Rabbim üzerimize sabır yağdırBasladı tabı ıkıncı haftası galıba
Ben kitap okumuyorum ya aslında okusam iyi olacak ama kendim de çok kitap okuyan biri olmadığım için aklıma gelmiyor.Kizlar, bebeğinize kitap okuyor musunuz?
Zeka kartlarını nasıl gösteriyorsunuz?
3.aya gireceğiz yakında yaptığınız egzersizler var mı?
gelişim ve oyun ile ilgili neler yapılır yaptığınız şeyler hakkında örnek verir misiniz?
biz hala tummy time maksimum 10 dk yapıyoruz günde hemen viyakliyor...
Alerjik bebekleri rahatsız ettiğini okumuştum instada bi reelsin altında. Kimisi de oda lahmacuncu gibi koktu yazmıştıKızlar soğana karanfil batırıp baş ucuna koyun diye bikaç kere karşıma çıkmıştı. Öksürük burun tıkanıklığı için falan bebeği rahatsız eder mi ki deneyen var mı?
Ben okuyorum büyük resimli olanları tam okuyamasa da inceliyor, aynalı kitap aldım yine aynada kendine baktırıyorum. Tummy time sonrası yatağa alıyorum ya da düz zeminde hafif dönme egzersizleri yapıyoruz gaz egzersizleri var bi de tabiKizlar, bebeğinize kitap okuyor musunuz?
Zeka kartlarını nasıl gösteriyorsunuz?
3.aya gireceğiz yakında yaptığınız egzersizler var mı?
gelişim ve oyun ile ilgili neler yapılır yaptığınız şeyler hakkında örnek verir misiniz?
biz hala tummy time maksimum 10 dk yapıyoruz günde hemen viyakliyor...
Ay tam göremese de yazcaktım okuyamasa da olnuşBen okuyorum büyük resimli olanları tam okuyamasa da inceliyor, aynalı kitap aldım yine aynada kendine baktırıyorum. Tummy time sonrası yatağa alıyorum ya da düz zeminde hafif dönme egzersizleri yapıyoruz gaz egzersizleri var bi de tabioyun halısında vakit geçirirken yanında duruyprum nesneleri tanıtıp uzanmasını sağlııyorum, konuşuyorun sürekli deli gibi kendi kendime
Kokusu fena olur tahmin ediyorumAlerjik bebekleri rahatsız ettiğini okumuştum instada bi reelsin altında. Kimisi de oda lahmacuncu gibi koktu yazmıştı
Hırıltı bizde de var her gün temizlememe rağmen var. Doktoruna sordum o ds dinledi burnu-solunum sistemi gelişiyo gayet normal dedi. yanlış hatırlamıyosam 4-6.aydan sonra geçicek demiştiKokusu fena olur tahmin ediyorumAcaba rahatsız eder mi ki şu hırıltısı geçer belki diye ümit ediyorum
Biz günde 1 kez teramicin sürdük, günde 3 kez de calpol içirin ödem olmaması için o önemli ağrısı olmasa bile içicek demişti doktorumuz, ben de ameliyat hemşiresiyim yoğun kırmızılık var dediğiniz bölge damar olan bi yer o yüzden normal demiştir doktor, bize ödem hafif kızarıklık hatta hafif kanama bile olabilir demişlerdi ama dikişlerimiz o şekilde görünür değildiSizinkine de dikiş atıldı değil mi? Çok şişti ve penisin ucunun alt tarafında yoğun kırmızılık var onu dert ediyorum. Dikiş ipleri gerilmiş halde ve deriyi gerdiriyor. Acile gittik bir sorun olmadığını söyledi acil doktoru, yarın sabah kendi doktoru görecek. Teramisin ve tentirdiyot sürüyoruz biz
Ya bizim yakın zamanlarda doğdu bebeklerimiz şu an biz de aynı bu durumdayız dalsın diye 1 saat bile tutsam kucağımda bırakır bırakmaz uyanıyor belim boynum koptu ağrıdan emzir sallaBenımkı cok fena bısey oldu zaten cıngenelıgı vardı ıkı gundur boyle herşeye çata çata gezıyorum ıkı gecedır ıkı saat bıle uyumuyor bık bık bık gunduz bırakayım uyutayım ıs yapayım nerde tam olarak bok yanı bırakıyorum bes dk uyanıyor bırakıyorum hemen uyanıyor afedersın altıma yapıcam bıraktım uyandı ağlamak ıstıyorum bıdaha bölünüyor uyku ağlıyor sustur uyut
34+1 de doğdu oğlum bizim doktorumuz 3. Ay ideal demişti ama sizin daha küçük galiba doğum haftasıBen bu gidişimde soracağım tekrar doktora. 3.ayda sordum prematüre olduğu için galiba dur daha erken dedi bize.
