2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sorunlar çözülmez kuzum ayrılma noktasına gelip gidiyoruz bebişim mamayla büyümeye çalışıyor tek mutluluğum onun doğması zaten
Mamayla büyüsün canım olsun bir şekilde büyüyorlar her bebek emmiyor ya. Mama ile daha hızlı büyüyor hatta. Benimki de mama ağırlıklı besleniyor. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Ayy ne güzel saçlar en sevdiğim bu yoğunluk kalmadı dimi Valla habire kıstırma toka küçültüyorum canım sıkılıyor kayıp gidiyor içinden saç. Bi dr şu şampuanı önermiş de daha alıp denemedim ,yorumlarda da herkes iyi demiş bi kullanan bulsam sorsam çok mutlu olcam

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-24-10-08-37-984_com.instagram.android.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
Ya kızlar göğüs kalkani kullanan varmi? Avent in kullanıyordum silikon kısmı sarardı.. baby mom aldım daha uygun diye o da kokuyor...

Gümüş kapak ben kullanamadim daha çok yara yaptı..

Sizler gün içinde ne kullanıyorsunuz? Kalkanlari bırakıp pedlere mi geçtiniz?

Ben tüm gün kalkan ile duruyorum duş sonrası günlük yıkıyorum tekrar takıyorum. Acaba kullanimi mi yanlış?

Hala kalkan mı kullanıyorsun neden ben iki hafta kullandım bıraktım sılıkon yapısı gereği sararıyor normal bu durum ped hiç kullanmadım

Benim meme uçlarım hala hassas olduğu için gümüş kapak kullanıyorum canım. Pedi sadece dışarı çıkarken kullanıyorum gümüş kapak çok belli oluyor kıyafet üzerinden çünkü

Hala kalkan mı kullanıyorsun neden ben iki hafta kullandım bıraktım sılıkon yapısı gereği sararıyor normal bu durum ped hiç kullanmadım
Benim meme uclarim hep yara kuzum.. daha yeni yeni geçiyor.. ondan kalkani hiç bırakmadım.. kalkani hergun takmakta bir sakınca var mı acaba aklımı o kurcaliyor.. hergun yıkıyorum dikkat ediyorum ama sararinca iyice soğudum..

Kızlar gün içi uykularınız max. yarım saat, gece uykusu ise max. 1 saat oldu. Çok yoruldum dinlenemiyorum bile. Bunu nasıl düzeltebilirim
Bebişlerin uyku süresini uzatmak için uyutmak için uyandır tekniği varmış. Bebek yarım saatte uyanıyorsa 20. dkda burnuna hafif dokunarak uyandırıp tekrar uykuya geçmesi sağlanırsa uyku süresi uzarmış. Gündüz uykuları bazen kısa oluyor İdil’in de. Deneyeceğim bir ara ben de

Benim meme uçlarım hala hassas olduğu için gümüş kapak kullanıyorum canım. Pedi sadece dışarı çıkarken kullanıyorum gümüş kapak çok belli oluyor kıyafet üzerinden çünkü
Gümüş kapak bana yaramadı canım.. benimde hala yara oluyor.. gümüş kapağı hergun takıyorsun o zaman değil mi?

Ya annelik ilk cümle ile son cümlenin özeti değil de ne
Bir şekilde öğrenecek bu bebişler uyumayı sabra çok ihtiyacımız var

Haklısın, surtundukce de acıyor.. düzgün tutmuyor benim sipa hala ucu o yüzden hep yaraya meyilli..
Benimki de aynı kuzum. Başta nasıl alıştıysa öyle gidiyor maalesef. Ben ilk 2 ay ağlayarak emzirdim çocuğumu. Meme uçları da acıdı halime hassasiyet çok ama eskisi gibi yara olmuyor

Kızlar size saçma gelebilir ama birşey sormak istiyorum sizde bebeklerinize bakarken içiniz bazen bunalıyor mu sürekli aynı döngüde olmaktan benim bazen geceden kalbim sıkışıyor anlamıyorum neden böyle oluyor bunalımda mıhım acaba gün içinde sürekli ilgilenemiyorum ilgilenemeyincede vicdan azabı çekiyorum ama çok yoruluyorum var mıdır benim gibi olan

Valla gerçekten aynı soruyu soruyorum bunlar nasıl uyuyacak????
Babası kucağında ayakta sallayarak uyutmaya alıştırmıştı ama benimm yapmam imkansız çöp gibi kollarım tutamıyorum öyle uyuyana kadar uzun uzun
E son dönem babasında uyumak da asla istemiyor sürekli babası o şekilde uyuttuğu için babası ve uykuyu bağdaştırmış galiba adam kucağına alınca deliriyor çığlık kıyamet
Beni henüz uykuyla bağdaştırmadığı için bende sesini çıkarmıyor geçen ben kucağıma aldım babası karanlıkta arkama geçip alttan tuttu aslında o salladı ama beni gördü yüz olarak adam arkada iki büklüm sallamaya çalışıyor falan fizik kurallarına meydan okuduk çok komikti
Nihayetinde sürdürülebilir bir durum da değil tabii bir kere yaptık çok yorucu oldu bir daha asla
Ben artık yatağına bırakıp poposuna pat pat yaparak uyutmaya çalışıyorum pış pış eşliğinde pış pış pat pat yöntemi diyorlar galiba öyle bir adı vardı

Annem de tabi sallayarak uyutan nesilden olduğundan napıyorsun halı mı dövüyorsun öyle pat pat çocuğun tozunu iyi aldın öyle çocuk mu uyutulur saçma sapan icatlar çıkardınız diyor hahahha

1 haftaya yakındır memede uyutuyorum gerçektrn yarım saat sonra çığlık kıyamet ağlıyo memeyi almadan susmuyo. Bu döngüden çıkamadık sallıyorum sürekli sallanmak istiyo

Hergun aynı mutlulukla kalkmamiz mümkün değil zaten canım, yakınlarında birileri var ise destek al gün içinde.. dışarı çık duş al uzun bir kahvaltı yap.
Ben çok bunalinca destek istiyorum..

Ananı özlemişim

Hergun aynı mutlulukla kalkmamiz mümkün değil zaten canım, yakınlarında birileri var ise destek al gün içinde.. dışarı çık duş al uzun bir kahvaltı yap.
Ben çok bunalinca destek istiyorum..
Yakınımda var anneme falan gidiyorum o anlık mutluyum ama evime dönünce yine başa dönüyoruz ben hamilelikte ve öncesinde eşimle inanılmaz aktif bir hayatımız vardı şimdi kapana sıkışmış gibi hissediyorum eski bakımlı hallerimi çok özlüyorum ama saçımı toplamaya düzeltmeye halimin kalmadığı zamanlar oluyor kızımı çok seviyorum eşimde inanılmaz destek oluyor ama bilemiyorum içimde çözemiyorum bazı şeyleri

Evet o eski halimden eser yok şimdi diye arabeske bağlıycam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…