2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hamdolsun kuzum büyümeye çalışıyoruz

Merhaba canım, hastalıkla uğraşıyordunuz nasıl oldunuz?

Bizde de yaptı ya, ben de dün yaptırdım gece 37.5 falandı, soydum şimdi biraz calpol verdim düştü inşallah yükselmez tekrar
12 şubatta bera testi var bakalım gidebilirsek kuzum sıvı aldırmak istemiyorum bu testi yaptırın dediler iatanbulda bir doktor Rabbimin izniyle Buda iyi çıkarsa Allah’ıma emanet büyücek inşallah kuzum

Havalar da soğuk dışarı çıkamıyorum. Annemi hastaneye götürdüm geçen hafta deliler gibi ağladi susturamadik korkumdan dışarı çıkamıyorum psikolojim bozuldu evde.
Benımkı bu ara cok sık 5-10 dk memede uyuyup kalkıyor sonra uyutmak ıcın uğraşıp duruyorum bugun kalktımı uyutmadım bıdaha bir uyutmadım iki uyutmadım 3 bucuga gelıyordu saat artık aldım salladım oyle uyudu 45 dk sonra emzırdım bırdaha uyudu o kadar daha uyku uyumadı saat gece yarısı ıkı kez daha meme uyudu bıraktı uyandı şimdi yine memede

Bizimki her uyanmasına emiyor bir de sürekli ilgi istiyor çok yorucu ya şaşırdım kaldım. Agliyor meme veriyorum almiyor agliyor memeden cekiyorum yine agliyor yine meme veriyorum aliyor. Uykusu geliyor ağlıyor sallıyorum uyumuyor yine ağlıyor. insagramda anneler var ondan oraya geziyor kendine bakım yapıyor. Ben kuaföre bile gidemiyorum artık kendimden geçmişim

Kızlar gün içi uykularınız max. yarım saat, gece uykusu ise max. 1 saat oldu. Çok yoruldum dinlenemiyorum bile. Bunu nasıl düzeltebilirim
Ben çok yoruldum bunu demek istemiyorum ama günlerdir sadece kucağımda uyuyor, ayakta gezdirerek hafif zıplama hareketi ile uykuya dalıyor bıraktığım gibi gözler açılıyor şuan belim o kadar fena ki tarif edemem. Bende aman yeterki uyusun diye kimildamiyorum ama yine de olmuyor inşallah geçecek bu zamanları. Birde çığlık atmaya başladı ama öyle böyle değil bayaaa çığlık çığlığa ama ağlamıyor eğlenme çığlığı gibi şuan uyudu ama kulağımda çığlığı var ve galiba özledim bile

Ben uykusuzluğa dayanamıyorum sanırım bir de çok güçlü değilim çok çabuk yoruluyorum. o çığlıklar bizde de oluyor ama bu arada genelde nazlı nazlı agliyor her şeye en cok bu yoruyor beni

Kızlar saç konusu geçti benim de dökülmeye başladı artık ya
Takviye kullanan var mı?Ya da iyi gelen bi şampuan ducray şampuan mı alsam diyorum o emzirirken kullanılıyor mu acaba bilen var mı?
Bir de atatalya bak benimde seninki kadar olmasa da saçlarım belimi geçiyorduŞimdi yine belime yakın ama o eski halinden eser yok şimdi

En küçüklüğü kaptırmayız 4. ay kontrolünde 5.850 geldik ama biz sizinkinden de geriden başladık, 2.4 kg doğmuştu bizimki neyse ki boy olarak 63 cm ile %25'lere çıkmışız, iri Avrupalıların yanında bezelye tanesi gibi kalmayacak en azından diye seviniyorum ben de bununla

Oyy maşallah paşama nasıl da toplanmış
Bizde boy olarak 3.ayda 62 cm %52 idi ama kilo tabi hala geride Kilo persentilde de %50leri görsek ne güzel olur ama herkes sağlıklı olsun boyu yakalarsa kiloya takılma diyor
Bakalım 2 hafta sonra Deniz nasıl çıkacak

Oyy maşallah Denizkuşa o da ne güzel toplamış. Bence de kilo alınır, verilir. O kadar önemli değil. Boy bile sonradan atan çok duydum.

Sallamayın beyni sarsılıyo uyumuyo bayılıyo, memede uyutmayın yarım saat sonra uyanığ meme arıyo, emzikle uyutmayın boğulma tehlikesi var, e dana gibiler kucakta hoplatamıyoz BU ÇOCUKLAR NASI UYUCAK ALLAH AŞKINA? 3.5 aydır uykuya hasretim valla 2 saatlik kesintisiz uykum yok. Geçen mastitin ilk günü annemle babam geldi ateşten bi bayılmışım 1 saat kadar dedim nolur ayıltmayın 12de kavga kötek uyuttum ondan beri yarım saatte bir ayakta. 4.ay uyku gerilemesinde napcaz biz hiç uyumıcaz heralde şuan beşikte çığlıklar ata ata oynuyo bırakıp uyusam uyuyamıyorum tedirginlikten. Çok güzel bi duygu ama çok yorucu geçicek hepsi geçicek

Kızlar gün içi uykularınız max. yarım saat, gece uykusu ise max. 1 saat oldu. Çok yoruldum dinlenemiyorum bile. Bunu nasıl düzeltebilirim
Kuzum bence bu iş tamamen bebeğin yapısı ile ilgili. Kimisi uyku seviyor kimisi sevmiyor. Ben hiç bi çaba göstermedim Kuzey kendine düzen oturttu. Sadece uykusunun geldiğini bilip uyuması için destek olmam gerekiyor. O saatten öncesinde ya da sonrasında uyutmaya çalışırsam ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…