2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya of sorma oyun halısına bırakıyordum 15-20 dk duruyordu en azından bi işimi görüyordum koyuyorum ıkı dk sonra ağlıyor duzeltıyorum bes dk sonra yıne ağlıyor bunu derhal öğrenmesi lazım
Valla dönsün diye çalıştırdığıma pişmanım şu an aynı sebepten bi de piyanolu halıda öyle bi pozisyona gelmiş ki kolu sıkışmış kalmış ağlıyor. Sırtüstü çeviriyorum yine dönmeye çalışıyor, diyorum ağlıyordun az önce

Bı haftaya onuda sökerler inşallah yoksa işimiz iş

Kızlar ya bu aralar çok kafaya takıyorum bazen bebeğimin bingildagi daha içerde gibi geliyor daha çukur gibi bazende daha düz gibi ve yeni farkettim şimdiye kadar 3 defa oldu bıngıldagı nabız gibi atıyor korkutucu bir görüntü ama her yerde normal bir durum yazıyor haftaya doktor randevusu aldım ancak yinede buraya yazayım dedim her şeyi kafaya takıyor insan

Bı haftaya onuda sökerler inşallah yoksa işimiz iş
Hiç geri dönme uğraşı göremedim, hep gösteriyorum böyle yapacaksın diye ama inşallah yakınsa çözerler
Bizimki de biraz çökük ama ben de normal diye biliyorum.

Bu arada bebemi yanlışlıkla 6da gece uykusuna yatırmışım Bakalım gece bize ne gösterecek

Benimki de aynı sayılır hâlâ uykuya düşman

freejourney kuzumm yüz yogasına başladım kısa bir rutin var onu yapmaya çalışıyorum akşamları. İlginç bir şekilde iki akşamdır başlama sinyali veren migrenimi kesiyor denk mi geldi acaba demiştim ama yorumlarda biri daha yazmış migren ağrımı geçirdi diye

Yogadayoga Zeynep sensoy kanalındaki başlangıç seviyesi dersini yapıyorum vaktin olursa göz atarsın belki

Yaa ne güzel çok sevindim senin için kuzum ben de bir bakayım ama çok rutin insanı değilim muhtemelen birkaç gün yapar sonra unuturum jdşdld

Yalnız Zeynep hanımın maşallah cildi ne güzel. Çok sıkı ve sağlıklı görünüyor..
Sen hangi videoyu yapıyorsun?

Canım hepsi normal benim kızımda da oluyor

Normal canım çok.elleme

Benim bebeğim çok kısa emiyor kızlar 3 dakika falan emip bırakıyor. Ama aç olsa ortalığı yıkan bir tip açlık için hiç ağlamıyor sütüm de var mama ek gıdada almıyor. Kısa emen bebeği olan var mı acaba nasıl doyuyor bu çocuk. Çişli bezleri var kaka da yapıyor ama kaka düzenli değil bir kaç günde bir yapıyor

Benimde aynı canım eskiden 20 20 emerken 3.ay itibari ile tek meme de maks 5 dk emdi.. ben bunu eskiden 3 saatte bir emzirirken 1 1.3 saate indirerek verdim... o zamn memede kalma dk si arttı.. etraftan ses duysun hemen kafayı cekio zaten.. Bu zamanlarda normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…