yani Allah bugünleri aratmasın yine de çok şükür bi evin içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?