- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
Evet öyle imiş gerçektendebenim ilk haftalarda sıkışık gel diyordu doktor .daha net gözükür diyordu.biraz göbek bölgem var ondanmı acaba diye düşündümidrar kesesi dolu olunca gebelik kesesi daha net gözüküyor dedi.
AMİN CANIM AMİN VALLA SONUNDA OLDU ŞÜKÜRLER OLSUN :)Yaa hadi inşallahbütün iğneler şifa olsun sana. Rabbim iğne acılarını dindirsin
UfffIyy şurup fobim vardır tadı ağzıma geldi valla
Ayyy tam bi bebekSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
Papatyamaviss sandriyon bakın bakalım teyzeleri minişim erkeğe mi benziyor kıza mı
İkisini kullandim bende ama bence azaltır umarım biraz rahatlarsınPROLUTAN ÇOK ACIMIYOR ASLINDA HERGÜN PROGESTAN 50 OLUYORUM 1 HAFTADIR ARTIK DAYANILICAK GİBİ DEĞİL. 3 AYA KADAR DEVAM EDECEĞİZ. PAZARTESİ KONTROLUM VAR. AZALTIRMI DİYE SORACAĞIM. SENİN SADECE PROLUTANMIYDI ?
Tamamen içimden gelerek 0 bilgi ile söylüyorumSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
Papatyamaviss sandriyon bakın bakalım teyzeleri minişim erkeğe mi benziyor kıza mı
Evet ya eli kolu ayağı hareket ediyordu hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordumAyyy tam bi bebek
ya masallahSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
Anaa maşallah yerim onu ben tam bir bebek olmuşSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
İlk usg fotoğrafımızda da kız demiştinya masallahkız canım
No 2 defa gittim ikisindede vajinal baktiKarından mi bakıyordu peki
kız dedıysemde degıstıriyorum erkeksandriyon Papatyamaviss kızlar benim bebişime bakın yaaaa nolur biriniz kız dedi ama biriniz bişey demedi
MasallahSelam kızlar bizin bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 9+3 görünüyor tam olarak
ahahah bırılerıne farklı dıcem dıye odum patlıyor neyse nerrden bakıyorsam artık dogru yerdeyım demekkıİlk usg fotoğrafımızda da kız demiştin
kız dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?