2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Bende de öksürük ve gıcık boğazda değil soluk borusunda olduğu için yeddigim içtiğim hicbirsey fayda etmiyor sesim de hiç çıkmıyor fisiltiyla konusuyorum
Canım ya çok zor valla ben tek çocukla zorlanıyorum. Öksürük gerçekten fena bi havlu aldım yanıma ağzıma kapatıyorum bazen eğer odadan çıkamayacak gibiysem içine içine öksürüyorum şöyle rahat rahat öksüremedim. Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız

Kizlar uyku tulumu aldiniz mi ? Simdi bende alacagim uyurken ustu ortunsun istemiyor hic ayaklariyla itiyor. Nereden aldiniz kac tog aldiniz ?

Çok sağol canım sanada geçmiş olsun..bende yastık aldım yanıma onu ağzıma kapatıp öksürüyorum :

Kizlar uyku tulumu aldiniz mi ? Simdi bende alacagim uyurken ustu ortunsun istemiyor hic ayaklariyla itiyor. Nereden aldiniz kac tog aldiniz ?
Ben iki tane aldım biri hm biri lcw sözde ikisi de 2.5 tog ama hm çok ince lcw çok kalın. hm kolları açık torba tulum. Lcw kollu hatta geçen dışarı çıkarken giydirdik onu. Çok iyi oluyordu gece tulumla alıp emzirip yatırınca çocuğu hem kurcalamıyorum sıcak sıcak yatıyordu ama bu ara gece uykuları karıştı yatmıyor

Bizim oda genelde 22 derece falan oluyor ama beşik cama yakın ordan soğuk geliyor. Yanıma falan alırsam çıkarıyorum çünkü terliyor. Kollu tulumun içine kolsuz body yetiyor hatta sadece bezle de yatırdığım oldu. Kolsuza da uzun kollu zıbın.

Bir de Eylül grubunda şu satıcıdan alanlar oldu orijinal markaların az hatalı tulumlarını satıyor galiba memnunlardı. Green Touch Bebek Kışlık Uyku Tulumu 6-24 Ay (3.0 TOG) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bence de

Ben kesinlikle owli uyku tulumu tavsiye ediyorum. Çocuğun uyku kalitesi bile arttı. Ve üç sene kullanılıyor. 0.5 tog 0 36 ay tulumu var ondan alın çok memnun olacaksınız

. Bundan aldım ben Bir aydır kullanıyorum evin içi 21 22 derece oluyor genelde ince bir tulumla yatırıyorum ve çocuğu ne zaman çıkarsam sıcacık oluyor. Kollarını kapattığı içinde çok huzurlu uyuyor. Büyüdükçe kol ve bacak çıkabiliyor

Bende bundan var ama incecık bu baharda anca kullanılır ılk yenıdogdugunda kullandım ıkı ay kaldı
Ben Bir aydır kullanıyorum ve evimiz doğalgazlı değil klima kullanıyoruz ılık oluyor ev ama çocuk hep sıcacık oluyor. Malzeme inceliği önemli değil materyali çok güzel diğer uyku tulumları terletiyor bu tulum tam derecesinde tutuyor. Ben memnunum tabi memnun kalmayan da vardır

Yanı söyle suan bunu kullansamda göğsü fln tutuyor dıye kullanıp üstüne yıne bısey orterım gıbı sıcak tutacağına gozum inanmıyor bızım oda dun gece 21.5 tu misal bana göre soğuk bı dereceydı

Bana o hm 2.5tog uyku tulumunda bile üşüyormuş gibi geliyor kolları elleri soğuk oluyor bazen

Bizde gece oda 23 derece civarı oluyor hala penye battaniye ile yatıyor. Erkek çocuğu sıcağı sevmez diyorlar. Gerçekten de sevmiyor biraz sıcak olsun ağlıyor. Kolsuz body üstüne uzun kollu pijama ve ayaklı alt,üstüne penye battaniye ile geçiriyor geceyi. Bi de yan yatırıyorum gece uyandığımda fotodaki gibi keyif modunda oluyor

Lc icin cok ses cikariyor diyorlardi bilemedim. Kumasi nasil guzel mi

Bizimkinde battaniye durmuyor ya ayakları havaya kaldırıp kaldırıp indiriyor uyumaya çalışırken sjsjsj
Lc icin cok ses cikariyor diyorlardi bilemedim. Kumasi nasil guzel mi
Nasıl bir ses, bilmem ben beğendim farklı modelleri var mı bilmiyorum ama ben şunu aralık başında indirimle 300 küsüre almıştım. LCWaikiki.com

Onu uyanıkken bizimki de yapıyor ya da uyanmaya çalışırken Ama derin uykuda yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…