2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar, bebeğinize kitap okuyor musunuz?
Zeka kartlarını nasıl gösteriyorsunuz?
3.aya gireceğiz yakında yaptığınız egzersizler var mı?
gelişim ve oyun ile ilgili neler yapılır yaptığınız şeyler hakkında örnek verir misiniz?

biz hala tummy time maksimum 10 dk yapıyoruz günde hemen viyakliyor...

Kızlar soğana karanfil batırıp baş ucuna koyun diye bikaç kere karşıma çıkmıştı. Öksürük burun tıkanıklığı için falan bebeği rahatsız eder mi ki deneyen var mı?

Ben kitap okumuyorum ya aslında okusam iyi olacak ama kendim de çok kitap okuyan biri olmadığım için aklıma gelmiyor.
Zeka kartlarını gösterirken ne olduklarını söylüyorum anlatıyorum. Hayvan kuklaları var onları oynatırken anlatıyorum işte şöyle ses çıkarırım burda yaşarım şunu yerim vs gibi. Göz göze sohbet ediyoruz sabahları, şarkı söylüyoruz dans ediyoruz Tummy time bizde de sıkıntı onu sevmiyor

Kızlar soğana karanfil batırıp baş ucuna koyun diye bikaç kere karşıma çıkmıştı. Öksürük burun tıkanıklığı için falan bebeği rahatsız eder mi ki deneyen var mı?
Alerjik bebekleri rahatsız ettiğini okumuştum instada bi reelsin altında. Kimisi de oda lahmacuncu gibi koktu yazmıştı

Ben okuyorum büyük resimli olanları tam okuyamasa da inceliyor, aynalı kitap aldım yine aynada kendine baktırıyorum. Tummy time sonrası yatağa alıyorum ya da düz zeminde hafif dönme egzersizleri yapıyoruz gaz egzersizleri var bi de tabi oyun halısında vakit geçirirken yanında duruyprum nesneleri tanıtıp uzanmasını sağlııyorum, konuşuyorun sürekli deli gibi kendi kendime

Ay tam göremese de yazcaktım okuyamasa da olnuş

Alerjik bebekleri rahatsız ettiğini okumuştum instada bi reelsin altında. Kimisi de oda lahmacuncu gibi koktu yazmıştı
Kokusu fena olur tahmin ediyorum Acaba rahatsız eder mi ki şu hırıltısı geçer belki diye ümit ediyorum

Kokusu fena olur tahmin ediyorum Acaba rahatsız eder mi ki şu hırıltısı geçer belki diye ümit ediyorum
Hırıltı bizde de var her gün temizlememe rağmen var. Doktoruna sordum o ds dinledi burnu-solunum sistemi gelişiyo gayet normal dedi. yanlış hatırlamıyosam 4-6.aydan sonra geçicek demişti

Biz günde 1 kez teramicin sürdük, günde 3 kez de calpol içirin ödem olmaması için o önemli ağrısı olmasa bile içicek demişti doktorumuz, ben de ameliyat hemşiresiyim yoğun kırmızılık var dediğiniz bölge damar olan bi yer o yüzden normal demiştir doktor, bize ödem hafif kızarıklık hatta hafif kanama bile olabilir demişlerdi ama dikişlerimiz o şekilde görünür değildi

Ya bizim yakın zamanlarda doğdu bebeklerimiz şu an biz de aynı bu durumdayız dalsın diye 1 saat bile tutsam kucağımda bırakır bırakmaz uyanıyor belim boynum koptu ağrıdan emzir salla

Bizim doktor calpolu hiç söylemedi. Ben eve geldiğimizde ağlamaya başlayınca ağrısını alsın diye akıl edip verdim. Bir de yatarken verdim. Yarın günde 3-4 kez calpol vermeyi düşünüyorum. Ödemi azalttığını bilmiyordum. Kızarıklık umarım normaldir ya, sabah nasıl olacak bilmiyorum 10 da gideceğiz yarın.

Ödeme etkisini ben de bilmiyordum ama bizi taburcu ederken ısrarla söylediler mutlaka içirin diye

Biz de hapşırık 3 lüyoruz hep doktoru bunun hastalıkla ilgili olmadığını hatta solunum sisteminin geliştiğini söyledi yani iyi bir şey aslında
Evet öyle sürekli olmayan hapşuruk öksürük için normal diyorlar. Bi de çok fazla hıçkırık tutuyor garibim birşey de anlamıyor tepki vermiyor ama ben kendime yorup üzülüyorum valla o kadar hıçkırık tutsa yeter yaw derim Bazen emzirmek işe yarıyor bazen yaramıyor.

Ya eczanede köpekten sunnet kapı oluyor onlarla 1 no büyük bez taktik biz . Sargimiz yoktu. İlk uc gün sızıntı kanama şişlik morarmalar normal sonra iyileşiyor ilk gün düzenli calpol verdim sonra ihtiyaç olmadi

Çok kafana takılır ulaşamazsanız özelden resmini at bana hiç korkma çok çabuk iyileşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…