4 ayda başlamıyor mubzaten canım destekli oturmaya. Normal gibi geldiKızlar ben sanırım çok erken oturtmaya başladım sorun olur mu acaba kendi oturmak istiyordu
Ben 3.5 gibi başladım belki de daha erken4 ayda başlamıyor mubzaten canım destekli oturmaya. Normal gibi geldi
Kendileri istiyor zaten kuzular, bir sorun olmaz sanırım.. doktor a sordun mu peki?Ben 3.5 gibi başladım belki de daha erken
Valla dönsün diye çalıştırdığıma pişmanım şu an aynı sebeptenYa of sorma oyun halısına bırakıyordum 15-20 dk duruyordu en azından bi işimi görüyordum koyuyorum ıkı dk sonra ağlıyor duzeltıyorum bes dk sonra yıne ağlıyor bunu derhal öğrenmesi lazım
Bı haftaya onuda sökerler inşallah yoksa işimiz işValla dönsün diye çalıştırdığıma pişmanım şu an aynı sebeptenbi de piyanolu halıda öyle bi pozisyona gelmiş ki kolu sıkışmış kalmış ağlıyor. Sırtüstü çeviriyorum yine dönmeye çalışıyor, diyorum ağlıyordun az önce
Hay maşallah ya darısı bize kuzum yerim ben onu yaebru_can_ebru ebruşş benimki bugün dönmeye başladı devamlı ağlıyor dönüyor geri dönemiyor kolu altında kalıyor agresıfız
Çok iyi yapmışsın canım teşekkür ederizBen de en son ipek almıştım da kaliteleri hemen hemen aynı. Bu burada ipekten daha uyguna geliyor diye attım canım
Hiç geri dönme uğraşı göremedim, hep gösteriyorum böyle yapacaksın diye amaBı haftaya onuda sökerler inşallah yoksa işimiz iş
Bizimki de biraz çökük ama ben de normal diye biliyorum.Kızlar ya bu aralar çok kafaya takıyorum bazen bebeğimin bingildagi daha içerde gibi geliyor daha çukur gibi bazende daha düz gibi ve yeni farkettim şimdiye kadar 3 defa oldu bıngıldagı nabız gibi atıyor korkutucu bir görüntü ama her yerde normal bir durum yazıyor haftaya doktor randevusu aldım ancak yinede buraya yazayım dedim her şeyi kafaya takıyor insan
Benimki de aynı sayılır hâlâ uykuya düşmanMerhaba canımEvet uzun zamandır yokum, arada giriyorum ama takip edemiyorum bile. Yoğun geçiyor günler.
Henüz ek gıdaya başlamadım. Bebeğim yüz üstü dönmeye erken başlamıştı zaten 15 gündür de sürünüyor. İştahı çok azaldı ama kilo alımı iyi. Sütüm bayağı azaldı, çoğunlukla mama yiyor. Çok sosyal bir bebek. Kalabalığı seviyor, gülmeyi seviyor
Bazen 2 saat bazen 3 saat uyanık kalıp uyuyor ama uyku süreleri azaldı. Yarım saat uyuyor, nadiren bir saat. Gece uykumuz iyi ama.. Elleri hep ağzında, kucakta gezmeyi de çok seviyor. Benim bebeğim böyle şimdilik. Sizinkiler nasıl ?
Yaa ne güzel çok sevindim senin için kuzumfreejourney kuzumm yüz yogasına başladım kısa bir rutin var onu yapmaya çalışıyorum akşamları. İlginç bir şekilde iki akşamdır başlama sinyali veren migrenimi kesiyor denk mi geldi acaba demiştim ama yorumlarda biri daha yazmış migren ağrımı geçirdi diye
Yogadayoga Zeynep sensoy kanalındaki başlangıç seviyesi dersini yapıyorum vaktin olursa göz atarsın belki
Canım hepsi normal benim kızımda da oluyorKızlar ya bu aralar çok kafaya takıyorum bazen bebeğimin bingildagi daha içerde gibi geliyor daha çukur gibi bazende daha düz gibi ve yeni farkettim şimdiye kadar 3 defa oldu bıngıldagı nabız gibi atıyor korkutucu bir görüntü ama her yerde normal bir durum yazıyor haftaya doktor randevusu aldım ancak yinede buraya yazayım dedim her şeyi kafaya takıyor insan
Soracağım inşallah bu haftaKendileri istiyor zaten kuzular, bir sorun olmaz sanırım.. doktor a sordun mu peki?
Normal canım çok.ellemeKızlar ya bu aralar çok kafaya takıyorum bazen bebeğimin bingildagi daha içerde gibi geliyor daha çukur gibi bazende daha düz gibi ve yeni farkettim şimdiye kadar 3 defa oldu bıngıldagı nabız gibi atıyor korkutucu bir görüntü ama her yerde normal bir durum yazıyor haftaya doktor randevusu aldım ancak yinede buraya yazayım dedim her şeyi kafaya takıyor insan
Yaaa çok tatliKızlaaar
Benimde aynı canım eskiden 20 20 emerken 3.ay itibari ile tek meme de maks 5 dk emdi.. ben bunu eskiden 3 saatte bir emzirirken 1 1.3 saate indirerek verdim... o zamn memede kalma dk si arttı.. etraftan ses duysun hemen kafayı cekio zaten.. Bu zamanlarda normalmişBenim bebeğim çok kısa emiyor kızlar 3 dakika falan emip bırakıyor. Ama aç olsa ortalığı yıkan bir tip açlık için hiç ağlamıyor sütüm de var mama ek gıdada almıyor. Kısa emen bebeği olan var mı acaba nasıl doyuyor bu çocuk. Çişli bezleri var kaka da yapıyor ama kaka düzenli değil bir kaç günde bir yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?