Oyhhh büyümüş annesiEvet ya eli kolu ayağı hareket ediyordu hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordum
poposu ve basını secemıyorum hep ondan bu sefer sectım gıbı ondan oyle dedımYapma beeeee
Evet kafası kolu ayağıAnaa maşallah yerim onu ben tam bir bebek olmuş
O da kız dedi canım
Olsun kuzum maksat eğlenmekahahah bırılerıne farklı dıcem dıye odum patlıyor neyse nerrden bakıyorsam artık dogru yerdeyım demekkı
Evet canım İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzOyhhh büyümüş annesi
Canım pekmeze biraz karabiber koyup kaşıkla ocağın üzerinde çok az ısıt bi lokmada yut güzel yatıştırıyor öksürüğüKızlar gece gece öksürük krizi tuttu kasıklarıma kramp giriyor. Herhangi Bi ilaçta kullanılması önerilmiyor benzer durum yaşayan var mı?
Ay inşallah canımEvet canım İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
Hadi bakalım pazartesi günü gideceğim yeni fotoğrafında bakalım daha net görürsünpoposu ve basını secemıyorum hep ondan bu sefer sectım gıbı ondan oyle dedım
Ay maşallah ne kadar net 9+3 e göreSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
Papatyamaviss sandriyon bakın bakalım teyzeleri minişim erkeğe mi benziyor kıza mı
Benim bugün biraz rahatladı. Umarım senin de tez zamanda geçer canım. :)İlk defa bu kadar bel ağrısı çekiyorum gerçekten belim kırılacak kadar ağrıyor sanki darbe almışım yarın kontrolüm vardı benimde iyi denk geldi inşallah rahim büyüdüğü içindir canım sorun olmasında dediğin gibi çekeriz ağrıyı
Teşekkür ederiz canım bizde şaşırdık vallaAy maşallah ne kadar net 9+3 e göre
İnşallah gerek kalmaz ama teşekürler canım tarif için. Bu gece göreceğiz bakalım ne olacakCanım pekmeze biraz karabiber koyup kaşıkla ocağın üzerinde çok az ısıt bi lokmada yut güzel yatıştırıyor öksürüğü
İnşallah canım bende de allerjik astım var ondan oluyor. İlacı yk bişeyi yok inşallah biran önce düzelirizValla en ufak kokudan rahatsız oluyorum zaten şimdi gece öksürüğü başladı Bi de.. Umarım devamlı olmaz kronik bronşit nefes darlığı var zaten tetikliyor birbirini
Ya benimde 0.27 cikmis kötü mü bilemedim bende sordum şimdiKızlar benim tsh ıma neden yorum yapmadınız 0.34 çıkmış kötü Bi şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?