2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tecrübeli annişler ek gıda alışverişi neler almak lazım
Oioi tabak çanak var kaşık var meyve şeysi var içine püre falan konuyor galiba mama sandalyesi alacağız
Başka neler lazım

Yaa dimi bu kadar huysuzluga tükürük fisrkirtmak ve çığlık şov da ne bileyim yani hafif kaçıyor ama neyse
Canim devlete kontrole gidiyorsan liste falan bekleme
Bir ay boyunca çoğunlukla tadim yapacaksın patates havuç kabak elma armut yoğurt bal kabağı ilk tadimlar icin uygun besinler
İlk patates denedin diyelim buharda haşlayıp çatalla güzelce ezeceksin icine bikac damla zeytinyagi ,blender yok...sonra sabah saatleri tadim için uygun biraz tadim yapıp su teklif edeceksin 3 gün aynı besini denedikten sonra 4. Gün başka besine diyelim havuca geçtin aynı şekilde haşlayıp çatalla ezip zeytinyağı ekledin onu da tadim yaptin birgun havucu tek denedikten sonra diğer iki gün patatesle karistirabilirsin mesela böyle tadimlar yaklaşık 1 ay sürüyor zaten sonra yumurta sarisiyla kahvaltı başlayabilirsin ayına uygun besinleri tada tada menu zenginlesiyor zaten

Ben anlamadım bu mavı paket sanki dar gibi geldi bizede ama daha o kiloda değilki Aslan

Hepsi aynı model bunların ya Deniz'in yaptıklarını okuyorum
Ben de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diye o zaman gelsin düşünürüz kafasındayım. Umarım yumurta kapıya gelince ciyaklamam
Aynen bende öyleyim ya hiç gerek yok kasmaya il etapta verilecek şeyler belli zaten 3 gün kuralı ile pürüzlü vericez tamam
5 mi biz daha 3 kullanıyoruz.
Satilucky @malaguenaa biz gibi ufak bebesi olanlar kaç numarada
Yalnız değilsiniz biz de hala 3 numara kullanıyoruz

Canım bezin üzerinde yazan önemli değil bacak yapısı önemli bence darsa büyük alacaksın. Külot bezi yürüyen çocuklara mantıklı bunlara zor çekerken iterken yırtılır yanlar

Tecrübeli annişler ek gıda alışverişi neler almak lazım
Oioi tabak çanak var kaşık var meyve şeysi var içine püre falan konuyor galiba mama sandalyesi alacağız
Başka neler lazım
Onlukleri plastik alın bezler hep lekeli kalıyor bence başka bir şey lazım değil yiyecek olarak bebek irmigi tarhanasi şunu bunu organik şeyler alınabilir tadimdan sonra

Alerjı ve emzırmeme neden asıl alamadığı tum kalsıyumu anneden alıyor 20 aya kadar emzırdım bırakmak ıcın alerjının açılmasını bekledım hatta
Kızz mavişim bu ne güzellik canına yandığım yaa nasılsın ben giremiyorum bayaadır babannemlerde yaşamaya başladık nerdeyse kızımla, bu ara yeni huy peydahlandı kendini sıkarak ağlama. Ve hiçbir şekilde avutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım senin hiç başına geldi mi böyle bişey?
Sleepy sırttan çıkıyordu sürekli molfixe geçtim o da bacak tarafındaki bantlardan çıkıyor goon aldım şimdi bide onu deniycem
Goon benim kızımı aşşırı derecede pişik yaptı 1 hafta geçiremedik çocuk çıldırdı acıdan. Her bebekte farklı oluyordur muhtemelen ama baby turco yaradı bize de

Ay hadi yaa tuhh...kiyamam ne cani acimistir.. zaten pamuk içermez diyor pakette pek içime sinmedi ama çok yumuşak falan diye okudum yorunlarda bi deniyim dedim indirimdeydi açmadan iade mi etsem acaba

Ay hadi yaa tuhh...kiyamam ne cani acimistir.. zaten pamuk içermez diyor pakette pek içime sinmedi ama çok yumuşak falan diye okudum yorunlarda bi deniyim dedim indirimdeydi açmadan iade mi etsem acaba
Valla bir dene istersen. Bize iyi gelen de başkasına pişik yapmıştır bebeden bebeye çok değişiyor. Sadece deneyimimi yazmak istedim. Prima gibi yapısı var aynı çok ince. Nasıl tutacak bu çişleri diyorsun ama tutuyor yani sızdırma yapmadı ama çocuğun poposunun arası kıpppkırmızı oldu. İki gece hiç uyuyamadı acıdan

Molfixte sıvıyı tam çekmiyor uzun süre tutmuyorum bezi ama açınca poposu islak oluyor çocuğun...molfix sari paket var açılmamış bide onu deniyim o da olmazsa baby turco deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…