atatalya canım nasılsınız? Ateşi daha iyi artık dimi?
Benimki de öyle kurulmuş gibi belli saatlerde uyur emerdi. Birkaç gündür çok huysuz, hep kucakta ve saatlerini şaşırdı. Umarım atak falandır ve bitince normale döneriz.Üç gündür benim kıza bir şeyler oldu ya herhalde popumu az kaşıdığım için nazar ettim çocuğa. (Anne olmadan önce nazara inanmazken şimdi popo kaşıma falan girdi lügatıma)
Neyse evladımın gece uykusu belliydi hiç uyanmadan 5 saati vardı sonra dream feeding sonra tekrar uyku.
Şimdi 2 saatte bir uyanıp mememe yapışıyor. Kucakta uyumak istiyor meme olmazsa baba omzu emiyor onda uyuyor ama emzik almak istemiyor. Mamasını düzgün içmiyor.
Benim migrenim tuttu geçiremiyorum. Nolur diyin ki atak bu geçer yoksa bozuldu mu benim bebem
Valla tek umudum o çünkü kolay bir bebekti. Kendiliğinden rutin oluşan saatleri vardı. Harika haftalara göre ataktayız ama bakalımBenimki de öyle kurulmuş gibi belli saatlerde uyur emerdi. Birkaç gündür çok huysuz, hep kucakta ve saatlerini şaşırdı. Umarım atak falandır ve bitince normale döneriz.
Bence ataktır. Kuzey'de seninki gibi uyku düzeni hatta nerdeyse aynı. Geçen 2 gün gece uyanıp 2 saat oynaşma istedi. Ben yarı uyur oynucam diye uğraşıyorum çok fenaydıÜç gündür benim kıza bir şeyler oldu ya herhalde popumu az kaşıdığım için nazar ettim çocuğa. (Anne olmadan önce nazara inanmazken şimdi popo kaşıma falan girdi lügatıma)
Neyse evladımın gece uykusu belliydi hiç uyanmadan 5 saati vardı sonra dream feeding sonra tekrar uyku.
Şimdi 2 saatte bir uyanıp mememe yapışıyor. Kucakta uyumak istiyor meme olmazsa baba omzu emiyor onda uyuyor ama emzik almak istemiyor. Mamasını düzgün içmiyor.
Benim migrenim tuttu geçiremiyorum. Nolur diyin ki atak bu geçer yoksa bozuldu mu benim bebem
Evet ya 5-10dklığına koyup siliyorum şey dermişim herkesin sıçan yavrusu kendisine kıymetliBen bunu nasıl oluyor da her seferinde kaçırıyorum yaa pp’ye atıp sonra siliyo musun napıyosun
Her seferinde kaçıyorum ya ona yanıyorumEvet ya 5-10dklığına koyup siliyorum şey dermişim herkesin sıçan yavrusu kendisine kıymetli
Valla çok benziyorlarValla tek umudum o çünkü kolay bir bebekti. Kendiliğinden rutin oluşan saatleri vardı. Harika haftalara göre ataktayız ama bakalım
Bizimkide ayni. Gunduz bi kere uyku kactim mi asla uyumuyor ya.Valla çok benziyorlarKuralları var oğlumun diyorum hatta. Öğleden sonra 3 saatlik uykusu var mesela kendi istiyor onu uyumazsa akşam ayvayı yedik Ama uyursa akşam 10 gibi uyuyor 12-1 arası maması var. Ondan sonra 5-6 ya kadar yine uyuyor. Uyanıyor emiyor uyuyor sonra 8-9 gibi kalkıyor. Gündüz o uykuyu uyumazsa gece 12 ye kadar uyumuyor dalıyor uyanıyor ağlıyor dalıyor uyanıyor ağlıyor susmuyor
Ahh aynı benim bebe. Pera da sabah uyandıktan sonra 1 saat sonra tekrar uyumalı yoksa ayvayı yedikValla çok benziyorlarKuralları var oğlumun diyorum hatta. Öğleden sonra 3 saatlik uykusu var mesela kendi istiyor onu uyumazsa akşam ayvayı yedik Ama uyursa akşam 10 gibi uyuyor 12-1 arası maması var. Ondan sonra 5-6 ya kadar yine uyuyor. Uyanıyor emiyor uyuyor sonra 8-9 gibi kalkıyor. Gündüz o uykuyu uyumazsa gece 12 ye kadar uyumuyor dalıyor uyanıyor ağlıyor dalıyor uyanıyor ağlıyor susmuyor
Yerim onların tercihleriniAhh aynı benim bebe. Pera da sabah uyandıktan sonra 1 saat sonra tekrar uyumalı yoksa ayvayı yedikhepsini de kendi seçti.
Resmen tercihleri olan bireyler saygı duymak lazım
Favladım. Kızlar en son atatalya dönence paylaştığında bitirmiştiniz. Sonra üç hafta stok kovaladımhttps://www.hepsiburada.com/bondigo...2?magaza=Beta+Bebe&url_src=and-product-detailleilani bizdeki aktivite masası bu canım geçen fotosunu koyduğum
O dönencenin alttaki dönen oyuncaklarını şimdi diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz bu aradaFavladım. Kızlar en son atatalya dönence paylaştığında bitirmiştiniz. Sonra üç hafta stok kovaladım
Almadan önce haber edin bana da kalsın
Ya benimkinin de düzeni bozuldu, ben de bozmuş olabilirim tabii dkdkd dışarıdaki uykuları gündüz uykularının sırasını bozuyor ya da uyku gerilemesine falan giriyoruzÜç gündür benim kıza bir şeyler oldu ya herhalde popumu az kaşıdığım için nazar ettim çocuğa. (Anne olmadan önce nazara inanmazken şimdi popo kaşıma falan girdi lügatıma)
Çok şükür yaİyiyiz canım çıkmıyor dünden beri, gece de uyudu
Benimki de baktım sabah elini uzatmış serçe parmağını birine geçirmiştiO dönencenin alttaki dönen oyuncaklarını şimdi diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz bu aradaNormal dişkaşıyıcılar büyük geliyor eline ağzına o tam ideal oldu baya seviyor
Burdaysan ses ver koyayımHer seferinde kaçıyorum ya ona yanıyorum
Ne güzel, tek seferde mi 3 saat uyuyor? Bizimki gündüzleri, her 1.5-2 saatte bir 30-40 dak uyuyor. Akşama kadar böyle. 8 gibi de gece uykusuna geçiyoruz. Ben de öğlen şekerlemeleri biraz uzasın istiyorum, yoksa o uyuyunca evin içinde deli gibi bir işten diğerine koşturuyorum. 30-40 dakikada da hiçbir şey yapılmıyor.Valla çok benziyorlarKuralları var oğlumun diyorum hatta. Öğleden sonra 3 saatlik uykusu var mesela kendi istiyor onu uyumazsa akşam ayvayı yedik Ama uyursa akşam 10 gibi uyuyor 12-1 arası maması var. Ondan sonra 5-6 ya kadar yine uyuyor. Uyanıyor emiyor uyuyor sonra 8-9 gibi kalkıyor. Gündüz o uykuyu uyumazsa gece 12 ye kadar uyumuyor dalıyor uyanıyor ağlıyor dalıyor uyanıyor ağlıyor susmuyor
BurdayıııığğmBurdaysan ses ver koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?