Bizim doktor calpolu hiç söylemedi. Ben eve geldiğimizde ağlamaya başlayınca ağrısını alsın diye akıl edip verdim. Bir de yatarken verdim. Yarın günde 3-4 kez calpol vermeyi düşünüyorum. Ödemi azalttığını bilmiyordum. Kızarıklık umarım normaldir ya, sabah nasıl olacak bilmiyorum 10 da gideceğiz yarın.Biz günde 1 kez teramicin sürdük, günde 3 kez de calpol içirin ödem olmaması için o önemli ağrısı olmasa bile içicek demişti doktorumuz, ben de ameliyat hemşiresiyim yoğun kırmızılık var dediğiniz bölge damar olan bi yer o yüzden normal demiştir doktor, bize ödem hafif kızarıklık hatta hafif kanama bile olabilir demişlerdi ama dikişlerimiz o şekilde görünür değildi
Evet bizim 30+634+1 de doğdu oğlum bizim doktorumuz 3. Ay ideal demişti ama sizin daha küçük galiba doğum haftası
Ödeme etkisini ben de bilmiyordum ama bizi taburcu ederken ısrarla söylediler mutlaka içirin diyeBizim doktor calpolu hiç söylemedi. Ben eve geldiğimizde ağlamaya başlayınca ağrısını alsın diye akıl edip verdim. Bir de yatarken verdim. Yarın günde 3-4 kez calpol vermeyi düşünüyorum. Ödemi azalttığını bilmiyordum. Kızarıklık umarım normaldir ya, sabah nasıl olacak bilmiyorum 10 da gideceğiz yarın.
Evet öyle sürekli olmayan hapşuruk öksürük için normal diyorlar. Bi de çok fazla hıçkırık tutuyor garibim birşey de anlamıyor tepki vermiyor ama ben kendime yorup üzülüyorum valla o kadar hıçkırık tutsa yeter yaw derimBiz de hapşırık 3 lüyoruz hepdoktoru bunun hastalıkla ilgili olmadığını hatta solunum sisteminin geliştiğini söyledi yani iyi bir şey aslında
Kız dediğin mınyon olur hanım olur yanı sendeAnam ayaklara bak tam ısırmalıkKız bizimki koca ayak Linoşun yanında tam erkek çocuu
Hahahaha kesin bir şeyler oldu bunlaraTipleri benziyor huylarıda benzıyordoğdukları gun Merkür falan amuda mı kalkıyordu napıyordu
Ya eczanede köpekten sunnet kapı oluyor onlarla 1 no büyük bez taktik biz . Sargimiz yoktu. İlk uc gün sızıntı kanama şişlik morarmalar normal sonra iyileşiyor ilk gün düzenli calpol verdim sonra ihtiyaç olmadiKızlar selambenim oğluşum bugün sabah sünnet oldu. Ödem olacak dedi doktor ama ilk çocuğum hiç bilmiyorum ilk defa yaşıyorum her şeyi, sanki çok şişti gibi geliyor dikiş yerlerindeki ipler gerilmiş derisini çektiriyor. Açık bırakın dedi doktor, alt değiştirme örtüsü serdim fışkiye gibi her yere çiş yapıyor uyutacağım zaman bir beden büyük bezle bezliyorum, daha önce yaptıranlar neler yaşadı bu konuda deneyimli annelere sorayım?
Çok kafana takılır ulaşamazsanız özelden resmini at bana hiç korkma çok çabuk iyileşiyorTeşekkür ederiz papatya teyzesiKartonu denedim ama üstüne bezi kapatınca kayıyor gibi geldi yapamadım. Teramisin verdi sabah akşam sürün dedi, bir de kırmızı bir sıvı tentirdiyot gibi 4-5 kere onu damlatın dedi her yere bulaşıyor o da gömülme yok ama ödem çok, inecektir 3-4 güne de insan korkuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?