Bende grip sonrası larenjit oldum öksürük benide mahvetti kriz geliyor sürekli cocuk uyurken uyuyamıyorum yanında da duramıyorum koşa koşa mutfağa kaciyorum öksürmek için kız ataktan çıktı gece güzel uyuyor bu seferde hem ben hastayım hem oğlum hasta ates takibi şeker takibi derken yine uykusuz her gece...gündüzde ikisini aynı odaya getirmemeye çalışıyorum ama biri küçük öbürü hasta.. diyabetli olduğu için şeker uçuşta kontrol altına alamiyorum bazen kızla ilgilenirken ogluma zamanında müdahale edemiyorum çok çıkıyor şekeri çok üzülüyorum vicdan azabı cekiyorum
Canım ya çok zor valla ben tek çocukla zorlanıyorum. Öksürük gerçekten fena bi havlu aldım yanıma ağzıma kapatıyorum bazen eğer odadan çıkamayacak gibiysem içine içine öksürüyorum şöyle rahat rahat öksüremedim. Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınızBende de öksürük ve gıcık boğazda değil soluk borusunda olduğu için yeddigim içtiğim hicbirsey fayda etmiyor sesim de hiç çıkmıyor fisiltiyla konusuyorum
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun..bende yastık aldım yanıma onu ağzıma kapatıp öksürüyorum :Canım ya çok zor valla ben tek çocukla zorlanıyorum. Öksürük gerçekten fena bi havlu aldım yanıma ağzıma kapatıyorum bazen eğer odadan çıkamayacak gibiysem içine içine öksürüyorum şöyle rahat rahat öksüremedim. Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız
Ben iki tane aldım biri hm biri lcw sözde ikisi de 2.5 tog ama hm çok ince lcw çok kalın. hm kolları açık torba tulum. Lcw kollu hatta geçen dışarı çıkarken giydirdik onu. Çok iyi oluyordu gece tulumla alıp emzirip yatırınca çocuğu hem kurcalamıyorum sıcak sıcak yatıyordu ama bu ara gece uykuları karıştı yatmıyorKizlar uyku tulumu aldiniz mi ? Simdi bende alacagim uyurken ustu ortunsun istemiyor hic ayaklariyla itiyor. Nereden aldiniz kac tog aldiniz ?
Bence deZaten emzırme grubuna uygun antıbıyotık vermıstır kötüysen ve daha kötüye gıdecegını düşünüyorsan sımdıden onunu kes başla.
Doğumda yoğun anestezi alıyoruz , hemen antıbıyotık başlanıyor harıcınde dıkloron iğne ile ağrı kesıcı yapılıyor ama hıc bırımız acaba bebegı emzırmesekmı demıyoruz hemen alıp emzırıyoruz yada sütümüzü sağıyoruz
Dediğim gibi cok kotu yasa cok kötüye gıdecegını hıssedıyorsan başla senın hasta olup günlerce ıyılesememen bebeğe antıbotıkten daha zararlı benım gorusum
Ben kesinlikle owli uyku tulumu tavsiye ediyorum. Çocuğun uyku kalitesi bile arttı. Ve üç sene kullanılıyor. 0.5 tog 0 36 ay tulumu var ondan alın çok memnun olacaksınızKizlar uyku tulumu aldiniz mi ? Simdi bende alacagim uyurken ustu ortunsun istemiyor hic ayaklariyla itiyor. Nereden aldiniz kac tog aldiniz ?
