2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah kuzum ya çok geçmiş olsun arveles de kullanılabiliyomuş doktoruna sorup çok zorlanırsan kullanabilirsin sanki

E noldu gözlerimden iki damla süzüldü şimdi..
Hemen hepimizi o kadar iyi özetledin ki. Kızımı aşşırı çok seviyorum hepimiz öyleyiz ama çok dile getirmesem de eski günleri özlemekten alıkoyamıyorum kendimi. Gerçekten dilediğin saatte uyuyup uyanabilmek, sinemaya tiyatroya arkanı düşünmeden gidebilmek çok büyük nimetmiş. Hatta migren tuttuğunda ilacını alıp karanlıkta uyuyabilmek ne büyük nimetmiş. bunlar bi yana anne olmak çoook çok büyük bir nimet. Aralarında gidip geliyoruz işte. Nispeten daha iyiyiz şimdi ilk zamanlar çok daha zordu kesinlikle.
Dediğin gibi onlarla beraber büyüyeceğiz

Çok güzel özetlemişsin farkında olmak ayrı güzel

Kesinlikle aynılar yumruğunu ağzına sığdıramayınca yine bağırıyor
Haha bizimkiler aynı ya O ağza ne sığmasa bağırıyor ki. Yalnız bazen parmağı boğazına kadar sokup midesini bulandırıyor çatlak Öğürüyor öksürüyor ondan sonra.

Haha bizimkiler aynı ya O ağza ne sığmasa bağırıyor ki. Yalnız bazen parmağı boğazına kadar sokup midesini bulandırıyor çatlak Öğürüyor öksürüyor ondan sonra.
Parmağı boğaza kadar sokup öğürmek bizde de var baş parmağı yetmiyor işaret parmağını sokuyor bir de Allahım

Hepimizin ortak dileği mutlu özgüvenli hasar almamış bir çocuk yetiştirmek nasip olsun inşallah
Ben de kocaman sarıldım
Seneye yeni sezonda gideriz bence ya tiyatroya da iyice büyümüş olurlar değil mi
İnsan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor değil mi
İyi ki varlar küçük sıpalar dediğin gibi bu da bir nimet öyle böyle onlar büyüyecek biz alışacağız işte
Çok güzel özetlemişsin farkında olmak ayrı güzel
Hem de nasıl bak ağrıyan kemiklerime kadar farkındayım haha

Ayy geçmiş olsun canım,baya da dikiş varmış

Kızlar mama sandalyesi alan oldu mu?
Ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Ikea dakini alacaktım ben çok yer kaplamasın diye kocaman sandalyeler sorun olur mutfakta falan ama öyle sandalyeler varmış ki baya özellikli Ikeadaki çok mu dümdüz olur kullanışlı olur mu diyorum
Bir de uzun süre kullanılıyor sanırım mama sandalyesi iyi bir şey mi almak lazım?

Ikea basıt olabıldıgınce oglumda kullandım suan lınos ta arkası yatıp kullanılan buyuk modelden var 3 aydan berı kullanıyorum o yuzden joıe mimzy

Bizde de prego tako var ayakları plastik değil demir o yüzden bana daha güvenli geldi kullanıcı yorumları da çok iyiydi bi bakın isterseniz

kızlar kabin boy bebek arabasına ihtiyacım var şuan elimde travel var tek başıma kullanımı çok zor geldi. Çok yer kaplamayan, pratik ve çok maliyetli olmayan kullanıp memnun kaldığınız öneriniz var mı

Çok normal. Bence bu çoğumuzda oluyor. Ben de bazen çok bunalıyorum. Günde 4-5 kez sürekli ayakta uyutmaya çalışmak, her biri bazen yarım saat sürmesi, sonra tekrar mama ver, altını değiştir, biraz aktivite yaptır, tekrar uyku saatinin gelmesi, tekrar yarım saat cebelleş, yatağa koy, uyansın tekrar salla, tekrar koy, uyansın, mama ver, altını değiştir, biraz aktivite yap, tekrar uyku saati.. Ve bunu her gün yap. Çok zor.. Bazen ben çocuk kararımı bile sorguluyorum. Eskinin rahatlığını gerçekten çok özlüyorum.

Biz hep aynıyız ama bu ara iyice zıvanadan çıktı nolcak bilmem yaa

Kızlar nasılsınız?Giremedim bugün buralara benim oğluşu bugün lokal anestezi ile sünnet ettirdik
Cesur oğlum hiç ağlamadı inşallah bundan sonrası için de ağrısı sızısı çok olmaz
Doktor amcası hemşire teyzesi ile güle oynaya bitti
1.5 saat oldu eve geldik emzirdim yorulmuş sanırım kucağımda uyudu miniğim
Bende bu 1 hafta iyileşsin uyku saatlerini düzenlemeye çalışacağım gündüz uykusu neredeyse hiç yok gece de saat başı uyanmalı uyuyor çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…