Bitmiş sizin şükürKız gel sarılalım benim de eşim 1 haftadır yurtdışında. Son iki günüm ama
Belki 5 boydan buyuk olur bilmiyorum ama anca
İşte önlük suluk yada biberon ilk etapta yeterTecrübeli annişler ek gıda alışverişi neler almak lazım
Oioi tabak çanak var kaşık var meyve şeysi var içine püre falan konuyor galiba mama sandalyesi alacağız
Başka neler lazım
Yaa dimi bu kadar huysuzluga tükürük fisrkirtmak ve çığlık şov da ne bileyim yani hafif kaçıyor ama neyseBenim kız 3.aya girdiği gün başladı 2 gün sürdü çılgınlık dönemi biz de o sıra tatile çıktık ortam değişikliği falan iyice kudurttu delirtti çocuğu. Asla pışpış ya da ninni söyleyemiyordun yatay pozisyona getiremiyordun inanilmwz bir ağlama krizine giriyordu sesi kısılıyordu artık. Şimdi çok şükür eski haline döndü atak falan kalmadı kazandığı beceride ağzıyla tükürük fışkirtmak ve gırtlağından çığlık atmak olduhaftaya 4.aya girecek acaba yine mi uyku krizleri başlayacak çok korkuyorum
Canim devlete kontrole gidiyorsan liste falan beklemeKızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Doktor mu verir listeyi.. video izleye izleye deli çıktım..
Valla size kolay gelio ama ben yogurtta yapamiyorum
Şu yemek koydukları termos gibi bişey var ya o da lazım mıİşte önlük suluk yada biberon ilk etapta yeter
Ben anlamadım bu mavı paket sanki dar gibi geldi bizede ama daha o kiloda değilki AslanBen aldım ama bıraz ayak durduğunda daha rahat olur ya totoyu kaldırıp yukarı çekmek biraz zorladı bızı kılodan oturuama daha rahat oluyor bel bolgesı yaza doğru alırım bırdaha kulot molfıx sarı 4 var suan bıtsın 5 alıcam artık
Sleepy sırttan çıkıyordu sürekli molfixe geçtim o da bacak tarafındaki bantlardan çıkıyor goon aldım şimdi bide onu deniycemBen anlamadım bu mavı paket sanki dar gibi geldi bizede ama daha o kiloda değilki Aslan
Kızdan hassas poposuyka hala pamuk alıyorum kuzum trendyoldan ipek markaKızlar hala pamuk kullanan varsa indirime girmiş
Baby Me Bebek Temizleme Pamuğu 6X60 Adet
Ben evde pamuk bitti ıslak mendile geçeyim dedim birkaç gündür ıslak mendil kullanıyorum. Ama nolur nolmaz diye aldım gene
Hepsi aynı model bunların ya Deniz'in yaptıklarını okuyorumEksiği var fazlası yok kuzum
Allah yardımcımız olsun
Şey diyorum resmen çarpıldım ben daha da çocuğuma laf etmem
Kızzzzz benim çocuuuuum melaikeymiş yaa melaike ben kıymetini bilememişim
Bu ne buuuuu? Bu neeeee? Patron çıldırdı resmen hahahahah
Aşkım sana maşallah
Bak iki hafta önce ufak ufak başladı giderek pik yapıyor bu durum ben gece uyumuyorum sanıyordum ama şu haline kıyasla uyuyormuşum dillerim lal olaydı da çocuğuma laf etmeyeydim
İki haftada tamamen bitti pilim elim kolum kalkmıyor yemek yapacak halim yok bayıldım bayılcam o derece sen bir de iki bebeyle nasıl ilgileniyorsun uykusuz uykusuz ya
Bu şekilde uyumak uyumak olmuyor ki. Zaten ben yattım mı dalmam yarim saat tam dalıyorum asla susmayan saat gibi ötüyor çocuk
Al işte aynılar kuzum
Napıcaz biz böyle yaaa düzelmez de böyle kalırsa diye aklım çıkıyor
Böyle bir ağlamak yok yani sakinleştirmeye çalışıyoruz o arada da ağlıyor en son kendini öksürtmeye başlıyor ama yalandan öksürük yani ışığı açıp tamam artık biz de uyandık yatağa geri konmayacaksın vibe ını alır almaz kesiyor öksürüğü