Bende bundan var ama incecık bu baharda anca kullanılır ılk yenıdogdugunda kullandım ıkı ay kaldıOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog 0-36 Ay Zoo Zoo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog 0-36 Ay Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben Bir aydır kullanıyorum ve evimiz doğalgazlı değil klima kullanıyoruz ılık oluyor ev ama çocuk hep sıcacık oluyor. Malzeme inceliği önemli değil materyali çok güzel diğer uyku tulumları terletiyor bu tulum tam derecesinde tutuyor. Ben memnunum tabi memnun kalmayan da vardırBende bundan var ama incecık bu baharda anca kullanılır ılk yenıdogdugunda kullandım ıkı ay kaldı
Yanı söyle suan bunu kullansamda göğsü fln tutuyor dıye kullanıp üstüne yıne bısey orterım gıbı sıcak tutacağına gozum inanmıyorBen Bir aydır kullanıyorum ve evimiz doğalgazlı değil klima kullanıyoruz ılık oluyor ev ama çocuk hep sıcacık oluyor. Malzeme inceliği önemli değil materyali çok güzel diğer uyku tulumları terletiyor bu tulum tam derecesinde tutuyor. Ben memnunum tabi memnun kalmayan da vardır
Bana o hm 2.5tog uyku tulumunda bile üşüyormuş gibi geliyor kolları elleri soğuk oluyor bazenYanı söyle suan bunu kullansamda göğsü fln tutuyor dıye kullanıp üstüne yıne bısey orterım gıbı sıcak tutacağına gozum inanmıyorbızım oda dun gece 21.5 tu misal bana göre soğuk bı dereceydı
Sen ilaç kullanıyor musun napıyorsun? Kuzey de bugün çok huzursuz hasta mı acaba diye taktım kafayaÇok sağol canım sanada geçmiş olsun..bende yastık aldım yanıma onu ağzıma kapatıp öksürüyorum :
23.9du titreyerek uyandımYanı söyle suan bunu kullansamda göğsü fln tutuyor dıye kullanıp üstüne yıne bısey orterım gıbı sıcak tutacağına gozum inanmıyorbızım oda dun gece 21.5 tu misal bana göre soğuk bı dereceydı
Bizde gece oda 23 derece civarı oluyor hala penye battaniye ile yatıyor. Erkek çocuğu sıcağı sevmez diyorlar. Gerçekten de sevmiyor biraz sıcak olsun ağlıyor. Kolsuz body üstüne uzun kollu pijama ve ayaklı alt,üstüne penye battaniye ile geçiriyor geceyi. Bi de yan yatırıyorum gece uyandığımda fotodaki gibi keyif modunda oluyorYanı söyle suan bunu kullansamda göğsü fln tutuyor dıye kullanıp üstüne yıne bısey orterım gıbı sıcak tutacağına gozum inanmıyorbızım oda dun gece 21.5 tu misal bana göre soğuk bı dereceydı
24 de nefes alamıyoruz bız 22.5 23 arası tam guzel oluyor aşağısında üşüyoruz23.9du titreyerek uyandım
Lc icin cok ses cikariyor diyorlardi bilemedim. Kumasi nasil guzel miBen iki tane aldım biri hm biri lcw sözde ikisi de 2.5 tog ama hm çok ince lcw çok kalın. hm kolları açık torba tulum. Lcw kollu hatta geçen dışarı çıkarken giydirdik onu. Çok iyi oluyordu gece tulumla alıp emzirip yatırınca çocuğu hem kurcalamıyorum sıcak sıcak yatıyordu ama bu ara gece uykuları karıştı yatmıyor
Bizim oda genelde 22 derece falan oluyor ama beşik cama yakın ordan soğuk geliyor. Yanıma falan alırsam çıkarıyorum çünkü terliyor. Kollu tulumun içine kolsuz body yetiyor hatta sadece bezle de yatırdığım oldu. Kolsuza da uzun kollu zıbın.
Bir de Eylül grubunda şu satıcıdan alanlar oldu orijinal markaların az hatalı tulumlarını satıyor galiba memnunlardı. Green Touch Bebek Kışlık Uyku Tulumu 6-24 Ay (3.0 TOG) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sen bensin. Yatak odası 25.5 derece yorganla yatıyorum ben23.9du titreyerek uyandım
Bizimkinde battaniye durmuyor ya ayakları havaya kaldırıp kaldırıp indiriyor uyumaya çalışırken sjsjsjBizde gece oda 23 derece civarı oluyor hala penye battaniye ile yatıyor. Erkek çocuğu sıcağı sevmez diyorlar. Gerçekten de sevmiyor biraz sıcak olsun ağlıyor. Kolsuz body üstüne uzun kollu pijama ve ayaklı alt,üstüne penye battaniye ile geçiriyor geceyi. Bi de yan yatırıyorum gece uyandığımda fotodaki gibi keyif modunda oluyor
Nasıl bir ses, bilmem ben beğendim farklı modelleri var mı bilmiyorum ama ben şunu aralık başında indirimle 300 küsüre almıştım. LCWaikiki.comLc icin cok ses cikariyor diyorlardi bilemedim. Kumasi nasil guzel mi
Onu uyanıkken bizimki de yapıyor ya da uyanmaya çalışırkenBizimkinde battaniye durmuyor ya ayakları havaya kaldırıp kaldırıp indiriyor uyumaya çalışırken sjsjsj
Nasıl bir ses, bilmem ben beğendim farklı modelleri var mı bilmiyorum ama ben şunu aralık başında indirimle 300 küsüre almıştım. LCWaikiki.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?