2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hehehe o deli gibi konuşma bizde de var sanki cevap veriyor gibi ağzı dolu dolu çok hoşuma gidiyor..
Oyun halısı hiç sevmedi koyduğum gibi ağlıyor ilgisini çekmedi sanirim

Eşim yine yummiiyy time yapıyorsunuz diye dalga geçiyor bizimle..

Ben baya hastalandım Öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı mahvoluyorum. Antibiyotik başlamak istemiyorum ama geçmiyor ya. Hayatımda şu ana kadar yemediğim sayıda sarımsak yedim antibiyotik niyetine. Hiç sevmem Zencefil aldım bugün çiğneyip yutmaya başladım. Bal karabiber limon yapıyorum öksürük için başka tavsiye var mıydı? Midem de sağlam değil en sonu mideyi bozacağım diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım ya ben de hasta hisseder hissetmez hemen bal-zencefil-limon yaparım. Antibiyotik alma, belki de viral enfeksiyon. Gidişata göre belki bir doktora görünürsün, emzirmeye uygun bir ilaç verir. Bol bol oğluş uyudukça sen de istirahat et.

Sağol canım. Hepsini yapıyorum dr gittim antibiyotik verdi influenza testine gerek yok geçmezse gel dedi. Farenjitmiş ama çok da değilmiş. Ama testi yapmadan bi de enfeksiyon az var diyip antibiyotik vermesi içime sinmedi. Annemlere geldim onlar bakıyor oğluşa iyi oluyor çok öksürüyorum çünkü. Doğal yöntemlere devam edeceğim bakalım Kuzey'e bulaşmadan geçer umarım. Zaten bağışıklığı güçlü değil tedirgin oluyorum.

Zaten emzırme grubuna uygun antıbıyotık vermıstır kötüysen ve daha kötüye gıdecegını düşünüyorsan sımdıden onunu kes başla.
Doğumda yoğun anestezi alıyoruz , hemen antıbıyotık başlanıyor harıcınde dıkloron iğne ile ağrı kesıcı yapılıyor ama hıc bırımız acaba bebegı emzırmesekmı demıyoruz hemen alıp emzırıyoruz yada sütümüzü sağıyoruz
Dediğim gibi cok kotu yasa cok kötüye gıdecegını hıssedıyorsan başla senın hasta olup günlerce ıyılesememen bebeğe antıbotıkten daha zararlı benım gorusum

Geçmiş olsun ben de öyleydim 1 haftada anca geçti ama öksürük geniz akıntısı tam geçmedi ara ara yokluyor.balın içine sirke katıp ılık suyla açıyordum her gün yatmadan içiyordum.ama senin yaptığında baya etkili şifa olsun

Kızlar bardak kapatmama rağmen oğlum kaka yaptığında bezini açtım pipisinin üzeri full kakaydı çok ağladı temizleyemedim, nasıl temizlememi önerirsiniz? Enfeksiyon kapacak diye korkuyorum. Dün sünnet oldu kıpkırmızı pipisi, dayanamadım ben de ağladım çok kötüyüm

Agumentin verdi canım. Gece daha kötüydüm biraz daha iyi gibiyim bakalım. Ama bana enfeksiyon gibi gelmedi ki ortalıktaki salgın gibi ona da antibiyotik yaramıyor.
Sağol canım ya çok zor bebişle hasta olmak inşallah çabuk geçer

Su değdirme dediler mi? Bence suyla yıkayıp iyice kurulasan biraz da açık bıraksan daha iyi olacak gibi enfeksiyon kapmasındansa.
Çok geçmiş olsun, inşallah ilerlemeden geçer benim de sabah biraz boğazım ağrıyordu

Hemen tedbir al canım valla ben mahvoldum. Öksürük başa bela zaten böyle saçma bi öksürük yok hiç durmadı. İçime içime öksürmekten yoruldum

Çok geçmiş olsun canım 1 portakal 1 mandalinayı 4e böl üstüne 2 bardak su ekle çay gibi demle 45dk kadar hemen kesiyor. Bir de bizim buralarda çam kozalağı pekmezi var o da hemen kesiyor. Yine cevizin kabuğunu kırınca bi arada tutan ortada zarımsı şey var ya onu kaynatıp içmek de iyi geliyor

Deniyim canım çam kozalağı şurubu da olması lazım annemlerde, sağol

Bende grip sonrası larenjit oldum öksürük benide mahvetti kriz geliyor sürekli cocuk uyurken uyuyamıyorum yanında da duramıyorum koşa koşa mutfağa kaciyorum öksürmek için kız ataktan çıktı gece güzel uyuyor bu seferde hem ben hastayım hem oğlum hasta ates takibi şeker takibi derken yine uykusuz her gece...gündüzde ikisini aynı odaya getirmemeye çalışıyorum ama biri küçük öbürü hasta.. diyabetli olduğu için şeker uçuşta kontrol altına alamiyorum bazen kızla ilgilenirken ogluma zamanında müdahale edemiyorum çok çıkıyor şekeri çok üzülüyorum vicdan azabı cekiyorum

Bende de öksürük ve gıcık boğazda değil soluk borusunda olduğu için yeddigim içtiğim hicbirsey fayda etmiyor sesim de hiç çıkmıyor fisiltiyla konusuyorum

Evet 3 gün banyo yaptırma demişlerdi. Hafif nemli bezle temizleyip teramisin sürdük. Dediğin gibi açık kaldı, uyuyacağı zaman bardak koyup kapatıyorum altını sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…