2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım benim doktorum da hala sıkışık gel diyor. Son gitmem de cok değildim. Özellikle yine tembihledi.Daha net görünüyor heralde.

Ayy kızlar merhaba bugüna acayip bir bel ağrım var arada bacaklarıma ve kasıklarıma kadar vuruyor kırılcak sanki belimm inşallah bir sorun yoktur
Canım benim de geçen hafta boyu hep ağrıdı. Hatta noluyo ya diye korkup doktora gittim dün ama şükür her şey yolunda. Rahim büyüdüğü için ağrı oluyor maalesef.
Bebişlerimiz iyi olsun da ağrı çekilir napalım :)

Amin inşallah. Kaçıncı haftandasın tüp bebek ilaçları 10. Haftada kesiliyormuş belki seninde yakındır

Gece saat 10 civarı aldım ilacı şimdi iyi hissediyorum çok hafif ara ara geliyor bulantı. Etkisi akşama geçer öyleyse
Bende 9 gibi alıyorum ilacı. 6dan sonra etkisini pek göremiyorım ben akşam yemeklerini çok zor ve çok az yiyorum. İlacı içer içmezde uyuyorum. O ilaç bana çok kötü kokuyo sendede oldu mu? Sanki soğan sarımsak karışımı gibi kokuyo bana

İlk defa bu kadar bel ağrısı çekiyorum gerçekten belim kırılacak kadar ağrıyor sanki darbe almışım yarın kontrolüm vardı benimde iyi denk geldi inşallah rahim büyüdüğü içindir canım sorun olmasında dediğin gibi çekeriz ağrıyı

Amin inşallah. Kaçıncı haftandasın tüp bebek ilaçları 10. Haftada kesiliyormuş belki seninde yakındır
ULTRASONA GÖRE 7 HAFTA ADETE GÖRE 8 HAFTA OLUYOR. UMARIM SÖYLİCEM YADA SAYISINI AZALTSIN. HERGÜN KEVGİRE DÖNDÜM BUGÜN ACIDAN AĞLAYACAK DURUMA GELDİM İŞYERİMDE. KARINDAN OLAN 3 KUTU VARDI HASFTA SONLARI ONU KULLANDIM. KREDİ ÜSTÜNE KREDİ ÇEKİNCE TÜP BEBEK İÇİN KALÇADAN OLANI KULLANMAYA BAŞLADIM AMA FENA. PROGESTAN DEXE GEÇSEM SADECE O İLAÇ 5000 TUTUYOR AYLIK.

Valla en ufak kokudan rahatsız oluyorum zaten şimdi gece öksürüğü başladı Bi de.. Umarım devamlı olmaz kronik bronşit nefes darlığı var zaten tetikliyor birbirini

Merhaba sat 10 ocak yaş 24 ilk çocuk Ankara

ya ılac bende bana kokuyor sanıyorum burnumu kapatıp ıcıyorum valla

Senin düşük tehliken mi var. Çok vurunuyorsun sen. Ben progestan dex kullanıyorum gün aşırı yapıyorum onuda. Evet biraz maliyetli ilaçlar pek devlet karşılamıyo. Rabbim güç kuvvet versin maddi manevi. Bi 2 hafta daha sabretcen o zaman

ya ılac bende bana kokuyor sanıyorum burnumu kapatıp ıcıyorum valla
Öffff benim de folikasit kokuyor gibi geliyor bana çocukken içtiğimiz şuruplar gibi hamilelik resmen çılgınlık

Benim dr idrarla hiç ilgilenmedi. öyle dümdüz gidiyorum ve sorun olmadı hiç

BENİM 5 DÜŞÜĞÜM YANİ KŞMYASAL GEBELİĞİM OLDU. TUTUNAMIYORDU. O YÜZDEN TEMKİNLİ İLERLİYORUZ. GEÇEN HAFTAYA KADAR PREDNOL VE PROGRAFDA KULLANDIM TUTUNSUN DİYE. ŞÜKÜR TUTUNDU BU SEFER PAZARTESİ KALP ATIŞINIDA DUYUNCA MUTLU OLACAĞIM.

Yaa hadi inşallah bütün iğneler şifa olsun sana. Rabbim iğne acılarını dindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…