Donmuş anne sütüne cesaret edemedim hasta olursa diye. Armut koydum
Tadını alabildi mi bilmiyorum çünkü damağı ile iyice ezmesi gerek suyunun gelmesi için ama elinden alınca ağladı
Donmuş anne sütüne cesaret edemedim hasta olursa diye. Armut koydum
Tadını alabildi mi bilmiyorum çünkü damağı ile iyice ezmesi gerek suyunun gelmesi için ama elinden alınca ağladı
Ben acayip rutin insanıydım senelerce cilt bakımımı sabah akşam tek bir gün sektirmemişimdir ama anne olduktan sonra dişimi fırçalayamadığım günlerim oldu oluyor
Rutin olarak ben de yapamam belki ama fırsat buldukça yapsam kardır diye düşündüm kuzum
Uykusuzluktan yorgunluktan cildim çok kötü etkilendi çünkü resmen yaşlandım birden gibi geliyor eyeliner çektim geçen hamilelikten sonra ilk defa ve tuhaf durdu Allah Allah ben mi beceremedim unuttum mu niye böyle oldu derken bir baktım göz kapaklarım hafifçe düşmüş aşağıya
Neden oldu nasıl oldu bilmiyorum hamileyken en son yerindeydi uykusuzluk ve yorgunluktan göz kapağı düşer mi bilmiyorum ama düşmüş eyeliner hiç güzel durmuyor artık botoks falan işlerine girmeden toparlarım inşallah valla moralim bozuldu
Ben bunu yapıyorum. İki ay bunu yapacağım sonra orta seviyeye geçeceğim canım
1HANIM
ve diğer süt alerjisi olan bebiş anneleri.
Oğluşumun tam kusması azaldı diyet yoluna girdi derken sağolsun asm doktorumun verdiği bir kalsiyumlu kusma işi başa döndü. İçinde laktoz varmış. Oysaki demiştim süt alerjisi var.
Kendimde hep okurdum alerjisinden dolayı içindekiler kısmını ama hiç düşünemedim kalsiyumu. Ben normalde suda eriyenlerden kullanıyordum. Bana çiğneme tableti yazmıştı sağolsun başa sardık. Yarın aşısıda var hiç iyi olmadı ama ne yapalım