Kuzum benimde iki gundur cok az. Insan korkuyor dogal olarak
Insallah canim. Daha kontrollere de 10 gun var. Gecmek bilmiyor hakikatenBende akıntı yok denecek kadar az, kasık ağrısı,mide bulantısı falan da yok. Belirti olsa dert olmasa dert. İyidir inşallah bebiş
Gidin bence dahiliyeye. Benim genelde yksek olurdu. Hamile kalmadan gittim 3.06 çıktı ilaca gerek yok dedi dahiliyeci. Şimdi niversiteye gittim ultrasona onlar da 2.5 altı istiyoruz diye endokrinolojiye yönlendirdiler. Orası da bana iyot verdi 100mg iki gn sonra da kan verdim 1.60 çıkmış. İyot mu duşrdu yoksa hcgden mi dustu anlamadım. En iyisi uzmana görunmek. tiroid önemli hamilelikte.Ya benimde 0.27 cikmis kötü mü bilemedim bende sordum şimdi
Tekrar kan vereyim bende o zaman 10.haftada.. inşallah ilaç kullanmadan düzene girer0,53 çıkmış canım baktım şimdi. Sınır demişti gebelikte hcg ile karıştığı zaman düzensiz cılabiliyor net doğru sonucu 10.11. Haftalar da alıyoruz tekrar bakalım demişti. Haftaya vermem lazım benimde tekrar. Sanırım düştüyse ilaç başlayacak.
Evet en iyisi hemen doktora danışmakGidin bence dahiliyeye. Benim genelde yksek olurdu. Hamile kalmadan gittim 3.06 çıktı ilaca gerek yok dedi dahiliyeci. Şimdi niversiteye gittim ultrasona onlar da 2.5 altı istiyoruz diye endokrinolojiye yönlendirdiler. Orası da bana iyot verdi 100mg iki gn sonra da kan verdim 1.60 çıkmış. İyot mu duşrdu yoksa hcgden mi dustu anlamadım. En iyisi uzmana görunmek. tiroid önemli hamilelikte.
Erkek hayatımCanım benmkine de bakarmısın daha küçük ama
Kız canımBana da yorumunuz var midir?Su anda 10 haftalık.
Benım devam ama bazen az bazen cok degısıyorKizlar iyi aksamlarakintiniz ne durumda acaba bir azalma var mi benim 2 gundur azaldi kafama takildi o yuzden
Multivitmnlerın ıcınde folık asıt mevcutİyi akşamlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben sadece bir vitamin kullanıyorum regenesis dıye ekstradan folik falan kullanmıyorum
Teşekkür ederim iyi ki burası varMultivitmnlerın ıcınde folık asıt mevcut
Evet kuzum azalinca korkuyom direkt ama bazilarinin hic olmayabiliyormus sanirimBenım devam ama bazen az bazen cok degısıyor
İnşallah canım bende merak ediyorum bakalım ne çıkacak. Önümüzdeki hafta içi vermeyi düşünüyorum haberdar edelim birbirimizi yineTekrar kan vereyim bende o zaman 10.haftada.. inşallah ilaç kullanmadan düzene girer
Sen yınede ıcerıgıne bak kutudan ben var dıye bılıyorumTeşekkür ederim iyi ki burası var
Vucut tıpı bırde tum hamılelık boyunca olmuyordu sankı baslarda sadece dıye hatırlıyorum oğlumdandaEvet kuzum azalinca korkuyom direkt ama bazilarinin hic olmayabiliyormus sanirim
Anladim kuzum. Yeni kontrole 10 gun kaldi 2 li taramadan sonra ne kadar siklikla cagiriyor doktor acabaVucut tıpı bırde tum hamılelık boyunca olmuyordu sankı baslarda sadece dıye hatırlıyorum oğlumdanda
Ayda bıre doner kuzum artıkAnladim kuzum. Yeni kontrole 10 gun kaldi 2 li taramadan sonra ne kadar siklikla cagiriyor doktor acaba
Yaaa kocaman olmustur. Bi ultrason alirizzAyda bıre doner kuzum artıkBenım 22 sınde randevum
Benim yok denecek kadar az canım. Başından beri öyle. Önceki gebelik tecrübemde de hiç yoktu. Genel olarak normalde de yoğun olmaz. Yani olmaması da normal sanırımEvet kuzum azalinca korkuyom direkt ama bazilarinin hic olmayabiliyormus sanirim
Korkmuyorum artık benKuzum benimde iki gundur cok az. Insan korkuyor dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?