2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benımkı gecenlerde yaptı ama on dakıka bıle sürmedi uyuması

Ya kızlar garip gelecek ama düşen emziği ben ağzıma alıp öyle veriyorum. Günde beş yüz defa o emzik düşüyor tüy toz oluyor bende ağzıma alıp veriyorum doğduğundan beri
Ağzıkara alıp verme canım daha neler yamam rahat olalım bı nebze okeyde Buda biraz şov olmuş bi su tutabılırsın en azından

Ay deme, ben de belki kendi kendine uyumayı öğrenir diyordum, robot süpürgenin ışığına baka baka uyudu
Benımkı gecenlerde yaptı ama on dakıka bıle sürmedi uyuması
Ay bekledim uyanacak mı diye yok. Zaten uyku saatiydi ben de korka korka kucaklayıp yatağına koydum uyanmadı şaşkınım

Merak etme emzirmeden tamamen kopmazsa geri döner atakta

Dogum bas cevresi 33 1 aylikken 38 2 aylikken 39 2.5 ayda 41 olcmusler normal mi ?
Çok iyi bence boşuna korkma hiç böyle devam eder. Söyle ki 18 ayda çoğu kapanıyor ama baş ergenliğe kadar büyüyor kapalı diye Durmaz ki bizimkiler de öyle olacak aylık 0.5 cm gelsin yeter

Yani dozunda ol yeter kuzum ben emzigini biberonlarinu hala makinam fa steril ederim dikkat ederim ama fanus da gibi değil sevdikleriyle sevilerek koklanarak daha mutlular kimse ağzını opemez tabi ama gidis den bir lokma alırız

Yani dozunda ol yeter kuzum ben emzigini biberonlarinu hala makinam fa steril ederim dikkat ederim ama fanus da gibi değil sevdikleriyle sevilerek koklanarak daha mutlular kimse ağzını opemez tabi ama gidis den bir lokma alırız
Olması gereken o haklısın. Farkındayım da aslında bir de ne kadar sakınsan da olacak olan oluyor. Diyorum elinde hiç dezenfektan olmayanlar hastalıktan kurtulamıyor mu, hiç alakası yok onlar ne kadar oluyorsa bizde o kadar oluyoruz kesin. Ama yok olmuyor, ben diyorum bilinçli deliyim ben

Ağzıkara alıp verme canım daha neler yamam rahat olalım bı nebze okeyde Buda biraz şov olmuş bi su tutabılırsın en azından
Bir çok annede bunu gördüm eskilerde hep böyle yapardı ben com gördüm yani. Annelerin ağzında yemek çiğneyip verdiğini bile gördüm kuş gibi. Ağızda çürük vb olmadigi sürece anne bebek ilk üç ay bütün sayılıyor zaten hala tek bedende gibi bir oluyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-31-00-28-33-071_com.android.chrome.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-12-31-00-28-04-446_com.android.chrome.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu söylediğini bi alerji ve immunoloji uzmanı söylüyordu besin alerjisi için annenin ağzına alıp vermesi daha iyiymiş bana garip gelmişti ama yapabilir miyim bilmiyorum tabi.

Bu söylediğini bi alerji ve immunoloji uzmanı söylüyordu besin alerjisi için annenin ağzına alıp vermesi daha iyiymiş bana garip gelmişti ama yapabilir miyim bilmiyorum tabi.
Bunları önceden bildiğim için yapmıyordum. Ya da devamlı ağzıma alıp vermiyorum. Gün içinde defalarca yıkıyorum ya da kaynar su da bekletiyorum tabi ama kriz anlarında ya da gece emziği düştüyse gün içerisinde emziği düştüyse o an ağzıma alıp veriyorum. Sonradan araştırdığım da ise bunda bir sakinca olduğunu görmedim. Bir çok yabancı sitelerde de araştırma yaptım çünkü dediğim gibi ben hep böyle gördüm büyüklerden.

Ben çok kasmıyorum ya koltuğa düşen emziği de veriyorum köpeğim elini yalıyor o eli yıkayıp silmiyorum o da gidip ağzına sokuyor mesela
Kv ve eşim elini sürekli silme derdinde ama ben sildirmiyorum illaki o mikropla karşılaşacak illaki hasta olacak bağışıklığı yavaş yavaş güçlensin istiyorum.
Doya doya da öpüyorum eşime de diyorum artık öp bol bol diye (tabi vakumlama yapmıyorum) bir daha bu anlarını ne zaman göreceğiz ki.
Mesela geçenlerde instada bir anne salıncağa müslin serip bildirmiş bana bu kadarı fazla geliyor.
Çocuklarımızı fanusun içinde büyütemeyiz ki.

Bende seninle aynı fikirdeyim bende evde köpek besliyorum ama henüz yalama seviyesine getirmedik biz izin vermiyoruz. Border collie cinsi köpek ve sahiplenirse eğer biraz sıkıntı çıkarır yabancı insanlara karşı o yüzden biraz uzak tutmaya çalışıyoruz şuan ve çok oyuncu çocukla oyun oynamak isteyebilir biraz daha büyümesini bekliyoruz ufak koklamalara izin var. Ama geçen gün elini yalarken yakaladım dayanamamış demekki. Her şeyin fazlası zarar. Biz temiz büyüdük ama dezenfektelerle büyümedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…