2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bizim enfeksiyon ciğere inince bile ventolin verilmedi sadece antibiyotik kullandık hem ay olarak küçük bu yas grubunda çarpıntı yapıyor yan etkisi çok dedi doktor. Hemde bronsiolitte bronşlarda daralma yok ventoline gerek yok dedi

Teşekkür ederiz papatya teyzesi Kartonu denedim ama üstüne bezi kapatınca kayıyor gibi geldi yapamadım. Teramisin verdi sabah akşam sürün dedi, bir de kırmızı bir sıvı tentirdiyot gibi 4-5 kere onu damlatın dedi her yere bulaşıyor o da gömülme yok ama ödem çok, inecektir 3-4 güne de insan korkuyor işte

Kızlar merak ettiğim birşey var aranızda sigara kullanan var mıydı hamilelikte öğrenip bırakan hiç konuşulmadı sanki burda emziren anneler ne yapıyor
Ben içiyordum canım öğrendiğim gün biraktim.. esim hala içiyor malesef.. arada içim gidiyor ama frenliyirum.. inşallah tamamen birakmisimdir

Kızlar merak ettiğim birşey var aranızda sigara kullanan var mıydı hamilelikte öğrenip bırakan hiç konuşulmadı sanki burda emziren anneler ne yapıyor
Bağımlı değildim ama alkol aldığım zamanlarda ya da ortam olduğunda içiyordum. Hamileyken hiç içmedim. Emzirirken de içmem diye düşünüyorum

Ben hiriltiyi soyledim doktors hicbirsey yok dedi. Simdi yine hirilti var. Hapsirik desen bizde 3 luyoruz hep

Merhaba, biz geçen hafta olmuştuk, hiç pansumanı yoktu karton bardağın arkasını kestirip kapattırdı bezin içindeyken doktorumuz her bez değişiminde yeni bardak koyduk çok rahat ettik hiç canı acımadı aklınızda olsun. Sorunsuz atlatırsınız inşallah iyileşme sürecini

Canim bizde 1 hafta once olduk. Ilk bir iki gun karton bardak koydum oda kaka bulasmasini onlemek icin. Onun disinda birdahada koymadim 3. Gun artik iylesmis durumdaydi.hatta doktor bardaga bile gerek yok dedi. Ayaklar hic durmadi henim oglanin korktum aciyacak diye ama acimiyordu sanirim. Bize merhem bile vermedi

Sizinkine de dikiş atıldı değil mi? Çok şişti ve penisin ucunun alt tarafında yoğun kırmızılık var onu dert ediyorum. Dikiş ipleri gerilmiş halde ve deriyi gerdiriyor. Acile gittik bir sorun olmadığını söyledi acil doktoru, yarın sabah kendi doktoru görecek. Teramisin ve tentirdiyot sürüyoruz biz

Benim eşimde hergün birileriyle temas ediyor huzursuz oluyorum. Geçenlerde hasta oldu biz annemlerde kaldık. Şimdi kbb doktoru bana emziriyorsan senden geçmez dedi. Herkes hasta eşin eve gelince banyo yapsın kıyafet değiştirsin öyle ilgilensin çocukla dedi. Kardeşi varsa o da öyle yapsın dedi. Biz zaten hep öyleyiz eşim banyoya giremediği zaman bile kesin kıyafet değiştiriyor kollarını yüzünü sabunluyor öyle alıyor.

Selam canım geçmiş olsun,damatlığını da göresin

Benim eşim ilk doğduğu zaman hastanede çalışıyordu eve gelince duş, dezenfektan çok dikkat ediyordu şimdi başka yere geçti hala da elini yüzünü sabunlamadan çocuğa dokunmuyor şimdi de maskeli alıyor alacaksa falan ayrı yatarız yine.

Sislik vardi ozelden at istiyorsan bir resmi bakayim bizim ki gibimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…