2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle ya o uyandığın andaki doluluk hissi başka hiçbir zaman olmuyor. Kızımla birlikte uyuyup sadece emzirmeye kalktığım gecelerin ertesi günü sütüm çok doluyor hissediyorum. Ama o yatar da ben çok oyalanırsam öyle dolmuyor

Evet canım tek seferde ama onun 1 saati ya ayakta ya beşikte ara ara sallayarak geçiyor derin uykuya anca geçiyor yoksa uyanıyor. Bıraktıktan sonra da sürekli gözüm üstünde gözleri açacak gibi olursa hemen beşiği sallıyorum belki 1 saat falan anca boş bırakabiliyorum

Kızlar nazar olmasın benim kızımm maşallah gece uyuyor ya bildiğin dün 12 de yattı sabah 5 de ben kaldırdım ama gece uykusuna mama verip yatırıyorum bize de dinlenme oluyor yapıcak birşey yok gece düzgün uyuyamazsam gündüz enerjimi toplayamıyorum şimdilik gündüz uykuları da çok güzel inşallah atakta da bozulmaz sessizce o günleri bekliyorum

En son kv öyle ayakta 3 saat uyutmuştu, her uyandıkça saklayarak. Çok kızmıştım, uykusu olmayan çocuğu zorla uyutuyor diye. öyle mi yapmak lazımmış meğer? Ben biraz kucakta sallayıp uyuyunca yatırıyoru. 30-40 dak sonra kendiliğinden uyanıyor, geri uyutmuyorum. Okuduğum kaynaklarda öğlen şekerlemelerinin her biri 20 dak ile 2 saat arasında değişebilir diyordu. Önemli olan toplam her gün 4-5 saat gündüz uykusu uyumasıymış bu dönemde.

Valla ben birkaç defa öyle bıraktım az oynayıp ağladı tekrar bu sefer huzursuzlandı. Böyle kesintisiz uyuduğunda baya keyifli oluyor. Bu 3 saatin dışında sabah uyandıktan 2 saat sonra falan bi yarım saatlik uykusu var. Bi de akşam yine yarım saatlik bi uykusu oluyor. Uyumak istemiyorsa zaten sallasam da uyumuyor

Kızlar ya sizin bebeler de giyinmekten nefret ediyor mu? Ne zaman giydirsem çıldırasıya ağlıyor ya her seferinde işim bitince parmaklarını kontrol ediyorum bir tanesi eksik olmasın diye? Kopmuş gibi ağlıyor çünkü böyle bişey olamaz. Soyarken de gülücükler cilveler. Bıraksam hep cıbıl gezecek

Deniz de Kuzey gibi sabah uyanınca bi 30-40 dk uyuyor öğleden sonra 2-3 saat akşam da değişiyor ama o öğleden sonraki uykusu aynı şekilde başta tilki uykusu gibi eğer uyandı sanıp kaldırırsam yarım saate huysuzlanmaya başlıyor

Aynı durum bizde de var, istiyor ki hep altı açık gezsin kapatmasam da işiyor hemen. Sünnet olduğundan beri altının açık olmasına bayılıyor

Deniz de o kadar yaygaracı değil ama altını açınca çok mutlu oluyor
Ama dışarı çıkarken şapka takıyorum hiç sevmiyor basıyor yaygarayı pusete koyup dışarı çıkana kadar ağlıyor şapkayı çıkarayım diye

Öyle öyle ben genelde annemle olduğum için dikkatini dağıtıyorum giydirirken Annem sesli oyuncakları gösteriyor ona dalmışken giyiniyor. Bi de o yüzden bütün bodyleri kruvaze aldım kafadan geçireceğim kıyafet çok az

Ay sorma ben de ona diyorum ki YAVRUM KUSMASAYDIN DA ÜSTÜNÜ SOYMASAYDIM BEN BAYILMIYORUM SENİ CİYAKLATMAYA ama totoyu aç tık ses çıkarmaz

Aynı durum bizde de var, istiyor ki hep altı açık gezsin kapatmasam da işiyor hemen. Sünnet olduğundan beri altının açık olmasına bayılıyor
Ay evet ya edepsiz kızım hep masaya her şeyi koyalım istiyo
Şapkadan nefret bizde de var yaa. Hatta annem bant almış kulakları kepçük olmasın takıver gün içinde bi iki saat dedi ama nerdeee. Yapabilse kendi çıkarıp atacak
Kafadan geçirmeli olan zıbınları da omuz kısmından biraz açtırıp alttan giydiriyorum ben valla başka türlü çok zor hanfendi kafasına geçirilen her şeyden tiksiniyo
Ay sorma ben de ona diyorum ki YAVRUM KUSMASAYDIN DA ÜSTÜNÜ SOYMASAYDIM BEN BAYILMIYORUM SENİ CİYAKLATMAYA ama totoyu aç tık ses çıkarmaz
Dimi bir de alt değiştirme yerine yatırır yatırmaz susup şapşik gibi gülmeye başlaması

Cıbıl kalmayı tum bebeler sevıyor bence ve alt açık bızımkı giyinirken ağlamıyor işim bitiyor sonra duruyor bı bakıyor ama bu karı benı gıydırmıs kaşla göz arasında dıyıp o zaman ağlamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…