2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hahah şapşirikler sinir oluyolar demek ki çoğu giyinmeye yaa dünyaya çıplak geleli çok olmadı tabii
Kızlar nasılsınız iyisiniz inşAllah biz yine bronşit olduk hiç uğrayamadım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız

Bronşit daha kalıcı bısey kuzum Bronşiolit diyolar genelde bebişlerin olduğuna , malesef bı kez oldumu bu meret cok cabuk tekrarlıyor oğlumda öyleydi malesef ama bı bıcuk yaşına kadar
Geçmiş olsun cok evde tedavı oldunuz bu Sefer dimi

Hahah şapşirikler sinir oluyolar demek ki çoğu giyinmeye yaa dünyaya çıplak geleli çok olmadı tabii

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Ben Lina ilk doğduğunda kuvezde görüyordum ya hep kuvezde bezle duruyor sadece bıtane kıytırık bı örtü , Çıkış yapılırken giydirdim ya o kadar tuhafıma gıttı ki hep cıplak altını al bez tak yallah

Kizlar yarin asi olucaz da. Gecen sefer 3 tane yapmislardi simdide oyle mi olacak ikinci dozlari mi yani ?

Ah kuzusu ya benim yavrum minikti 3 kilo doğdu boyu 47,5 hep büyük geldi hastane çıkışları kocaman durdu üstünde bir tuhaf göründü ki gözüme. Zaten zar zor doğdu yan duruştu bir de kaka yaptı yolda, her yerini mosmor etmişlerdi kolundan bacağından çeke çeke. Çıplak görünce içim cız ediyodu.
3. Ayda ası varmıydı ya yoktu 4. Ayda var
Üçüncü ayda bi tek rota aşısını olduk biz, ikinci aydakilerin diğer dozu dördüncü ayda galiba

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi misiniz?
Kizlar yarin asi olucaz da. Gecen sefer 3 tane yapmislardi simdide oyle mi olacak ikinci dozlari mi yani ?

3. Ayda ası varmıydı ya yoktu 4. Ayda var
3.ayda zorunlu aşı yok diye biliyorum.Biz bu ay rotanın 2.dozunu ve menenjit aşısının ilk dozunu yaptıracağız

Geçmiş olsun canım. Kuzey de covid Çok şükür bugün iyiyiz.
3.ay devlet aşısı yok ki canım 4.ay olacak o da 2 tane verem yok. E nabızdan bakabilirsin böyle çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-11-21-20-46-753_tr.gov.saglik.enabiz-edit.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
Kız poponu kaşı

Kızlar bu ara benim karnım davul gibi şişti.Doğumdan sonra göbeğim biraz gitmişti zaten iki kez regl oldum onunla da alakalı değil.Şu an resmen 4 aylık hamile halimdeyim sanki
Sizde de oluyor mu böyle?

İzleme çağırmışlardır ilk ay zorunlu 3. Ayda bende çağrıldım gıttım kilo boy bas olctu persentıl için sisteme giriyorlar Devakus
İzlemlere ben hiç gitmedim doktora aylık gidince boy kilo bakıyor onun bilgisini veriyorum whatsapp'tan giriyor sisteme ☺ Devakus öyle olur derse yakın zamanda bakıldıysa boy kilo söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…