2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki de öyle kurulmuş gibi belli saatlerde uyur emerdi. Birkaç gündür çok huysuz, hep kucakta ve saatlerini şaşırdı. Umarım atak falandır ve bitince normale döneriz.

Benimki de öyle kurulmuş gibi belli saatlerde uyur emerdi. Birkaç gündür çok huysuz, hep kucakta ve saatlerini şaşırdı. Umarım atak falandır ve bitince normale döneriz.
Valla tek umudum o çünkü kolay bir bebekti. Kendiliğinden rutin oluşan saatleri vardı. Harika haftalara göre ataktayız ama bakalım

Bence ataktır. Kuzey'de seninki gibi uyku düzeni hatta nerdeyse aynı. Geçen 2 gün gece uyanıp 2 saat oynaşma istedi. Ben yarı uyur oynucam diye uğraşıyorum çok fenaydı Sonra tekrar normale döndü

Valla tek umudum o çünkü kolay bir bebekti. Kendiliğinden rutin oluşan saatleri vardı. Harika haftalara göre ataktayız ama bakalım
Valla çok benziyorlar Kuralları var oğlumun diyorum hatta. Öğleden sonra 3 saatlik uykusu var mesela kendi istiyor onu uyumazsa akşam ayvayı yedik Ama uyursa akşam 10 gibi uyuyor 12-1 arası maması var. Ondan sonra 5-6 ya kadar yine uyuyor. Uyanıyor emiyor uyuyor sonra 8-9 gibi kalkıyor. Gündüz o uykuyu uyumazsa gece 12 ye kadar uyumuyor dalıyor uyanıyor ağlıyor dalıyor uyanıyor ağlıyor susmuyor

Bizimkide ayni. Gunduz bi kere uyku kactim mi asla uyumuyor ya.

Ahh aynı benim bebe. Pera da sabah uyandıktan sonra 1 saat sonra tekrar uyumalı yoksa ayvayı yedik hepsini de kendi seçti.
Resmen tercihleri olan bireyler saygı duymak lazım

Favladım. Kızlar en son atatalya dönence paylaştığında bitirmiştiniz. Sonra üç hafta stok kovaladım
Almadan önce haber edin bana da kalsın
O dönencenin alttaki dönen oyuncaklarını şimdi diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz bu arada Normal dişkaşıyıcılar büyük geliyor eline ağzına o tam ideal oldu baya seviyor

Ya benimkinin de düzeni bozuldu, ben de bozmuş olabilirim tabii dkdkd dışarıdaki uykuları gündüz uykularının sırasını bozuyor ya da uyku gerilemesine falan giriyoruz osman gönülal üç buçuk ayda başlayabilir demiş videosunu izlicem şimdi
İyiyiz canım çıkmıyor dünden beri, gece de uyudu
Çok şükür ya
O dönencenin alttaki dönen oyuncaklarını şimdi diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz bu arada Normal dişkaşıyıcılar büyük geliyor eline ağzına o tam ideal oldu baya seviyor
Benimki de baktım sabah elini uzatmış serçe parmağını birine geçirmişti böyle böyle tutmayı çözecek inşallah. Diş kaşıyıcı olarak da denensin

Kızlar oğlum bir memeyi daha çok tercih ediyor, böyle böyle diğerini reddetmeye başladı. Aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda? Sanırım 4. ay içindeki meme reddi böyle bir şey, zar zor veriyorum resmen boğuşuyoruz. Emmediği memedeki süt azalacak diye korkuyorum. Sevdiği memeyle başlayıp diğerine kaydırıyorum hemen, ancak bu şekilde tutturabiliyorum

Ne güzel, tek seferde mi 3 saat uyuyor? Bizimki gündüzleri, her 1.5-2 saatte bir 30-40 dak uyuyor. Akşama kadar böyle. 8 gibi de gece uykusuna geçiyoruz. Ben de öğlen şekerlemeleri biraz uzasın istiyorum, yoksa o uyuyunca evin içinde deli gibi bir işten diğerine koşturuyorum. 30-40 dakikada da hiçbir şey yapılmıyor.

Uyku + su = süt imiş ya ne kadar desteklesen de o süt uykuyla artıyor. 2 gündür gece uyuyamıyorum Kuzey sütümle doymuyor mecbur mama veriyorum. Yani meme 5-6 saat emilmedi süt birikti falan değil, uyuyup dinlenirsen süt artıyor. Ama bu çok saçma bi matematik Yüce Rabbim buna bi güncelleme gelse çok süper olur Uyumasak da olsun o süt lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…