2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar gece gece öksürük krizi tuttu kasıklarıma kramp giriyor. Herhangi Bi ilaçta kullanılması önerilmiyor benzer durum yaşayan var mı?
Canım pekmeze biraz karabiber koyup kaşıkla ocağın üzerinde çok az ısıt bi lokmada yut güzel yatıştırıyor öksürüğü

Benim bugün biraz rahatladı. Umarım senin de tez zamanda geçer canım. :)

Valla en ufak kokudan rahatsız oluyorum zaten şimdi gece öksürüğü başladı Bi de.. Umarım devamlı olmaz kronik bronşit nefes darlığı var zaten tetikliyor birbirini
İnşallah canım bende de allerjik astım var ondan oluyor. İlacı yk bişeyi yok inşallah biran önce düzeliriz

Kızlar benim tsh ıma neden yorum yapmadınız 0.34 çıkmış kötü Bi şey mi

Merhaba kızlar çok şükür evlatlarımız büyüyor ve sağlıklılar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Artık korkularımı bırakıyorum. Rabbim kötülüklerden korusun hepimiz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ultrasona göre 3 gün önden gidiyor dedi bir sorun yoktur umarım. Ve bize muaynede kolunu oynatırken denk geldi çok farklı bi duyguydu. Rabbime şükürler olsun. 3 hafta sonra tekrar çağırdı sağlık ocağında yapılması gereken testleri istedi dr. 2 tane olan testi karşılamıyor sağlık ocağı rubella ve toxoplazma bunlar çok önemlimi dikkat etmek gerekli bir bilgi varmı. Birde sağlık ocağı hamilelik takibi yapılacak dendi mayıs ayı gibi tetenoz aşısı varmış yqpılması zorunlumu. Cinsiyet ne zaman net öğreniriz.

Eklentiler

• 271EB5E0-01E4-4CAA-8570-81FA1A719E84.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben burada daha önce TSH yüksek çıkan okudum ama TSH değeri benim gibi düşük çıkan varmı acaba? 0.27 çıkmış ref ayar 0.40... baya şaşkınım şuanda bunu yaşayan oldu mu aranızda? Dahiliye doktorundan randevu alsam mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…