Şişer kuzum normal o kadar en guzelı kalın karton bardak kesıp pıpı ye göre ılk ıkı uc gun kapatıp bezlemek her bez acısında bakımını guzel yapmak eger gömülme varsa mutlaka sıyırma ıslemı yapmak lazım
Geçmiş olsun minnoşa Rabbim damatlığınıda göstersin
Ben içiyordum canım öğrendiğim gün biraktim.. esim hala içiyor malesef.. arada içim gidiyor ama frenliyirum.. inşallah tamamen birakmisimdirKızlar merak ettiğim birşey var aranızda sigara kullanan var mıydı hamilelikte öğrenip bırakan hiç konuşulmadı sanki burda emziren anneler ne yapıyor
Bağımlı değildim ama alkol aldığım zamanlarda ya da ortam olduğunda içiyordum. Hamileyken hiç içmedim. Emzirirken de içmem diye düşünüyorumKızlar merak ettiğim birşey var aranızda sigara kullanan var mıydı hamilelikte öğrenip bırakan hiç konuşulmadı sanki burda emziren anneler ne yapıyor
Ben hiriltiyi soyledim doktors hicbirsey yok dedi. Simdi yine hirilti var. Hapsirik desen bizde 3 luyoruz hepSen neden doktora gitmiştin kontrolde mi hasta dedi Yoksa şüphelenip mi gittin canım? Bizde hapşuruk hergün var hiç bitmiyor bi de üçlüyor her seferindeBurunda arada hırıltı oluyor öyle oldukça yıkama yapıyorum. Doktora gitmedim onlardan dolayı.
Merhaba, biz geçen hafta olmuştuk, hiç pansumanı yoktu karton bardağın arkasını kestirip kapattırdı bezin içindeyken doktorumuz her bez değişiminde yeni bardak koyduk çok rahat ettik hiç canı acımadı aklınızda olsun. Sorunsuz atlatırsınız inşallah iyileşme süreciniKızlar selambenim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?
Canim bizde 1 hafta once olduk. Ilk bir iki gun karton bardak koydum oda kaka bulasmasini onlemek icin. Onun disinda birdahada koymadim 3. Gun artik iylesmis durumdaydi.hatta doktor bardaga bile gerek yok dedi. Ayaklar hic durmadi henim oglanin korktum aciyacak diye ama acimiyordu sanirim. Bize merhem bile vermediKızlar selambenim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?
Basladı tabı ıkıncı haftası galıba35 günlük atak mı başladı naptı
Krem falan da kullanmadınız ya kuzum normal bencePapatyamaviss testislerde morlum olur dediler ama henuz gecmedi normal mi kuzum ya hala morluk var
Anam ayaklara bak tam ısırmalıkBasladı tabı ıkıncı haftası galıba
Biz de hapşırık 3 lüyoruz hepBen hiriltiyi soyledim doktors hicbirsey yok dedi. Simdi yine hirilti var. Hapsirik desen bizde 3 luyoruz hep
Hicbisey kullanmadikKrem falan da kullanmadınız ya kuzum normal bence
Merhaba, biz geçen hafta olmuştuk, hiç pansumanı yoktu karton bardağın arkasını kestirip kapattırdı bezin içindeyken doktorumuz her bez değişiminde yeni bardak koyduk çok rahat ettik hiç canı acımadı aklınızda olsun. Sorunsuz atlatırsınız inşallah iyileşme sürecini
Sizinkine de dikiş atıldı değil mi? Çok şişti ve penisin ucunun alt tarafında yoğun kırmızılık var onu dert ediyorum. Dikiş ipleri gerilmiş halde ve deriyi gerdiriyor. Acile gittik bir sorun olmadığını söyledi acil doktoru, yarın sabah kendi doktoru görecek. Teramisin ve tentirdiyot sürüyoruz bizCanim bizde 1 hafta once olduk. Ilk bir iki gun karton bardak koydum oda kaka bulasmasini onlemek icin. Onun disinda birdahada koymadim 3. Gun artik iylesmis durumdaydi.hatta doktor bardaga bile gerek yok dedi. Ayaklar hic durmadi henim oglanin korktum aciyacak diye ama acimiyordu sanirim. Bize merhem bile vermedi
Benim eşimde hergün birileriyle temas ediyor huzursuz oluyorum. Geçenlerde hasta oldu biz annemlerde kaldık. Şimdi kbb doktoru bana emziriyorsan senden geçmez dedi. Herkes hasta eşin eve gelince banyo yapsın kıyafet değiştirsin öyle ilgilensin çocukla dedi. Kardeşi varsa o da öyle yapsın dedi. Biz zaten hep öyleyiz eşim banyoya giremediği zaman bile kesin kıyafet değiştiriyor kollarını yüzünü sabunluyor öyle alıyor.Kontrolde dedi, geniz akıntısı var dedi sadece ciğere inmesin bir hafta kullanalım dedi ilaçları. Kuzey'le muhtemelen aynılar. Doktor böyle diyip eşim de hasta olunca iyice tedirgin oldum. Onda da sadece burun akıntısı var aslında ama her gün dışarıda birileriyle temas ediyor sonuçtaçocuğa yakınken genelde maske takıyor bizden de ayrı yattı dün ama inşallah hafif bir nezle gibi bir şeydir
Selam canım geçmiş olsun,damatlığını da göresinKızlar selambenim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?
Teşekkürler canımm, siz ne zaman düşünüyorsunuz?Selam canım geçmiş olsun,damatlığını da göresin
Benim eşim ilk doğduğu zaman hastanede çalışıyordu eve gelince duş, dezenfektan çok dikkat ediyordu şimdi başka yere geçti hala da elini yüzünü sabunlamadan çocuğa dokunmuyor şimdi de maskeli alıyor alacaksa falan ayrı yatarız yine.Benim eşimde hergün birileriyle temas ediyor huzursuz oluyorum. Geçenlerde hasta oldu biz annemlerde kaldık. Şimdi kbb doktoru bana emziriyorsan senden geçmez dedi. Herkes hasta eşin eve gelince banyo yapsın kıyafet değiştirsin öyle ilgilensin çocukla dedi. Kardeşi varsa o da öyle yapsın dedi. Biz zaten hep öyleyiz eşim banyoya giremediği zaman bile kesin kıyafet değiştiriyor kollarını yüzünü sabunluyor öyle alıyor.
Sislik vardi ozelden at istiyorsan bir resmi bakayim bizim ki gibimiydiSizinkine de dikiş atıldı değil mi? Çok şişti ve penisin ucunun alt tarafında yoğun kırmızılık var onu dert ediyorum. Dikiş ipleri gerilmiş halde ve deriyi gerdiriyor. Acile gittik bir sorun olmadığını söyledi acil doktoru, yarın sabah kendi doktoru görecek. Teramisin ve tentirdiyot sürüyoruz biz
Ben bu gidişimde soracağım tekrar doktora. 3.ayda sordum prematüre olduğu için galiba dur daha erken dedi bize.Teşekkürler canımm, siz ne zaman düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?