Gece bende tedirgin oluyorum kusmadı ama kusarsa diye. Reflü yatağında yatıyor belki faydası vardır. Bi de yedikleri ağzına geliyor geri yutuyor. Dediğin gibi üzülüyorum da mama yiyor sonra gaz çıkana kadar huzursuzlanıyor.Bizim de gün içinde çok değil dik tutuyorum şurubunu veriyorum falan ama gece kusması korkutuyor ve yavruma üzülüyorum kıvrandırıyor sanki
Amin canım. Valla onu Kuzey de yapıyor gün içinde hıık yapıyor bi hemen geçiyor. Eşimde babasında var o tükürük boğaza kaçma ırsi herhalde dedim. Geceleri olduğuna denk gelmedim derin uykuda olmuyor galiba. Bir de gece sırt üstü yatırmamaya çalışıyorum ama destek bile koysam ne yapıyor ediyor dönüyor sıpam büyüdüler artık.Kızlar , Allah sevdiklerinizle mutlu sağlıklı uzun ömürler versin nice yıllar görmeyi nasip etsin. Kusma konusunu okudum benim oğlum da kaç gündür tükürüğü yüzünden boğulma gibi ses çıkarıyor hani süt boğazına kaçar ya öyle uyuyamiyorum korkudan napicam
Acaba yediğin bişey sütün tadını değiştirmiş olabilir mi? Soğan ve maydonoz bile değiştiriyor diyorlar. Geçen gün ne okudum adetliyken hormonlardan dolayı bebek emmek istemezmiş zor emermiş. Bi de yumurtlama döneminde fazla östrjen de sütün tadını değiştirirmiş beğenmezmiş bebekKızlar günaydın
Bebeğim beni asla emmek istemiyor sadece mama istiyor çok çaresiz kaldım üzülüyorum neden böyle oldu anlamıyorum sütümü sağıp veriyorum içmek istemiyor kafasını çeviriyor anne sütü mama destekli gidiyorduk sadece mamaya döndü o emmeyincede sütüm çok azaldı bi akıl verin lütfen cuma günü 3 ayımız doluyor 87 günlük bebeğim
Benim kızım da yapıyo çoo salyalandı bi de normal dururken nefes alırkenn yutuyo boğuluyoKızlar , Allah sevdiklerinizle mutlu sağlıklı uzun ömürler versin nice yıllar görmeyi nasip etsin. Kusma konusunu okudum benim oğlum da kaç gündür tükürüğü yüzünden boğulma gibi ses çıkarıyor hani süt boğazına kaçar ya öyle uyuyamiyorum korkudan napicam
Hiç bilmiyorum zaten her işe yetişmek için doğru düzgün de beslenmiyorum ama bu durum inanılmaz üzüyor beni ek gıdaya geçene kadar emseydi bari diyorum ama sağdığımda da çok az süt geliyor memeye gelince kızım hep bi kavga içerisindeAcaba yediğin bişey sütün tadını değiştirmiş olabilir mi? Soğan ve maydonoz bile değiştiriyor diyorlar. Geçen gün ne okudum adetliyken hormonlardan dolayı bebek emmek istemezmiş zor emermiş. Bi de yumurtlama döneminde fazla östrjen de sütün tadını değiştirirmiş beğenmezmiş bebek
Sadece anne sutu veriyorum canim. Yilbasi aksami eziyet etmesin diye biraz mama vereyim dedim almiyor cikariyor mamayiSen artık sadece anne sütü veriyordun dimi?
