- 3 Haziran 2022
- 4.262
- 9.095
- 108
- 29
Zorlamayıp akışına bırakıp takip edicem bakalım teklif ederim yerse yer artık yormaya başladı inadı tuttu mu tamamUykudan önce mi devam versen dedim onuda yapıyormuşsun bu minikler gerçekten git gide inatçı oluyor bu ay benimkide tam seninki gibi emmek istemiyor rüya öğününü bile ağzını kitliyor ah ah bu minikler
Minik kalmaz ama öyle düşünme bebekliğiyle herşey paralel gitmiyor ki boyuda iyi gidiyor diyordun
Bizde ne uyku kaldı ne iştah.Uykular haram olduYa 2 gündür resmen 4. Ay güncellemesi geldi çocuğa sadece memede uyumak istiyor memeden çektiğim an uyanıyor derin uykuya çok nadir geçiyor Her 1 saatte bir kalkıyor gece de gündüzde uykular gittikçe kısaldı. 2 günde resmen meme uyku aracı oldu çocuğun huyu nasıl bukadar değişti ya hayret Kucaktan inmek istemiyor her oyuncak 15 dk sonra biraz daha kucak şok içerisindeyim. Kucakta gezerek kısa sürede uyutup yatağa yatırdığımız çocuk gitti şuan başka biri var evde memede uyuyor ne alaka ya![]()
Gündüz uyku yok gece uyku yok şimdi uyudu sabahtan beri 1 saat uyuyan çocuk, hayır 5 dk uyuyup uyanıyor 3 saat uyumuyornasıl duruyor 5 dk uyku ile hayret ediyorum
Kuzum aptamil içmişti Deniz ama gaz yaptı bizde bahsetmiştim sma optiproyu aldık denedik o da gaz yaptı ki onu da içmiyor zatenAptamilin icilme oranı da yüksek surda 2 ay icseler ek gıda da rahat edersiniz. Hoş doktorlar normal diyorlar ama analık işte insanın içine sinmiyor
Damakları normaldi ama yarın bakayım bakalım tekrarDis falan olabilir mi acabaa