Kesinlikle ya o uyandığın andaki doluluk hissi başka hiçbir zaman olmuyor. Kızımla birlikte uyuyup sadece emzirmeye kalktığım gecelerin ertesi günü sütüm çok doluyor hissediyorum. Ama o yatar da ben çok oyalanırsam öyle dolmuyorUyku + su = süt imiş ya ne kadar desteklesen de o süt uykuyla artıyor. 2 gündür gece uyuyamıyorum Kuzey sütümle doymuyor mecbur mama veriyorum. Yani meme 5-6 saat emilmedi süt birikti falan değil, uyuyup dinlenirsen süt artıyor. Ama bu çok saçma bi matematikYüce Rabbim buna bi güncelleme gelse çok süper olur Uyumasak da olsun o süt lütfen
Evet canım tek seferde ama onun 1 saati ya ayakta ya beşikte ara ara sallayarak geçiyor derin uykuya anca geçiyor yoksa uyanıyor. Bıraktıktan sonra da sürekli gözüm üstünde gözleri açacak gibi olursa hemen beşiği sallıyorum belki 1 saat falan anca boş bırakabiliyorumNe güzel, tek seferde mi 3 saat uyuyor? Bizimki gündüzleri, her 1.5-2 saatte bir 30-40 dak uyuyor. Akşama kadar böyle. 8 gibi de gece uykusuna geçiyoruz. Ben de öğlen şekerlemeleri biraz uzasın istiyorum, yoksa o uyuyunca evin içinde deli gibi bir işten diğerine koşturuyorum. 30-40 dakikada da hiçbir şey yapılmıyor.
Kız bu ne pamukkkkkSenin için başka koydum bak
Kız bu ne pamukkkkktipini yerim ben onun sonunda görüşebildik
Ay gülüşünü yerim
Teşekkür ederiz teyzoşlarAllahımm onun gülüşünü sevsinler
En son kv öyle ayakta 3 saat uyutmuştu, her uyandıkça saklayarak. Çok kızmıştım, uykusu olmayan çocuğu zorla uyutuyor diye.Evet canım tek seferde ama onun 1 saati ya ayakta ya beşikte ara ara sallayarak geçiyor derin uykuya anca geçiyor yoksa uyanıyor. Bıraktıktan sonra da sürekli gözüm üstünde gözleri açacak gibi olursa hemen beşiği sallıyorum belki 1 saat falan anca boş bırakabiliyorum
Valla ben birkaç defa öyle bıraktım az oynayıp ağladı tekrar bu sefer huzursuzlandı. Böyle kesintisiz uyuduğunda baya keyifli oluyor. Bu 3 saatin dışında sabah uyandıktan 2 saat sonra falan bi yarım saatlik uykusu var. Bi de akşam yine yarım saatlik bi uykusu oluyor. Uyumak istemiyorsa zaten sallasam da uyumuyorEn son kv öyle ayakta 3 saat uyutmuştu, her uyandıkça saklayarak. Çok kızmıştım, uykusu olmayan çocuğu zorla uyutuyor diye.öyle mi yapmak lazımmış meğer? Ben biraz kucakta sallayıp uyuyunca yatırıyoru. 30-40 dak sonra kendiliğinden uyanıyor, geri uyutmuyorum. Okuduğum kaynaklarda öğlen şekerlemelerinin her biri 20 dak ile 2 saat arasında değişebilir diyordu. Önemli olan toplam her gün 4-5 saat gündüz uykusu uyumasıymış bu dönemde.
Deniz de Kuzey gibi sabah uyanınca bi 30-40 dk uyuyor öğleden sonra 2-3 saat akşam da değişiyor ama o öğleden sonraki uykusu aynı şekilde başta tilki uykusu gibi eğer uyandı sanıp kaldırırsam yarım saate huysuzlanmaya başlıyorValla ben birkaç defa öyle bıraktım az oynayıp ağladı tekrar bu sefer huzursuzlandı. Böyle kesintisiz uyuduğunda baya keyifli oluyor. Bu 3 saatin dışında sabah uyandıktan 2 saat sonra falan bi yarım saatlik uykusu var. Bi de akşam yine yarım saatlik bi uykusu oluyor. Uyumak istemiyorsa zaten sallasam da uyumuyor
Aynı durum bizde de var, istiyor ki hep altı açık gezsinKızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek
Deniz de o kadar yaygaracı değil ama altını açınca çok mutlu oluyorKızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek
Öyle öyle ben genelde annemle olduğum için dikkatini dağıtıyorum giydirirkenKızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek
Ay sorma ben de ona diyorum ki YAVRUM KUSMASAYDIN DA ÜSTÜNÜ SOYMASAYDIMKızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek
Ay evet ya edepsiz kızım hep masaya her şeyi koyalım istiyoAynı durum bizde de var, istiyor ki hep altı açık gezsinkapatmasam da işiyor hemen. Sünnet olduğundan beri altının açık olmasına bayılıyor
Şapkadan nefret bizde de var yaa. Hatta annem bant almış kulakları kepçük olmasın takıver gün içinde bi iki saat dedi ama nerdeee. Yapabilse kendi çıkarıp atacakDeniz de o kadar yaygaracı değil ama altını açınca çok mutlu oluyor
Ama dışarı çıkarken şapka takıyorum hiç sevmiyor basıyor yaygarayı pusete koyup dışarı çıkana kadar ağlıyor şapkayı çıkarayım diye
Kafadan geçirmeli olan zıbınları da omuz kısmından biraz açtırıp alttan giydiriyorum ben valla başka türlü çok zor hanfendi kafasına geçirilen her şeyden tiksiniyoÖyle öyle ben genelde annemle olduğum için dikkatini dağıtıyorum giydirirkenAnnem sesli oyuncakları gösteriyor ona dalmışken giyiniyor. Bi de o yüzden bütün bodyleri kruvaze aldım kafadan geçireceğim kıyafet çok az
DimiAy sorma ben de ona diyorum ki YAVRUM KUSMASAYDIN DA ÜSTÜNÜ SOYMASAYDIMBEN BAYILMIYORUM SENİ CİYAKLATMAYA ama totoyu aç tık ses çıkarmaz
Cıbıl kalmayı tum bebeler sevıyor bence ve alt açıkKızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek
Evet yaptımMerhaba doğum yaptınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?