Sünnet ettirdin diye küstü mü yoksa
Canım az gelmesine bakma bebekle makine aynı çekmiyor, birde az geliyo diye emmese biberona sağdığın sütü emerdi demek ki sütün tadında bi değişiklik olabilir, her işe yetişmek konusunda haklısın ben de mafoluyorum her şeyi kendim yapıcam diye bi de mükemmelliyetçi huyum var öyle temizliğe yardımcı falan da içime sinmiyor annem geliyor haftada 1-2 o geldiğinde düzgünce sil süpür yapıyorum akşamları da yıka kurut katla dağınıklığı topla mafoluyorum. O uyuyo aman ben hangi işi bitirsem kafasında olduğumdan uyuyamıyprum artık yatınca belim sırtımın ağrısından uyumak haram oluyoHiç bilmiyorum zaten her işe yetişmek için doğru düzgün de beslenmiyorum ama bu durum inanılmaz üzüyor beni ek gıdaya geçene kadar emseydi bari diyorum ama sağdığımda da çok az süt geliyor memeye gelince kızım hep bi kavga içerisinde
Ne zormuş annelikCanım az gelmesine bakma bebekle makine aynı çekmiyor, birde az geliyo diye emmese biberona sağdığın sütü emerdi demek ki sütün tadında bi değişiklik olabilir, her işe yetişmek konusunda haklısın ben de mafoluyorum her şeyi kendim yapıcam diye bi de mükemmelliyetçi huyum var öyle temizliğe yardımcı falan da içime sinmiyor annem geliyor haftada 1-2 o geldiğinde düzgünce sil süpür yapıyorum akşamları da yıka kurut katla dağınıklığı topla mafoluyorum. O uyuyo aman ben hangi işi bitirsem kafasında olduğumdan uyuyamıyprum artık yatınca belim sırtımın ağrısından uyumak haram oluyo
Canım az gelmesine bakma bebekle makine aynı çekmiyor, birde az geliyo diye emmese biberona sağdığın sütü emerdi demek ki sütün tadında bi değişiklik olabilir, her işe yetişmek konusunda haklısın ben de mafoluyorum her şeyi kendim yapıcam diye bi de mükemmelliyetçi huyum var öyle temizliğe yardımcı falan da içime sinmiyor annem geliyor haftada 1-2 o geldiğinde düzgünce sil süpür yapıyorum akşamları da yıka kurut katla dağınıklığı topla mafoluyorum. O uyuyo aman ben hangi işi bitirsem kafasında olduğumdan uyuyamıyprum artık yatınca belim sırtımın ağrısından uyumak haram oluyo
Kızlar ben saldım valla kızım uyanık olduğu sürece bütün odağım o. Gerekirse 1.5 saat aralıksız evin içinde kucağımda gezdiriyorum. Ortalık dağılıyor mutfak batıyor napayım. Çamaşırlarını yıkamayı ihmal etmiyorum bir tek o kadar. Eşim yemek yaparsa yiyoruz yoksa dışarıdan söylüyoruz. O gün daha enerjiksem ve kızım durursa yapıyorum yemek. Bu sabah yedide kalktı dokuz buçukta tekrar uyudu da biraz evi topladım işte kısa uyusa toplayamazdım yine. Boşverin dağılırsa dağılsın napalım biz de insanız robot değiliz ya. Olduğu kadar yapıcaz.Ne zormuş annelikgerçekten bu kadar zor olacağını düşünmemiştim inşallah kızım düzelir bende yediklerime dikkat edeyim çok teşekkür ederim cevabınız için
Aslında ev işini o kadar takmıyorum kimse gelip gitmiyor zaten gelse de bebekli eve geliyorlar kimse kusura bakmasın kasmıyorum beni üzen psikolojik olarak yoran şey bebeğimin beslenmesiKızlar ben saldım valla kızım uyanık olduğu sürece bütün odağım o. Gerekirse 1.5 saat aralıksız evin içinde kucağımda gezdiriyorum. Ortalık dağılıyor mutfak batıyor napayım. Çamaşırlarını yıkamayı ihmal etmiyorum bir tek o kadar. Eşim yemek yaparsa yiyoruz yoksa dışarıdan söylüyoruz. O gün daha enerjiksem ve kızım durursa yapıyorum yemek. Bu sabah yedide kalktı dokuz buçukta tekrar uyudu da biraz evi topladım işte kısa uyusa toplayamazdım yine. Boşverin dağılırsa dağılsın napalım biz de insanız robot değiliz ya. Olduğu kadar yapıcaz.
Biberonun kolaylığına mı alıştı acaba? İnan nasıl memeye döndürülür bilmiyorum acaba biraz sabırla almasını beklemek mamayı son çare olarak vermek işe yarar mı? Bunun için de biraz ağlatmak lazım galiba of çok zor bir durum kuzum yaşamadan da akıl verir gibi şöyle yap böyle yap demek doğru değil şöyle işini iyi yapan bir emzirme danışmanına sormak lazım galibaAslında ev işini o kadar takmıyorum kimse gelip gitmiyor zaten gelse de bebekli eve geliyorlar kimse kusura bakmasın kasmıyorum beni üzen psikolojik olarak yoran şey bebeğimin beslenmesi
Onun dışında herşeyi güzel elimden geldiğince yapıyorum iyi baktığımı düşünüyorum ama beslenmeye gelince kitlenip kalıyorum memeyi almıyor tamamen mamaya başladı gibi birşey
