Selam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak Papatyamavisssandriyon
bakın bakalım teyzeleri minişim erkeğe mi benziyor kıza mı
İlk defa bu kadar bel ağrısı çekiyorum gerçekten belim kırılacak kadar ağrıyor sanki darbe almışım yarın kontrolüm vardı benimde iyi denk geldi inşallah rahim büyüdüğü içindir canım sorun olmasında dediğin gibi çekeriz ağrıyı
Valla en ufak kokudan rahatsız oluyorum zaten şimdi gece öksürüğü başladı Bi de.. Umarım devamlı olmaz kronik bronşit nefes darlığı var zaten tetikliyor birbirini
Merhaba kızlar çok şükür evlatlarımız büyüyor ve sağlıklılar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Artık korkularımı bırakıyorum. Rabbim kötülüklerden korusun hepimiz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ultrasona göre 3 gün önden gidiyor dedi bir sorun yoktur umarım. Ve bize muaynede kolunu oynatırken denk geldi çok farklı bi duyguydu. Rabbime şükürler olsun. 3 hafta sonra tekrar çağırdı sağlık ocağında yapılması gereken testleri istedi dr. 2 tane olan testi karşılamıyor sağlık ocağı rubella ve toxoplazma bunlar çok önemlimi dikkat etmek gerekli bir bilgi varmı. Birde sağlık ocağı hamilelik takibi yapılacak dendi mayıs ayı gibi tetenoz aşısı varmış yqpılması zorunlumu. Cinsiyet ne zaman net öğreniriz.
Ben burada daha önce TSH yüksek çıkan okudum ama TSH değeri benim gibi düşük çıkan varmı acaba? 0.27 çıkmış ref ayar 0.40... baya şaşkınım şuanda bunu yaşayan oldu mu aranızda? Dahiliye doktorundan randevu alsam mı acaba?