Selena dizisinde gıcık kıvırcık bir kız vardı istediği olmayınca nefesini tutuyordu ya aklıma o geliyor kfkdkdldksls
Aynen bende öyleyim ya hiç gerek yok kasmaya il etapta verilecek şeyler belli zatenBen de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diyeo zaman gelsin düşünürüz kafasındayım. Umarım yumurta kapıya gelince ciyaklamam
Yalnız değilsiniz biz de hala 3 numara kullanıyoruz
Canım bezin üzerinde yazan önemli değil bacak yapısı önemli bence darsa büyük alacaksın. Külot bezi yürüyen çocuklara mantıklı bunlara zor çekerken iterken yırtılır yanlarSarı da var dediğin gibi onda böyle sorun olmadı 4 noya gelene kadar böyle sorun yaşamıyordum hayır kilosuda beze uygun 8 kilo çocuğa takamıcaksam kime takıcam bu bezikulot bez kullanışlı mı ya kafam karışık
Daha mavi paket almayacağım hiç memnun değilim şuan evdede bir 80 adet var 4+ da 50 adet
Onlukleri plastik alın bezler hep lekeli kalıyor bence başka bir şey lazım değil yiyecek olarak bebek irmigi tarhanasi şunu bunu organik şeyler alınabilir tadimdan sonraTecrübeli annişler ek gıda alışverişi neler almak lazım
Oioi tabak çanak var kaşık var meyve şeysi var içine püre falan konuyor galiba mama sandalyesi alacağız
Başka neler lazım
Kızz mavişim bu ne güzellik canına yandığım yaaAlerjı ve emzırmeme neden asıl alamadığı tum kalsıyumu anneden alıyor 20 aya kadar emzırdım bırakmak ıcın alerjının açılmasını bekledım hatta
Goon benim kızımı aşşırı derecede pişik yaptı 1 hafta geçiremedik çocuk çıldırdı acıdan. Her bebekte farklı oluyordur muhtemelen ama baby turco yaradı bize deSleepy sırttan çıkıyordu sürekli molfixe geçtim o da bacak tarafındaki bantlardan çıkıyor goon aldım şimdi bide onu deniycem
Ay hadi yaa tuhh...kiyamam ne cani acimistir.. zaten pamuk içermez diyor pakette pek içime sinmedi ama çok yumuşak falan diye okudum yorunlarda bi deniyim dedim indirimdeydi açmadan iade mi etsem acabaKızz mavişim bu ne güzellik canına yandığım yaanasılsın ben giremiyorum bayaadır babannemlerde yaşamaya başladık nerdeyse kızımla, bu ara yeni huy peydahlandı kendini sıkarak ağlama. Ve hiçbir şekilde avutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım senin hiç başına geldi mi böyle bişey?
Goon benim kızımı aşşırı derecede pişik yaptı 1 hafta geçiremedik çocuk çıldırdı acıdan. Her bebekte farklı oluyordur muhtemelen ama baby turco yaradı bize de
Valla bir dene istersen. Bize iyi gelen de başkasına pişik yapmıştır bebeden bebeye çok değişiyor. Sadece deneyimimi yazmak istedim. Prima gibi yapısı var aynı çok ince. Nasıl tutacak bu çişleri diyorsun ama tutuyor yani sızdırma yapmadı ama çocuğun poposunun arası kıpppkırmızı oldu. İki gece hiç uyuyamadı acıdanAy hadi yaa tuhh...kiyamam ne cani acimistir.. zaten pamuk içermez diyor pakette pek içime sinmedi ama çok yumuşak falan diye okudum yorunlarda bi deniyim dedim indirimdeydi açmadan iade mi etsem acaba
Çok teşekkür ederim canım süper bir paylaşım oldu hemen indirdim
Bende var ondan yazın lazım olabılırŞu yemek koydukları termos gibi bişey var ya o da lazım mı
Mavıyı bılemıcem en son 3 aldım ondan takmadım hıcBen anlamadım bu mavı paket sanki dar gibi geldi bizede ama daha o kiloda değilki Aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?