Birkaç gün ateşlenip hasta olduğumda sütümün az olduğunu düşünüp fazla mama vermiştim 3 günde biberonun rahatlığına ve mamaya alıştı. Meme reddi yaşar gibi olduk çok zor döndürdüm, biberonu bıraktım hemen. Mama veriyorsam sadece onu sakinleştirecek kadar 30-60 cc kaşıkla verdim, önce hep memeyi teklif ettim ama. Bez değişimi sonrası, banyo sonrası, her mızıklandığında kısacası sürekli memeye tuttum. Bazen emdi, bazen istemedi. Bir gün çok zor geçti, çok ağladı ama açlıktan ağlamıyor biberon istiyor. Sonra yavaş yavaş memeye döndü. Yılmadan alışkanlığını bozmaya çalışırsan dönecektir memeye. 3 günde düzelmişti benim. Sonra hiç biberon vermedim, şu an bile mama vereceksem kaşıkla veriyorum. Memeden uzaklaşması en çok korktuğum şey. Nasip olursa 2 sene emzirmek istiyorum ve daha 3 aylık çok küçük. Anne sütü o emdikçe artıyor, bir damla bile sütün varsa artar içini rahat tutKızlar günaydın
Bebeğim beni asla emmek istemiyor sadece mama istiyor çok çaresiz kaldım üzülüyorum neden böyle oldu anlamıyorum sütümü sağıp veriyorum içmek istemiyor kafasını çeviriyor anne sütü mama destekli gidiyorduk sadece mamaya döndü o emmeyincede sütüm çok azaldı bi akıl verin lütfen cuma günü 3 ayımız doluyor 87 günlük bebeğim
Çok teşekkür ederim bende sabırla vermeye çalışacağım bende emzirmek istiyorum ama bebeğim bence de biberona alıştıBirkaç gün ateşlenip hasta olduğumda sütümün az olduğunu düşünüp fazla mama vermiştim 3 günde biberonun rahatlığına ve mamaya alıştı. Meme reddi yaşar gibi olduk çok zor döndürdüm, biberonu bıraktım hemen. Mama veriyorsam sadece onu sakinleştirecek kadar 30-60 cc kaşıkla verdim, önce hep memeyi teklif ettim ama. Bez değişimi sonrası, banyo sonrası, her mızıklandığında kısacası sürekli memeye tuttum. Bazen emdi, bazen istemedi. Bir gün çok zor geçti, çok ağladı ama açlıktan ağlamıyor biberon istiyor. Sonra yavaş yavaş memeye döndü. Yılmadan alışkanlığını bozmaya çalışırsan dönecektir memeye. 3 günde düzelmişti benim. Sonra hiç biberon vermedim, şu an bile mama vereceksem kaşıkla veriyorum. Memeden uzaklaşması en çok korktuğum şey. Nasip olursa 2 sene emzirmek istiyorum ve daha 3 aylık çok küçük. Anne sütü o emdikçe artıyor, bir damla bile sütün varsa artar içini rahat tut
Evet kaşıkla vermek gerçekten çok zahmetli ama değiyor. Şırınga ve küçük parmağınla vermek de işe yarar ama o da uğraştırıyor. Eds en zoru yani beslenme sondası, onu da denedim ama dayanamadım tutturmak ölüm gibi bir şey onu. Dönecektir memeye sen pes etmeden memeni sunmaya devam etmelisin. Annelik çok zor gerçekten yaşamayan bilemez.Çok teşekkür ederim bende sabırla vermeye çalışacağım bende emzirmek istiyorum ama bebeğim bence de biberona alıştıkaşıkla vermekte çok zor katılırcasına ağlıyor insan dayanamıyor Allah yardımcımız olsun
Aynada kendine bakmayı felan seviyor mu?Bir yerde okudum gezerek ayakta emzirme de işe yaramazsa ayna karşısında oturarak emzirin ilgisini çekiyor izlemek o şekilde emiyor diyorlardıKızlar günaydın
Pilates topunda zıplayarak ya da uykuluyken falan da verdiklerini duydum öyle de denenebilir. N niraykuAynada kendine bakmayı felan seviyor mu?Bir yerde okudum gezerek ayakta emzirme de işe yaramazsa ayna karşısında oturarak emzirin ilgisini çekiyor izlemek o şekilde emiyor diyorlardı
Benim oğlum da hem mama hem meme şeklinde besleniyor.Mamayı biberon ile veriyorum biberonla akış hızı hep aynı olduğu için sanırım memeyi biraz emiyor sonra sinirlenip bırakıyor, biberondaki gibi dolu dolu gelsin istiyor.
Bende ayakta gezerek emziriyorum o şekilde emiyor ama ayna da mantıklı geldi o da denenenilir
Evet haklısın canım da süpürmezsem rahat edemiyorum bi de kızımda hapşuruk öksürk başlıyo 2-3 gün evi süpürmeyinceKızlar ben saldım valla kızım uyanık olduğu sürece bütün odağım o. Gerekirse 1.5 saat aralıksız evin içinde kucağımda gezdiriyorum. Ortalık dağılıyor mutfak batıyor napayım. Çamaşırlarını yıkamayı ihmal etmiyorum bir tek o kadar. Eşim yemek yaparsa yiyoruz yoksa dışarıdan söylüyoruz. O gün daha enerjiksem ve kızım durursa yapıyorum yemek. Bu sabah yedide kalktı dokuz buçukta tekrar uyudu da biraz evi topladım işte kısa uyusa toplayamazdım yine. Boşverin dağılırsa dağılsın napalım biz de insanız robot değiliz ya. Olduğu kadar yapıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?